Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να το συνεχισω σημερα και εφαγα τρεις ωρες τσαμπα.. 😛

Και να φανταστεις δεν μπορω να περασω mini boss και τα 15 μπαρμπαδελια τριγυρω με καραμπινες και οτι αλλο

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Ειπα να το συνεχισω σημερα και εφαγα τρεις ωρες τσαμπα.. 😛

Και να φανταστεις δεν μπορω να περασω mini boss και τα 15 μπαρμπαδελια τριγυρω με καραμπινες και οτι αλλο

Snake-Eyes Shirafuji; Γιατί λες για καραμπίνες. Εγώ είναι η μόνη που έφαγα με exploit, την άφησα να πεθαίνει στο poison που περπάταγε μέσα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Snake-Eyes Shirafuji; Γιατί λες για καραμπίνες. Εγώ είναι η μόνη που έφαγα με exploit, την άφησα να πεθαίνει στο poison που περπάταγε μέσα.

Ειμαι μετα το πρωτο boss. Απο εκει που ηταν δεμενο, ανεβαινω πανω και μετα εχει 3 ατομα + το mini boss + 2 με καραμπινα και με ρημαζουν στο ξυλο ολοι μαζι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Ειμαι μετα το πρωτο boss. Απο εκει που ηταν δεμενο, ανεβαινω πανω και μετα εχει 3 ατομα + το mini boss + 2 με καραμπινα και με ρημαζουν στο ξυλο ολοι μαζι

Τρώγε 1 dot με sneak πάντα στα mini bosses. Μπορείς να μπεις να φας τα ants και μετά να φύγεις και το mini boss θα ξαναπάει πίσω για να του κάνεις sneak και να του φας το dot. Αν δε μπορείς τώρα να τον φας solo, git gud.😁

• Thanks 1
Δημοσ.
Spoiler

Ενταξει εβγαλα το mini boss (επιτελους) και τους τριγυρω, περασα και το φιδακι περιπατο, εφαγα και τον καβαλαρη σχετικα ευκολα. Με κουραζουν λιγο ολες αυτες οι περιγραφες, τα σκιλς, τα οτι ναναι αντικειμενα, το προσθετικ αρμ, το ενα το αλλο.. ολη αυτη η εγκυκλοπαιδια του..

Τσπ, πηρα λιγο τα πανω μου και θα το συνεχισω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπό το λίγο που έπαιξα φαίνεται απίστευτο, τόσο στον οπτικό τομέα όσο και στον ηχητικό.
Βέβαια ακόμα δεν άρχισα και ξεκίνησαν να με τσακίζουν, αλλά δεν πειράζει ... 😛

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του;
Ακόμα και τώρα στα sales είναι τσουχτερή η τιμή του.
(ακριβό είναι και σε κλειδάδικά)

είναι πιο δύσκολο από bloodborne ε;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του;
Ακόμα και τώρα στα sales είναι τσουχτερή η τιμή του.
(ακριβό είναι και σε κλειδάδικά)

είναι πιο δύσκολο από bloodborne ε;

Λογω Activision κλασικά δεν ρίχνει ποτέ τιμές. Πχ call of duty του 2007 πάνε πολύ ακριβά κάτι prototype του 2010. Το sekiro ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 30 ευρω πουθενά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Λογω Activision κλασικά δεν ρίχνει ποτέ τιμές. Πχ call of duty του 2007 πάνε πολύ ακριβά κάτι prototype του 2010. Το sekiro ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 30 ευρω πουθενά. 

μάλιστα...

είναι παλούκι απότι ειδα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Είναι, αλλά όπως και με τα Souls, όσο παίζεις (και βρίζεις) πιάνεις τον ρυθμό μέχρι να κερδίσεις.

2 ώρες πριν, sstav είπε

εγώ το παράτησα στην αρχή σχεδόν...με τον καβαλαρη ...δεν...

στο bloodborne δεν μπορούσα να περάσω την 1η γωνία του παιχνιδιού. Αν είναι να πετάξω 19€ έτσι να μου λείπει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Φαντασου ειναι πιο δυσκολο απο το bloodborne,ειδικα 3 περιπου bosses που θυμαμαι ειναι αστα να πανε,αλλα για εμενα το παιχνιδι ειναι ξερο 10/10

Άστο παιδάκι μου. Δεν είναι για εμένα τότε, τα θέλω τα νεύρα μου. Ξέρω ότι δε θα διασκεδάσω καθόλου μαζί του.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

στο bloodborne δεν μπορούσα να περάσω την 1η γωνία του παιχνιδιού. Αν είναι να πετάξω 19€ έτσι να μου λείπει

Που το βρίσκεις 19€ φίλε μου; 

Παντού το βρίσκω 29€. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...