achilles_g_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Έχω στη revolut πχ 20 ευρώ και 50 δολάρια. Μπορώ να αγοράσω κάτι που κάνει 60 δολάρια και να να τραβήξει κ από τα δύο νομίσματα ή θα πρέπει να έχω ολο το ππσο αγοράς είτε σε δολάρια είτε σε ευρώ?
asdfnikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε Έχω στη revolut πχ 20 ευρώ και 50 δολάρια. Μπορώ να αγοράσω κάτι που κάνει 60 δολάρια και να να τραβήξει κ από τα δύο νομίσματα ή θα πρέπει να έχω ολο το ππσο αγοράς είτε σε δολάρια είτε σε ευρώ? Από ένα νόμισμα μπορεί να τραβήξει μόνο. Μετέτρεψε από ευρώ σε Δολάρια όσα επιπλέον χρειάζεσαι μέσω του app 2
ioanniskar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 2:45 ΜΜ, alfeios είπε Ουτε αίτηση ουτε αλλες βλακείες. Μονο παραβολο 9€ και φωτογραφίες Πού το πληρώσατε αυτό το παράβολο; Έβγαλα και γω καινούρια λόγω παλιάς χειρόγραφης και μου ζήτησαν μόνο €0.20 στην αστυνομία. Έχει κανείς πρόβλημα στην προσθήκη χρημάτων με χρεωστική Εθνικής; Χθες και σήμερα δεν μπορώ. Με Πειραιώς δουλεύει.
Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, ioanniskar είπε Πού το πληρώσατε αυτό το παράβολο; Έβγαλα και γω καινούρια λόγω παλιάς χειρόγραφης και μου ζήτησαν μόνο €0.20 στην αστυνομία. Αναφορά σε κείμενο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ Ισχύουν όλα τα δικαιολογητικά της προηγούμενης παραγράφου εκτός από παράβολο και μάρτυρα σε περίπτωση που τα στοιχεία της προηγούμενης ταυτότητας η οποία θα παραδοθεί στο τμήμα είναι ευκρινή. https://palaiofaliro.gr/ipiresies-tou-dimou/diefthinsi-k-e-p/ekdosi-astinomikis-taftotitas/
alfeios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ioanniskar είπε Πού το πληρώσατε αυτό το παράβολο; Έβγαλα και γω καινούρια λόγω παλιάς χειρόγραφης και μου ζήτησαν μόνο €0.20 στην αστυνομία. Έχει κανείς πρόβλημα στην προσθήκη χρημάτων με χρεωστική Εθνικής; Χθες και σήμερα δεν μπορώ. Με Πειραιώς δουλεύει. Μην βιαζεσαι. Εσυ εβγαλες νεα ταυτότητα, γραφεις, επειδή η παλια σου ηταν χειρογραφη. Το παραβολο των 9€ το πληρώνεις οταν βγαζεις νεα ταυτότητα λογω απώλειας.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Demetris77 είπε Μου ηρθε αυτο.. εχει ερθει σε κανενα ? Κάθε τρίτο ποστ για ταυτότητα δεν είναι; 3
t-shock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://support.google.com/pay/answer/10173490 Φαίνεται πως και η Revolut πλεον μπαίνει στο GPay. Μόνο Mastercard ομως και που το δοκίμασα με την virtual που έβγαλα μόλις, δεν την δέχτηκε! Μόλις δέχτηκε και την visa και την master Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από t-shock
forisp2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, t-shock είπε https://support.google.com/pay/answer/10173490 Φαίνεται πως και η Revolut πλεον μπαίνει στο GPay. Μόνο Mastercard ομως και που το δοκίμασα με την virtual που έβγαλα μόλις, δεν την δέχτηκε! Μόλις δέχτηκε και την visa και την master Σου έβγαλε virtual νέα Visa ;
t-shock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, forisp2004 είπε Σου έβγαλε virtual νέα Visa ; mastercard μου εβγαλε visa ειναι η πλαστικη που εχω και αυτή έγινε δεκτή στο gpay
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 ΚΑι τις δύο δέχεται,σε εμένα τουλάχιστον,φυσική μάστερ και άυλη βιζα.
t-shock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΚΑι τις δύο δέχεται,σε εμένα τουλάχιστον,φυσική μάστερ και άυλη βιζα. και εγώ είχα και τις 2 visa (φυσική και άυλη) αλλά επειδή το πρωί, το google support έγραφε μόνο mastercard revolut, έσβησα την άυλη και την ξανα-έκανα και μου έβγαλε mastercard (η οποία έχει ελληνικό bin και μάλλον δεν θα έχει θέμα με το dcc)
forisp2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, t-shock είπε και εγώ είχα και τις 2 visa (φυσική και άυλη) αλλά επειδή το πρωί, το google support έγραφε μόνο mastercard revolut, έσβησα την άυλη και την ξανα-έκανα και μου έβγαλε mastercard (η οποία έχει ελληνικό bin και μάλλον δεν θα έχει θέμα με το dcc) Και εγώ visa virtual είχα με γερμανική διεύθυνση αγγλικό bin και δεν είχα θέμα με dcc, ούτε σε εθνικής pos. Σήμερα έβγαλα νέα virtual mastercard με ελληνικό bin. Την φοβάμαι λίγο την mastercard για dcc σε pos εθνικής, ας έχει ελληνικό bin. Βλέπετε τις διαφορές; Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει θέμα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από forisp2004
t-shock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, forisp2004 είπε Και εγώ visa virtual είχα με γερμανική διεύθυνση αγγλικό bin και δεν είχα θέμα με dcc, ούτε σε εθνικής pos. Σήμερα έβγαλα νέα virtual mastercard με ελληνικό bin. Την φοβάμαι λίγο την mastercard για dcc σε pos εθνικής, ας έχει ελληνικό bin. Βλέπετε τις διαφορές; Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει θέμα. Πάντως έχω είχα θέμα με την Visa virtual με το DCC παντού. Είτε PayPal είτε POS Εθνικής. Με την ελληνική mastercard, αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω μέχρι στιγμής είναι ότι το PayPal δεν σου εμφανίζει καν την επιλογή να πληρώσεις σε λίρες. Οπότε μάλλον δεν θα έχει θέμα με της εθνικής Edit: το ίδιο bin είχα στην visa με εσένα, και πάλι είχα θέμα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από t-shock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα