Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Σεξ και φαι αν δεν ειναι απολαυστικα δεν τα θέλω καθόλου Φώτη ;)

Εσυ εισαι δικος μου ανθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

E  κανω μια παραχωρηση στο φαγητο την περιοδο που θελω να κοψω .Στα υπολοιπα δεν κανω καμμια παραχωρηση αχχαα .

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

αν τρως μονο απολαυστικά όμως οι πιθανότητες για σεξ και μαλιστα καλό φοβάμαι ότι μειώνονται :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lactate είπε

αν τρως μονο απολαυστικά όμως οι πιθανότητες για σεξ και μαλιστα καλό φοβάμαι ότι μειώνονται :P

Γι αυτο το ριχνεις στο σεξ και σου κοβεται η ορεξη για πολυ φαï. Δοκιμασμενο, πιανει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lactate είπε

Δε με κατάλαβες. Κάνω αυτό που κάνει κι η Εύα. Εστιάζω σε μπαχαρικά και αφιερώνω κάποιο χρόνο στο μαγείρεμα ώστε άνοστα φαγητά όπως το στήθος κοτόπουλο να γίνονται απολαυστικά και να μη νιώθω ότι τρώω παντόφλες.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, evabb είπε

Γι αυτο το ριχνεις στο σεξ και σου κοβεται η ορεξη για πολυ φαï. Δοκιμασμενο, πιανει.

Η όρεξη μου δεν κόβεται δυστυχώς. Όταν βρίσκομαι με τον δικό μου τρώω πιο πολύ απότι όταν δεν τον βλέπω.

23 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Δε με κατάλαβες. Κάνω αυτό που κάνει κι η Εύα. Εστιάζω σε μπαχαρικά και αφιερώνω κάποιο χρόνο στο μαγείρεμα ώστε άνοστα φαγητά όπως το στήθος κοτόπουλο να γίνονται απολαυστικά και να μη νιώθω ότι τρώω παντόφλες.

Έχω φάει ένα κόλλημα με τα μπιφτέκια κοτόπουλου μου αρέσουν πολύ. Επίσης τρώω και μπιφτέκι από κινόα. Στο να φάω υγιεινά είμαι εύκολος νομίζω. Δηλαδή και να μην φάω τηγανητο δε θα μου λείψει, τις σάλτσες τις σιχαίνομαι σχεδόν πάντα. Και μαρούλι σκέτο να μου πεεις να φάω θα το φάω δεν με νοιάζει. Ο αγώνας μου είναι να απεξαρτηθώ από τη ζάχαρη που  το έχω καταφέρει. Χτες πχ έφαγα γλυκό μετά από καιρό, μου άρεσε πολύ δεν λέω, αλλά σήμερα ξανά ίσιωσα. Παλαιότερα ίσχυε για μένα το ενός γλυκού μύρια έπωνται. Μου λέει και ο πατέρας μου ότι τον κεράσανε ένα κρουασάν και μου το έδωσε και του λέω όχι δεν θέλω χωρίς να το σκεφτώ.

Δημοσ.

Μένω Πετράλωνα και ψάχνω γυμναστήριο γιατί αυτό που πήγαινα κλείνει.

Η περιοχή έχει λίγα πράγματα και κοιτούσα και προς Ταύρο - Καλλιθέα. Δύο που βρήκα είναι τα Pitbull Gym και Flexxus. Έχει κανείς εμπειρία απο κάποιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yannis27gr είπε

Δικιο έχεις.Οταν σχολας 6,30 ,τρεχεις gym στα μπαμ και εχεις κ δουλεια σπιτι ,πολλες φορες πεταω ενα στηθος να βρασω.Δεν εχω χρονο ,δεν μπορω διαφορετικά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lactate είπε

Το είχα πριν καμιά 10ρια χρόνια, δεν το έχω τώρα απλά το είπα για παράδειγμα.. Και ναι ηταν το πρωτο μου φιλί.. φαρμακερό :P

Ακόμη το έχεις, οταν νιώθεις κομμάτια  κανε εξετάσεις αίματος η ρώτα τον γιατρό σου να σου πει ! 

