gokuthelegend Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αυτο Εμ, θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τόσο χαζός που να μην το είδα. Το θέμα είναι ότι το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι, μένει εκεί. Το αναφέρω κιόλας, δεν προχωράει όταν πατάω το κλείσιμο λογαριασμού, αν ήταν τόσο απλό δεν θα ρωτούσα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από gokuthelegend
kostakiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 UPDATE: εκανα ανανέωση χειρόγραφης & ληγμένης ταυτότητας και μου τη δεχτηκαν εντός μισής ώρας.
vassar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Η φυσική κάρτα σε πόσο διάστημα σας είχε έρθει, έρχετε με απλό ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί έχω ταξίδι στις 14/11 και δε ξέρω αν θα προλάβει να μου έρθει. Επίσης είναι απαραίτητο να κάνουμε έμβασμα από τη τράπεζα μας για να τη γεμίσουμε, μέσα από την εφαρμογή με τη "προσθήκη χρημάτων" δεν είναι το ίδιο;
dBpanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, vassar είπε Η φυσική κάρτα σε πόσο διάστημα σας είχε έρθει, έρχετε με απλό ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί έχω ταξίδι στις 14/11 και δε ξέρω αν θα προλάβει να μου έρθει. Επίσης είναι απαραίτητο να κάνουμε έμβασμα από τη τράπεζα μας για να τη γεμίσουμε, μέσα από την εφαρμογή με τη "προσθήκη χρημάτων" δεν είναι το ίδιο; Συνήθως έρχεται εντός εβδομάδας, θεωρώ ότι είσαι safe και θα προλάβεις. Πλέον με την άρση των CC, κάνεις top-up απευθείας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής, χωρίς καμία προμήθεια. Το έμβασμα εξυπηρετούσε παλιά. Σημείωση/Παράκληση: Μην ρωτάτε απλές ερωτήσεις (όπως αν κάνω top-up μόνο με έμβασμα) που βρίσκονται στο πρώτο ποστ. Έχουν συζητηθεί άπειρες φορές, καταντάει κουραστικό για όλους και spamάρουμε το thread, που έχει φτάσει 250 σελίδες και είναι δύσκολο να βρούμε όλοι άλλες χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες. Κάντε έναν κόπο και διαβάστε το πρώτο ποστ. Θα σας λυθεί το 95% των αποριών σας. (δεν είναι προσωπικό @vassar απλώς ευκαιρίας δωθήσης και με όλη την καλή διάθεση, μιας και δεν είμαι ούτε moderator, ούτε τίποτα) 8
KostasX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Η βουλγαρικη τραπεζα στη Θεσσαλονικη (που μπορεις να κανεις αναληψη χωρις χρεωση) νομιζω ειχε ατμ και καπου στο κεντρο εκτος απο τα σφαγεια. Μήπως ξέρει καποιος αν υπαρχει ακομα και που είναι?
asdfnikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, KostasX είπε Η βουλγαρικη τραπεζα στη Θεσσαλονικη (που μπορεις να κανεις αναληψη χωρις χρεωση) νομιζω ειχε ατμ και καπου στο κεντρο εκτος απο τα σφαγεια. Μήπως ξέρει καποιος αν υπαρχει ακομα και που είναι? Ναι ειναι απεναντι απο την HSBC στο Κέντρο. 1
revyien Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 3:55 ΜΜ, dimutri είπε Εχει τέσσερις μέρες που η Revolut αναίτια μου έχει μπλοκάρει το λογαριασμό. Ειμαι metal χρηστης και η αλήθεια ειναι δε χρησιμοποιω και πολυ την καρτα ενω ειμαι βεβαιος οτι δεν εχω κανει κατι παράτυπο. Πάντως με εχουν μπλοκάρει με χρηματα μεσα. Ενω σε μνματα που τους στελνω σε FB, twitter και instagram αρχικα απαντανε και μετα με εκαναν BLOCK. Εξαιρετικά επιπονη εμπειρία δεν ξερω αν θα παρω ποτε τα λεφτα μου ενω δε μου λενε και το λογο που εγινε ολο αυτο. Θα συνιστουσα να τους αποφυγετε. Το αγχος και η στενοχωρια π εχω τραβηξει ολες αυτες τις μερες δεν περιγραφεται. Να γνωριζετε οτι απλα δεν υπαρχει τροπος επικοινωνίας ουτε τηλεφωνο ουτε mail ουτε ΤΙΠΟΤΑ. Το Live chat ανυπαρκτο συνεχως ου λενε οτι απλα μου κλειδωσαν το λογαριασμο και δε μου λενε ουτε το λογο ουτε ποσο θα παρει αυτο. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. Οποιος μπορει να βοηθησει η θελει να κινηθουμε νομικα εναντιον τους ας επικοινωνησει μαζι μου. Εγώ πάλι θα ήθελα να δω ενα αποδεικτικό για να μπορέσω να κρίνω Σκριν σοτ απο τις συνομιλίες στο μεσετζερ με τις απαντήσεις τους και το μπλοκ θα τα εκτιμούσα, γιατί έτσι δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω αλλά δεν έχω λόγο και να σε πιστέψω
sheldon_cooper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 3:32 ΜΜ, molot12 είπε @Skandalf Η καρτα περναει παντου στην Τουρκια απο το ψιλικατζιδικο μεχρι το κυριλε εστιατοριο, οπουδηποτε υπαρχει pos (και θα εκπλαγεις..γιατι εχει παντου στην κυριολεξια). Επομενως μονο ευρω στην καρτα και στις συναλλαγες θα χρεωνεσαι αυτοματα σε τουρκικες λιρες. Τα ΑΤΜ στην Τουρκια ΔΕΝ χρεωνουν για αναληψη χρηματων (σε σχεση με τις εγχωριες τραπεζες-κλεφτες), τσεκαρισμενο σε προσφατο ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη με αναληψη απο δυο τραπεζικα ΑΤΜ τουρκικων τραπεζων και απο την ΗSBC Τουρκιας για συνολικο ποσο ως 200 ευρω το μηνα. Το μονο προβλημα που θα αντιμετωπισεις ειναι τα ακριβα τελη τηλεπικοινωνιων. Βεβαια και εκει υπαρχει λυση με χρηση Global sim ! Εγω στα ταξιδια μου παντα μια τετοια Καναδεζικη καρτα sim με αμερικανικο νουμερο χρησιμοποιω. Στην Τουρκια ειχα βαλει πακετο με 9,99 δολλαρια (8,5 ευρω) με απεριοριστα δεδομενα για 3 ημερες ! offtopic: ποια σιμ έχεις;
taslikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Ξέρουμε κάποια τράπεζα με ρεβο που δεν χρεώνει για ανάληψη; Η αλφα που με βολεύει πχ χρεώνει;
dimutri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, revyien είπε Εγώ πάλι θα ήθελα να δω ενα αποδεικτικό για να μπορέσω να κρίνω Σκριν σοτ απο τις συνομιλίες στο μεσετζερ με τις απαντήσεις τους και το μπλοκ θα τα εκτιμούσα, γιατί έτσι δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω αλλά δεν έχω λόγο και να σε πιστέψω Είπα δεν τη χρησιμοποιούσα πολύ. Όχι ποτέ. Τελευταίες μέρες είχα κάνει κινήσεις. Κρατήσεις από booking.com απλές συναλλαγές. Δε δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά. ------ UPDATE φωτογραφιες ανεβηκαν κ αφαιρεθηκαν μετα απο συσταση. Οποιος θελει να επικοινωνησει σε pm για περισσοτερα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από dimutri
djuan1988 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και στο messenger σε μπλόκαραν; Δυστυχώς όπως είχα γράψει και στο θέμα της Ν26, όλες οι startups είναι καλές μέχρι να εμφανισθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Πρακτικά μετά δεν έχεις support. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από djuan1988
zeden Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα Μου βγάζει στο κινητό μου στο playstore ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου. Έχω xiaomi mi8 lite. Η εφαρμογή όμως λειτουργεί κανονικά. Μήπως έχει παρουσιαστεί σε κάποιον από εσάς το ίδιο θέμα?
grinder_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @dimutri Φίλε αφαίρεσε τα screenshots γιατί φαίνονται προσωπικά στοιχεία, και άσε τα "αγαθά" μέλη που απαιτούν αποδεικτικά και θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε χρήστες και εταιρεία να σκούζουν... Τα έχουμε αναλύσει όλα αυτά από παλιά επί σελίδες. "Ου μπλέξεις" είναι η revolut καθώς με το πρώτο complaint αναζητώντας για λύση θα σου κόψουν την πρόσβαση από τα social και το δικό τους community forum. Βέβαια οι περισσότεροι θα εθελοτυφλούν μέχρι να βρεθούν σε παρόμοια θέση. Ο καθένας κάνει την έρευνά του και πράττει ανάλογα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από grinder_ 1 1
dimutri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, grinder_ είπε @dimutri Φίλε αφαίρεσε τα screenshots γιατί φαίνονται προσωπικά στοιχεία, και άσε τα "αγαθά" μέλη που απαιτούν αποδεικτικά και θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε χρήστες και εταιρεία να σκούζουν... Τα έχουμε αναλύσει όλα αυτά από παλιά επί σελίδες. "Ου μπλέξεις" είναι η revolut καθώς με το πρώτο complaint αναζητώντας για λύση θα σου κόψουν την πρόσβαση από τα social και το δικό τους community forum. Βέβαια οι περισσότεροι θα εθελοτυφλούν μέχρι να βρεθούν σε παρόμοια θέση. Ο καθένας κάνει την έρευνά του και πράττει ανάλογα. θα τα αφαιρεσω κ ευχαριστω για την παρατηρηση. Να γνωριζετε εχουν μπλοκαρει αλλους 2 φιλους μου και παλι χωρις δικαιολογια και εκεινοι ειχαν παραπανω χρηματα κλπ. Με αλλους π ειχα κινησεις, τη μητερα μ κλπ οχι. οποτε απλα κλεινουν τυχαια λογαριασμους κ οχι οσους σχετιζονται με κατι. Ειναι επικινδυνοι και τα χρηματα που βαζει μεσα καποιος ρισκαρει να τα χασει. Αυτο βιωνω εδω και δεκα μερες εγω και αλλοι 2 τουλαχιστον χρηστες. 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Και στο messenger σε μπλόκαραν; Δυστυχώς όπως είχα γράψει και στο θέμα της Ν26, όλες οι startups είναι καλές μέχρι να εμφανισθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Πρακτικά μετά δεν έχεις support. Εμπειρια παρομοια ειχα με τη SKRILL οπου τουλαχιστον εκει υπαρχει τηλεφωνικο κεντρο και ξεκαθαρα μου εξηγησαν το λογο μπλοκαραν. Απλα ηθελαν ταυτοποιηση της καρτας με φωτο το οποιο μολις εκανα ανοιξε. Επισης προσφερθηκαν να μ επιστρεψουν τα χρηματα πισω απο εκει π τα κατεθεσα αν δεν επιθυμω να ταυτοποιησω. Η revolut απο την αλλη απλα μπλοκαρει οποιαδηποτε προσβαση στα χρηματα καιδε δινει καμια εξηγηση. το χειροτερο αρνειται να τα επιστρεψει και να απαντησει σε οποιαδηποτε ερωτηση. Κ ολα αυτα ενω ειμαι πληρως ταυτοποιημενος και ΜΕΤΑL χρηστης. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από dimutri
greekboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 σημερα ξαφνικα μου ηρθε ειδοποιηση οτι ειμαι verified και ολα καλα (ειχα στειλει διαβατηριο τοτε που ζητουσαν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα