theopan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, pedrojay είπε Μου τυχαίνει και μένα στη δουλειά μου πελάτες να μου λένε "Α,μπορείς να μου χτυπήσεις και 20ευρώ στην κάρτα και να μου τα δώσεις για να μην τρέχω στο ΑΤΜ; 🙄 Όχι βέβαια,αλλά και να εμφανιζόταν άμεσα,πάλι ισχύουν όσα μειονεκτήματα γράφτηκαν. Έχω διαπιστώσει τα τελευταία -αρκετά- χρόνια που κάνω ελ. επάγγελμα, ότι όσοι πέρασαν τη ζωή τους αποκλειστικά ως μισθωτοί -χειρότεροι οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα ασφαλώς- έχουν τρομερή δυσκολία να αντιληφθούν ότι από τα λεφτά που βάζει στο ταμείο του ένας επαγγελματίας είτε ως μετρητά είτε από χρέωση καρτών θα κρατήσει στην τσέπη του τελικά ένα ποσοστό από ...2-3% (αν είναι έμπορος) έως 50% αν παρέχει υπηρεσίες. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από theopan
Patrick147 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ο λογαριασμός μπορεί να φορτίσει και με χρεωστική κάρτα ή μόνο με έμβασμα;
turbat0s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Patrick147 είπε Ο λογαριασμός μπορεί να φορτίσει και με χρεωστική κάρτα ή μόνο με έμβασμα; Και με χρεωστική (πλην των ελληνικών βέβαια).
Patrick147 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Και με χρεωστική (πλην των ελληνικών βέβαια). Άρα εκτός από έμβασμα δεν υπάρχει άλλη επιλογή, απ'ότι καταλαβαίνω (από Ελλάδα)...; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Patrick147
turbat0s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 55 λεπτά πριν, Patrick147 είπε Άρα εκτός από έμβασμα δεν υπάρχει άλλη επιλογή, απ'ότι καταλαβαίνω (από Ελλάδα)...; Αν δεν έχεις ξένη κάρτα διαθέσιμη, τότε μόνο έμβασμα ή μεταφορά από μια άλλη κάρτα revolut. 1
Patrick147 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, turbat0s είπε Αν δεν έχεις ξένη κάρτα διαθέσιμη, τότε μόνο έμβασμα ή μεταφορά από μια άλλη κάρτα revolut. Κάτι τελευταίο, χρειάζεται κωδικός SEPA ή το αφήνω κενό όταν κάνω το έμβασμα;
turbat0s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μόνο ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο δικαιούχου χρειάζεται. 1
George! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με την revolut, έχουν αλλάξει οι προμήθειες των τραπεζών και έχει πάει σε όλες 1,20€ για την μεταφορά εμβάσματος;
spartak1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, George! είπε Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με την revolut, έχουν αλλάξει οι προμήθειες των τραπεζών και έχει πάει σε όλες 1,20€ για την μεταφορά εμβάσματος; Δεν εχει πάει σε όλες. Για ποια ενδιαφέρεσαι;
George! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Δεν εχει πάει σε όλες. Για ποια ενδιαφέρεσαι; Δεν έχω θέμα, μπορώ με όλες. Προτείνεις κάποια συγκεκριμένη;
spartak1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, George! είπε Δεν έχω θέμα, μπορώ με όλες. Προτείνεις κάποια συγκεκριμένη; Η eurobank το έχει 1,2 οι άλλες 3 1 ευρω (προς το παρον) 1
asdfnikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, George! είπε Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με την revolut, έχουν αλλάξει οι προμήθειες των τραπεζών και έχει πάει σε όλες 1,20€ για την μεταφορά εμβάσματος; μόνο η eurobank απ'όσο θυμάμαι το ανέβασε στο 1.20.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Παιδια το euronet κραταει και αυτο σε αναληψεις? Γενικα αν εχεις χρηματα στη ρεβολουτ υπαρχει τροπος ελλαδα να τα κανεις αναληψη?
alexpen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Παιδια γτ καιγεστε όλοι να κάνετε αναλήψεις;; Η revolut ειναι μια υπηρεσία που το δυνατο της σημείο ειναι η χρήση καρτας... Το ερωτημα μου ειναι γενικό καθώς δεν ξέρω τι ακριβως ανάγκες έχει ο καθένας απλά θα ηθελα να καταλάβω αν ειναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας τα μετρητα. Ευχαριστώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alexpen είπε Παιδια γτ καιγεστε όλοι να κάνετε αναλήψεις;; Η revolut ειναι μια υπηρεσία που το δυνατο της σημείο ειναι η χρήση καρτας... Το ερωτημα μου ειναι γενικό καθώς δεν ξέρω τι ακριβως ανάγκες έχει ο καθένας απλά θα ηθελα να καταλάβω αν ειναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας τα μετρητα. Ευχαριστώ Γιατι θελω να στελνω χρηματα σε ατομα και με βολευει απειρα η ρεβολουτ απο εδω που ειμαι. Δυστυχως ελλαδα χωρις μετρητα δεν πας πουθενα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα