georgedas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το -20 ειναι γιατι το ππ δεν καταφερε να αντλησει το κεφαλαια απο την ρεβο Τωρα το οτι η ρεβο σου μποκαρε την καρτα δεν εχει να κανει με το ππ, πρεπει λοιπον να αποδείξεις και στο ππ οτι ή αγορα αυτη(ή οτι ηταν αυτη η χρέωση) ηταν κακόβουλη και δεν εγινε απο σενα, ανοιξε λοιπον dispute στην συνναλαγη Δεν υπάρχει δραστηριότητα από το Paypal εκείνη την μέρα και δεν μου βγάζει ότι έχω πληρώσει κάτι άρα δεν μπορώ να ανοίξω dispute 1
drdedus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα. Ξαφνικά μου εμφανίζει μύνημα ότι το κινητό είναι root και δεν ανοίγει η revolut. Επειδή φοράω magisk έκανα hide αλλα και διαγραφή data στην revolut . Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. Είμαι με την τελευταία beta στην revo. Να βάλω την stable μπας και η υπάρχει άλλη λύση?
georgedas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, drdedus είπε Καλημέρα. Ξαφνικά μου εμφανίζει μύνημα ότι το κινητό είναι root και δεν ανοίγει η revolut. Επειδή φοράω magisk έκανα hide αλλα και διαγραφή data στην revolut . Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. Είμαι με την τελευταία beta στην revo. Να βάλω την stable μπας και η υπάρχει άλλη λύση? Φίλε εγώ εχω lineage είμαι με magisc (hide) δεν έχει κάποιο θέμα αλλά δεν έχω μπει σε beta προγραμμα δοκίμασε να βάλεις stable
drdedus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Ακόμα και με update στο magisk δεν δουλεύει η beta εκτός αν υπάρχει το κάτι παραπάνω ππυ πρέπει να γίνει. Μόνο με stable η με δεύτερο user
minotavros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, drdedus είπε Ακόμα και με update στο magisk δεν δουλεύει η beta εκτός αν υπάρχει το κάτι παραπάνω ππυ πρέπει να γίνει. Μόνο με stable η με δεύτερο user Σε εμένα δουλεύει κανονικά με Android 11. Στην αρχή που έκανα αναβάθμιση το Android και magisk 21.2 beta δε δούλευε η revolut. Μετά έκανα από την αρχή hide την εφαρμογή στο magisk και άνοιξε. Revolut επίσης beta έχω
stelakis1914 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Να αναφέρω ότι εγκατέστησα την εφαρμογή της Revolut, σε κινητό με "εργοστασιακό root" αλλά και σε δεύτερο κινητό με custom rom & magisk που και στα δυο δεν μου το επέτρεπε. Για έναν χρόνο έπαιρνα το μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή και δεν είχα καταφέρει να την εγκαταστήσω ούτε με sideload. Το συγκεκριμένο γεγονός πιστοποιεί ότι η εγκατάσταση αλλά και η αναβάθμιση της εφαρμογής κρύβει εκπλήξεις σε χρήστες που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής τους.
greekboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 παιδια μολις εφαγα και εγω ακυρο λογω root ενω ειναι στο magisk hide. κανα workaround εχει βρεθει ή κλαιμε το root?
t-shock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, greekboy είπε παιδια μολις εφαγα και εγω ακυρο λογω root ενω ειναι στο magisk hide. κανα workaround εχει βρεθει ή κλαιμε το root? Επειδή είμαι στo beta testing της εφαρμογής, ύστερα από αρκετό μπλα μπλα με τους υπευθύνους, έχουν βάλει να εντοπίζουν αρκετές root manager εφαρμογές και πλέον μπλοκάρουν την Revolut app αν δουν οτι υπάρχει κάποια τετοια εγκαταστημένη στο κινητό, ΑΚΟΜΑ και χωρις να έχετε όντως την συσκευή σας ρουταρισμένη
greekboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, t-shock είπε Επειδή είμαι στo beta testing της εφαρμογής, ύστερα από αρκετό μπλα μπλα με τους υπευθύνους, έχουν βάλει να εντοπίζουν αρκετές root manager εφαρμογές και πλέον μπλοκάρουν την Revolut app αν δουν οτι υπάρχει κάποια τετοια εγκαταστημένη στο κινητό, ΑΚΟΜΑ και χωρις να έχετε όντως την συσκευή σας ρουταρισμένη ισχυει αυτο. εκανα unroot αλλα ακομα δεν με αφηνε να μπω αν δεν εκανα uninstall την εφαρμογη magisk
maniacmansion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γράφουν και άλλοι τους προβληματισμούς τους περί magisk και revolut. https://github.com/topjohnwu/Magisk/issues/3701 Κάποιος είπε ότι revert σε version 7.30 δουλεψε( δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά). D/L από apkmirror. Οκ βρήκα λύση. Πάτε στο magisk settings και του λετε να κανει hide/rename app και το μετονομάζει σε μανατζερ. Βγάζετε μετα την επιλογή Hide revo και την ξανα επιλέγετε. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από maniacmansion
stelakis1914 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω, με την μετονομασία του magisk app λύνεται το θέμα (για την ώρα).
gregorypeg1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παίδες. Με αυτό το module λύνεται το πρόβλημα και περνάει το κινητό το safetynet test. Δουλεύει κανονικά η τελευταία stable version της revolut. https://droidholic.com/fix-cts-profile-mismatch-errors/
tube Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα επειδη δεν βρίσκω να ποστάρω κάποιο θέμα σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με την revolut θα ρωτήσω εδω αν δεν σας πειράζει.Αν πειράζει και ξέρει κάποιος που μπορώ να ανοίξω θέμα ας μου στείλει λινκ αν θέλει.Το θέμα μου είναι οτι έχω στείλει λεφτά σε μια εταιρία στο εξωτερικό και γράφει οτι η κατάσταση δεν έγινε δεκτή αλλα τα λεφτά δεν μου ήρθανε πίσω
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, tube είπε Καλησπέρα επειδη δεν βρίσκω να ποστάρω κάποιο θέμα σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με την revolut θα ρωτήσω εδω αν δεν σας πειράζει.Αν πειράζει και ξέρει κάποιος που μπορώ να ανοίξω θέμα ας μου στείλει λινκ αν θέλει.Το θέμα μου είναι οτι έχω στείλει λεφτά σε μια εταιρία στο εξωτερικό και γράφει οτι η κατάσταση δεν έγινε δεκτή αλλα τα λεφτά δεν μου ήρθανε πίσω Ποιος γράφει δεν έγινε δεκτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα