firepc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Ειπα να το συνεχισω σημερα και εφαγα τρεις ωρες τσαμπα.. 😛 Και να φανταστεις δεν μπορω να περασω mini boss και τα 15 μπαρμπαδελια τριγυρω με καραμπινες και οτι αλλο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, firepc είπε Ειπα να το συνεχισω σημερα και εφαγα τρεις ωρες τσαμπα.. 😛 Και να φανταστεις δεν μπορω να περασω mini boss και τα 15 μπαρμπαδελια τριγυρω με καραμπινες και οτι αλλο Snake-Eyes Shirafuji; Γιατί λες για καραμπίνες. Εγώ είναι η μόνη που έφαγα με exploit, την άφησα να πεθαίνει στο poison που περπάταγε μέσα.
firepc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Snake-Eyes Shirafuji; Γιατί λες για καραμπίνες. Εγώ είναι η μόνη που έφαγα με exploit, την άφησα να πεθαίνει στο poison που περπάταγε μέσα. Ειμαι μετα το πρωτο boss. Απο εκει που ηταν δεμενο, ανεβαινω πανω και μετα εχει 3 ατομα + το mini boss + 2 με καραμπινα και με ρημαζουν στο ξυλο ολοι μαζι
ilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, firepc είπε Ειμαι μετα το πρωτο boss. Απο εκει που ηταν δεμενο, ανεβαινω πανω και μετα εχει 3 ατομα + το mini boss + 2 με καραμπινα και με ρημαζουν στο ξυλο ολοι μαζι Τρώγε 1 dot με sneak πάντα στα mini bosses. Μπορείς να μπεις να φας τα ants και μετά να φύγεις και το mini boss θα ξαναπάει πίσω για να του κάνεις sneak και να του φας το dot. Αν δε μπορείς τώρα να τον φας solo, git gud.😁 1
firepc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Spoiler Ενταξει εβγαλα το mini boss (επιτελους) και τους τριγυρω, περασα και το φιδακι περιπατο, εφαγα και τον καβαλαρη σχετικα ευκολα. Με κουραζουν λιγο ολες αυτες οι περιγραφες, τα σκιλς, τα οτι ναναι αντικειμενα, το προσθετικ αρμ, το ενα το αλλο.. ολη αυτη η εγκυκλοπαιδια του.. Τσπ, πηρα λιγο τα πανω μου και θα το συνεχισω
hasiotis_john Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Aπό το λίγο που έπαιξα φαίνεται απίστευτο, τόσο στον οπτικό τομέα όσο και στον ηχητικό. Βέβαια ακόμα δεν άρχισα και ξεκίνησαν να με τσακίζουν, αλλά δεν πειράζει ... 😛 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από hasiotis_john
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του; Ακόμα και τώρα στα sales είναι τσουχτερή η τιμή του. (ακριβό είναι και σε κλειδάδικά) είναι πιο δύσκολο από bloodborne ε;
Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του; Ακόμα και τώρα στα sales είναι τσουχτερή η τιμή του. (ακριβό είναι και σε κλειδάδικά) είναι πιο δύσκολο από bloodborne ε; Λογω Activision κλασικά δεν ρίχνει ποτέ τιμές. Πχ call of duty του 2007 πάνε πολύ ακριβά κάτι prototype του 2010. Το sekiro ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 30 ευρω πουθενά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, Arkin είπε Λογω Activision κλασικά δεν ρίχνει ποτέ τιμές. Πχ call of duty του 2007 πάνε πολύ ακριβά κάτι prototype του 2010. Το sekiro ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 30 ευρω πουθενά. μάλιστα... είναι παλούκι απότι ειδα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Είναι, αλλά όπως και με τα Souls, όσο παίζεις (και βρίζεις) πιάνεις τον ρυθμό μέχρι να κερδίσεις.
sstav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 εγώ το παράτησα στην αρχή σχεδόν...με τον καβαλαρη ...δεν...
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Είναι, αλλά όπως και με τα Souls, όσο παίζεις (και βρίζεις) πιάνεις τον ρυθμό μέχρι να κερδίσεις. 2 ώρες πριν, sstav είπε εγώ το παράτησα στην αρχή σχεδόν...με τον καβαλαρη ...δεν... στο bloodborne δεν μπορούσα να περάσω την 1η γωνία του παιχνιδιού. Αν είναι να πετάξω 19€ έτσι να μου λείπει
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Φαντασου ειναι πιο δυσκολο απο το bloodborne,ειδικα 3 περιπου bosses που θυμαμαι ειναι αστα να πανε,αλλα για εμενα το παιχνιδι ειναι ξερο 10/10 Άστο παιδάκι μου. Δεν είναι για εμένα τότε, τα θέλω τα νεύρα μου. Ξέρω ότι δε θα διασκεδάσω καθόλου μαζί του.
optimus prime Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Eιναι παλουκι,θα νευριασεις παμπολες φορες,εγω δεν καταφερα ποτε να το τελειωσω! 1
Chaos3X Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε στο bloodborne δεν μπορούσα να περάσω την 1η γωνία του παιχνιδιού. Αν είναι να πετάξω 19€ έτσι να μου λείπει Που το βρίσκεις 19€ φίλε μου; Παντού το βρίσκω 29€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα