Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Στο site που βλέπεις δουλεύει με 8 ψηφία και όχι 6.

8 πρέπει να είναι για να έχεις όλες τις λεπτομέριες του bin. 

Μόλις τώρα, t-shock είπε

Θα κάνω αλλά να βάλω γερμανική διεύθυνση για να έχω gpay?

Το ξέρω αλλά με τα 6, μου βγάζει Βραζιλία χωρίς λόγο

Ναι Εγώ για το G pay έβαλα γερμανική διεύθυνση. 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Top up με πιστωτική θα θεωρηθεί cash withdrawal από τις αγαπημένες ελληνικές τράπεζες?

9 λεπτά πριν, forisp2004 είπε

8 πρέπει να είναι για να έχεις όλες τις λεπτομέριες του bin. 

Ναι Εγώ για το G pay έβαλα γερμανική διεύθυνση. 

Θα το δω και με το gpay πρώτου την σβήσω την άλλη που έχω γιατί θα περιμένω πάλι με τις μέρες να μου τα γυρίσουν

Δημοσ.

Πρώτη φορά εχθές δε δούλεψαν σε εμένα με Google Pay + POS Εθινικής + Mastercard και Visa φυσικές κάρτες.

Η Mastercard + Garmin Pay πέρασε κανονικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να ρωτήσει το POS σε ποιο νόμισμα να χρεώσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, t-shock είπε

Top up με πιστωτική θα θεωρηθεί cash withdrawal από τις αγαπημένες ελληνικές τράπεζες?

Για Ποια Τράπεζα; Πειραιώς όχι.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, djuan1988 said:

Πρώτη φορά εχθές δε δούλεψαν σε εμένα με Google Pay + POS Εθινικής + Mastercard και Visa φυσικές κάρτες.

Η Mastercard + Garmin Pay πέρασε κανονικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να ρωτήσει το POS σε ποιο νόμισμα να χρεώσει.

Έχει να κάνει με την αναβάθμιση των pos απο την εταιρία. Εάν δεν το αναβαθμίσουν θα ζητάει συνέχεια dynamic currency conversion.

7 minutes ago, t-shock said:

https://community.revolut.com/t/what-is-the-situation-with-the-mcc-for-topup/135195

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, drdedus είπε

Υπάρχει περίπτωση να δώσει virtual Maestro?

Θα με βόλευε αλλα εχω την εντύπωση οτι δεν γίνεται.

Δεν έχω δει να έχει δώσει ποτέ.

Η N26 δίνει Maestro (ή τουλάχιστον έδινε) αν είσαι κάτοικος Γερμανίας. Εγώ είχα βγάλει.

Δημοσ.

Οταν λεμε οτι συνδεουμε το παυπαλ με το ρεβολυτ εννοουμε οτι οταν κανουμε αγορα με παυπαλ χρεωνεται το ρεβολουτ ή οτι οταν κανουμε αγορα με ρεβολυτ χρεωνεται το παυπαλ;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Δεν έχω δει να έχει δώσει ποτέ.

Η N26 δίνει Maestro (ή τουλάχιστον έδινε) αν είσαι κάτοικος Γερμανίας. Εγώ είχα βγάλει.

Κανονική εννοείς η virtual?

Δημοσ.

Μόλις έκανα αγορά με την revolut την πλαστική ανέπαφα σε εθνική χωρίς να έχει αλλαγή νομίσματος. Δεν με έκοψε να κάνω με το κινητό ανέπαφα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tempor είπε

Οταν λεμε οτι συνδεουμε το παυπαλ με το ρεβολυτ εννοουμε οτι οταν κανουμε αγορα με παυπαλ χρεωνεται το ρεβολουτ ή οτι οταν κανουμε αγορα με ρεβολυτ χρεωνεται το παυπαλ;

το πρώτο φυσικά το δεύτερο δεν ειναι δυνατόν να γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, bilya said:

το πρώτο φυσικά το δεύτερο δεν ειναι δυνατόν να γίνει.

Και τα δυο γίνονται. Πλέον το direct sepa ισχύει για όλους τους λογαριασμούς iban και τους ελληνικούς εδώ και 2- 3 χρόνια.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Και τα δυο γίνονται. Πλέον το direct sepa ισχύει για όλους τους λογαριασμούς iban και τους ελληνικούς εδώ και 2- 3 χρόνια.

μάλλον δεν κατάλαβες τι λέει ο φίλος.

Δεν γίνεται να πληρώνει με ρεβο κ να τραβάει τα λεφτά απο paypal.

Το ανάποδο γίνεται κ το χρησιμοποιώ κ εγώ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...