29 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Δικιο έχεις.Οταν σχολας 6,30 ,τρεχεις gym στα μπαμ και εχεις κ δουλεια σπιτι ,πολλες φορες πεταω ενα στηθος να βρασω.Δεν εχω χρονο ,δεν μπορω διαφορετικά.

Μουστάρδα, ελαιόλαδο, ρίγανη,  πιπέρι, βασιλικό,  λιγο νεράκι, σε ενα σεικερ απο αυτά που χτυπάμε το φραπε και σε μισό λεπτό έτοιμη η σάλτσα μας !!  

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ακόμη το έχεις, οταν νιώθεις κομμάτια  κανε εξετάσεις αίματος η ρώτα τον γιατρό σου να σου πει ! 

γιατρός είμαι ο ίδιος το ξέρω. Επίσης ξέρω οτι οι περισσότεροι το έχουμε απλά οι τυχεροί το πέρασαν χωρίς συμπτώματα. Αφού κάνει τον κύκλο του το ξεχνάς (εκτός αν σε θυμηθεί αυτό με κανά λέμφωμα αλλά είναι άλλη ιστορία)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για τα γυμναστηρια...μέχρι πόσα χλμ με τα πόδια θεωρείται ανεκτή η απόσταση απ' το σπίτι;...επίσης όταν τα όργανα είναι πιασμένα δε ξενερωνετε;

Δημοσ.

Δεκαπέντε-είκοσι  λεπτά. Είναι ωραίο ζέσταμα και αποθεραπεία. Γλιτώνεις τον διάδρομο στο γυμναστήριο.

Ξενερώνω , αλλά έχω την εμπειρία να κάνω κάτι άλλο αντίστοιχο ή να μη με πολυνοιάζει. 

Αν είναι πιασμένο το rack όμως, κάθομαι και τον/την κοιτάω επίμονα μέχρι να τελειώσει. Ή βάζω πετσέτα μπουκαλάκια ζώνη παπούτσια σημειωματάριο στη γωνία και πάω και κάνω lat pulldowns. Είναι η φρί άσκησή μου, την κάνω για ζέσταμα ή οποτεδήποτε.

Δημοσ.

Κι εγώ ξενερώνω λίγο, Αλλά προσαρμόζομαι, Αν είναι κάποια από τις ασκήσεις που ξεκινάω π.χ. Καθίσματα ή πάγκος κάνω λίγο ποδήλατο ή διάδρομο μέχρι να ελευθερωθεί ή κάνω κάποια άλλη άσκηση με πολύ λίγα κιλά σαν προθέρμανση.

Αν είναι κάποια άσκηση στην συνέχεια είτε αλλάζω την σειρά και κάνω κάποια άλλη πρώτα, είτε κάνω κάποια παρόμοια είτε αρχίζω τους κοιλιακούς σε ένα μηχάνημα (για να βλέπω τον χώρο) μέχρι να ελευθερωθεί. 

Το κύριο είναι να μην είσαι άκαμπτος στο πρόγραμμα σου, δεν έγινε και κάτι αν αλλάξεις την σειρά ή την άσκηση. 

Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να κάνεις εναλλάξ με τον άλλο αν δεν είναι μπάρα που είναι θέμα η αλλαγή των κιλών. Ειδικά αν είναι κάτι τύποι με κινητό που κάνουν την άσκηση και ξεκουράζονται και κάμποση ώρα προλαβαίνεις να τελειώσεις και την άσκηση μέχρι να ξαναμπούν.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά..εγώ μόνο και μόνο για αυτό το λόγο σκέφτομαι να αγοράσω πάγκο,rack κ.τ.λ για να κάνω με την ησυχία μου χωρίς να περιμένω τον άλλον...απλά το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα gym,οπότε θα ήθελα να πηγαινα στην αρχή για κάποιο διάστημα σε ένα για να βελτιώθω σε κάποιες ασκήσεις στη τεχνική απ' τους γυμναστές και μετά να προχωρήσω στο οικιακό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...