Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, circadian είπε

εσείς που βάλατε χρήματα από πιστωτική, η τράπεζα τα βλέπει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών; στη δεύτερη περίπτωση νομίζω οι τόκοι τρέχουν από τη μέρα της συναλλαγής.

Από όπου και να έβαλα χρήματα στην Revolut, αγορά θεωρήθηκε. Θα ήταν λάθος πιστεύω να θεωρούταν ανάληψη. Στη ουσία ιντερνετική αγορά είναι εφόσον χρησιμοποιείς τον αριθμό της κάρτας και δεν πας σε ATM. Αυτή είναι η γνώμη μου.

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δυστυχώς διάβαζα ότι τράπεζες του εξωτερικού το έκαναν στα πλαίσια του "πολέμου" που έχουν ανοίξει με τους ιντερνετικούς παρόχους. παρόμοιο με την υψηλή χρέωση ανάληψης σε atm

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! έκανα top-up με καρτα Eurobank ενα μικρο ποσό στην αρχή και στη συνέχεια ήθελα να μεταφέρω ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά δεν έγινε γιατί η ελληνική τράπεζα το απέρριψε...μηπως πρέπει να επιβεβαιώσω την ελληνική κάρτα στο app πρώτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, gatos_spirounatos είπε

Καλησπέρα παιδιά! έκανα top-up με καρτα Eurobank ενα μικρο ποσό στην αρχή και στη συνέχεια ήθελα να μεταφέρω ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά δεν έγινε γιατί η ελληνική τράπεζα το απέρριψε...μηπως πρέπει να επιβεβαιώσω την ελληνική κάρτα στο app πρώτα;

Ωχ λες να ξαναέβαλαν capital controls; Δεν θα το αντέξω...🤣

Δες όρια της κάρτας σου,αν ο λογαριασμός σου έχει υπόλοιπο αν είναι χρεωστική ή αν έχεις αρκετό πιστωτικό όριο αν είναι πιστωτική.Μετά πατα εκεί στη revolut την κάρτα πάτα να την κάνεις verify κάνε ένα τηλ. στο Europhone banking να σου πουν το τετραψήφιο και αν δεν πιάσει ούτε αυτό πάρε πάλι στο europhone banking και ρώτησε τους.

(EDIT) Α ξέχασα στη revolut τι μήνυμα σου βγάζει;

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, gatos_spirounatos είπε

Πόσο μεγάλο ποσό πήγες να μεταφέρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Πόσο μεγάλο ποσό πήγες να μεταφέρεις;

Μικρό ποσό σχετικά...μετέφερα  ένα μεγαλύτερο ποσό απο έναν λογαριασμό μου στην Eurobank σε έναν άλλο πάλι στην Eurobank( που γίνεται άμεσα,  μου δείχνει ήδη πιστωμένο το ποσό στον άλλο λογαριασμό)...μαλλον πρόβλημα της eurobank είναι γιατί μου λέει ότι την απέρριψε η eurobank...πιστεύω αύριο να γίνει η μεταφορά

Επεξ/σία από gatos_spirounatos
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gatos_spirounatos είπε

Μικρό ποσό σχετικά...μετέφερα  ένα μεγαλύτερο ποσό απο έναν λογαριασμό μου στην Eurobank σε έναν άλλο πάλι στην Eurobank( που γίνεται άμεσα,  μου δείχνει ήδη πιστωμένο το ποσό στον άλλο λογαριασμό)...μαλλον πρόβλημα της eurobank είναι γιατί μου λέει ότι την απέρριψε η eurobank...πιστεύω αύριο να γίνει η μεταφορά

Πάντως και η eurobank αλλά και η revolut έχουν chat όπου μπορείς να ρωτήσεις που κόλλησε η συναλλαγή. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Re4cTiV3 είπε

Γίνεται στη revolut να τραβάει κάθε αρχή του μήνα απο την ελληνικη κάρτα ενα συγκεκριμένο ποσό;

μπορεις να βαλεις να γινεται αυτοματο top up, οταν το υπολοιπο σου πέσει κάτω απο πχ 100€ να τραβάει αυτόματα από την κάρτα σου πχ 50€...

3 ώρες πριν, Delas.46 είπε

Από όπου και να έβαλα χρήματα στην Revolut, αγορά θεωρήθηκε. Θα ήταν λάθος πιστεύω να θεωρούταν ανάληψη. Στη ουσία ιντερνετική αγορά είναι εφόσον χρησιμοποιείς τον αριθμό της κάρτας και δεν πας σε ATM. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Σαν αγορά φαινεται, αλλα απ οτι ειδα μεχρι τωρα τουλαχιστον, δεν την υπολογιζει στο Αφορολογητο

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήγα να κάνω top up με Πειραιώς, και μου έβγαλε το logo ότι φορτώνει, στο winbank δείχνει με γκρι την μεταφορά.

Πάτησα ακύρωση γιατί έκανε ώρα αλλά είδα ότι πέρασαν κανονικά. :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Re4cTiV3 είπε

Γίνεται στη revolut να τραβάει κάθε αρχή του μήνα απο την ελληνικη κάρτα ενα συγκεκριμένο ποσό;

Πας προσθήκη χρημάτων - > Αυτοματοποίηση (πάνω δεξιά). Σε Android αυτό. Για αρχή του μήνα δεν φαίνεται να το κάνει προς το, κάνει όμως ο, τι αναφέρθηκε παραπάνω (αυτόματη προσθήκη ποσού όταν πέσει κάτω από συγκεκριμένο όριο). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Επίσης σύνδεσα την κάρτα με paypal, και μου πήρε 1$, μετά για να κάνω την επιβεβαίωση πήρε άλλα 1,5€ που λέει θα τα επιστρέψει, το αρχικό δολάριο γιατί το πήρε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theo93 είπε

Επίσης σύνδεσα την κάρτα με paypal, και μου πήρε 1$, μετά για να κάνω την επιβεβαίωση πήρε άλλα 1,5€ που λέει θα τα επιστρέψει, το αρχικό δολάριο γιατί το πήρε;

Πώς νομίζεις κονομάει ο Έλον Μάσκα;; Δολάριο το δολάριο μας τα τρώει 😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkmatinee είπε

Πώς νομίζεις κονομάει ο Έλον Μάσκα;; Δολάριο το δολάριο μας τα τρώει 😅

Επειδή είχα χρόνια να συνδέσω κάρτα δεν το θυμόμουν.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, theo93 είπε

Και το αρχικό δολάριο θα σου επιστραφεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...