Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Eλλάδα δεν είναι διαθέσιμο επίσημα σαν εφαρμογή το Google Pay οπότε θέλει τρόπο να την περάσεις .

Ναι, απλά την κατεβάζεις από το apkmirror και είσαι κομπλέ. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kleo1 είπε

η εικονική κάρτα που αναφέρθηκε, κοστίζει κάτι;

η πρώτη όχι. οι επόμενες ναι (στο standard plan)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Muhammad είπε

Αν φορτίζω τη revolut με κάρτα, μετράει στο αφορολόγητο ; Σαν αγορά δε θεωρείται ή κάνω λάθος;

Όχι δεν μετράει στο αφορολόγητο. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Muhammad είπε

Αν φορτίζω τη revolut με κάρτα, μετράει στο αφορολόγητο ; Σαν αγορά δε θεωρείται ή κάνω λάθος;

Το είχα ρωτήσει και εγώ παλιότερα, και τελικά όχι, δεν ισχύει. Το έχω διαπιστώσει κιόλας, έχω μπει στο e-banking της τράπεζάς μου, και τις συναλλαγές με τη revolut (τις φορτίσεις δηλαδή) δεν τις έχει στο αφορολόγητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Άλλο τα yellows και άλλο το αφορολόγητο.

στα yellows αναφέρθηκα. 

για την φόρτιση DiPocket ομως ισχύει το αφορολόγητο

Capture.PNG

Οπότε κάποιος φορτίζοντας τη Revolut μέσω DiPocket χτίζει αφορολόγητο (παραθυράκι)

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagstef είπε

στα yellows αναφέρθηκα. 

για την φόρτιση DiPocket ομως ισχύει το αφορολόγητο

Capture.PNG

σίγουρα;Το έχεις δει και στις κληρώσεις για το χιλιάρικο ότι τις έχει και εκει καταχωρημένες;Γιατί μπορεί η εφαρμογή της τράπεζας να το δείχνει αλλά η εφορία τι λέει.....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

σίγουρα;Το έχεις δει και στις κληρώσεις για το χιλιάρικο ότι τις έχει και εκει καταχωρημένες;Γιατί μπορεί η εφαρμογή της τράπεζας να το δείχνει αλλά η εφορία τι λέει.....

το βλέπω στη winbank στις δαπάνες για το αφορολόγητο, ποσό που περνάει απευθείας στην φορολογική. αν υπάρχει πιθανότητα να λέει άλλα η εφαρμογή υπάρχει χοντρό πρόβλημα..

Δημοσ.

31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι περνάνε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...