Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , έχω κατεβάσει την εφαρμογή της Revolut στο κινητό και έχω προσπαθήσει πάνω απο 10 φορές να κάνω επαλήθευση της ταυτότητας μου. Και κάθε φορά μου λέει οτι δεν μπορεί να επαληθεύσει τα στοιχεία μου. Εχω ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες και δεν έχω διαβατήριο. Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω επαλήθευση στοιχείων;

Συν ότι στην ταυτότητα είμαι 16 χρόνων και στην selfie που ζητάει 47 , καμία σχέση όπως καταλαβαίνετε!!! ( δεν ξέρω άν αυτό παίζει ρόλο...)

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zchrisz είπε

Καλημέρα , έχω κατεβάσει την εφαρμογή της Revolut στο κινητό και έχω προσπαθήσει πάνω απο 10 φορές να κάνω επαλήθευση της ταυτότητας μου. Και κάθε φορά μου λέει οτι δεν μπορεί να επαληθεύσει τα στοιχεία μου. Εχω ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες και δεν έχω διαβατήριο. Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω επαλήθευση στοιχείων;

Συν ότι στην ταυτότητα είμαι 16 χρόνων και στην selfie που ζητάει 47 , καμία σχέση όπως καταλαβαίνετε!!! ( δεν ξέρω άν αυτό παίζει ρόλο...)

κανονικά ούτε στην Ελλάδα θα έπρεπε να σου την δεχόντουσαν.. Άμα δεν αλλάξεις ταυτότητα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ταυτοποίηση !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zchrisz είπε

Πρέπει να αλλάξεις ταυτότητα, 

Έχων το ίδιο πρόβλημα,  και μόλις λήξει η καραντινα σκοπεύω να το κάνω. 

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zchrisz είπε

Aυτή η ταυτότητα που έχεις δεν περνάει πουθενά.

Πρέπει να την αλλάξεις με νέα.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, alfeios said:

Εχει εμφανιστεί σε ολους το μήνυμα για προεραιτική καταχώρηση του ΑΦΜ ; Σε μενα οχι

Θα πρέπει να γίνει εγγραφή στην τράπεζα για να το ζητήσει, αλλιώς δεν ζητάει κανείς τίποτα. Εφόσον καταχωρίσεις το ΑΦΜ στην τράπεζα, μετά θα εμφανίζονται στο προφίλ και οι 2 εταιρίες bank και e-money. 

Spoiler

EECF86B5-61A2-4B9A-A1D2-7D3BA4BC7217.jpeg.8eb3040f925635dc5bb487d533ef35ca.jpeg

845A6F94-02CE-4825-ABAE-E610A2DD858C.jpeg.0f48210ccbc179c43f766a3e6c4c4425.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Θα πρέπει να γίνει εγγραφή στην τράπεζα για να το ζητήσει, αλλιώς δεν ζητάει κανείς τίποτα. Εφόσον καταχωρίσεις το ΑΦΜ στην τράπεζα, μετά θα εμφανίζονται στο προφίλ και οι 2 εταιρίες bank και e-money. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

EECF86B5-61A2-4B9A-A1D2-7D3BA4BC7217.jpeg.8eb3040f925635dc5bb487d533ef35ca.jpeg

845A6F94-02CE-4825-ABAE-E610A2DD858C.jpeg.0f48210ccbc179c43f766a3e6c4c4425.jpeg

Το ιδιο λεμε Την πρόταση εγγραφης στην τραπεζα δεν μου εχει βγαλει

39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

σε εμενα ουτε την επιλογή για τράπεζα έχει βγάλει.

εκδοση 7.34-beta-910

Αυτο λεω κι εγω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Το ιδιο λεμε Την πρόταση εγγραφης στην τραπεζα δεν μου εχει βγαλει

Ούτε κι εδώ, μάλλον σταδιακά γίνεται. Υπομονή..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, molot12 είπε

Δηλαδή όλοι ανυπομονειτε να εγγραφείτε σε μια Λιθουανική τράπεζα ;   🤔

Οσο αφορα εμενα... καθολου

Απλα ηταν μια απορια για το τι δειχνει η εφαρμογη 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, molot12 είπε

Γιατί όχι; Το μόνο που έλλειπε είναι η εγγύηση καταθέσεων. Η κάρτα τους δουλεύει μια χαρά, καλές τιμές σε μετατροπές έχουμε, περιττές χρεώσεις δεν έχουμε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, molot12 είπε

Μια χαρά είμαστε με τις ελληνικές..

Spoiler

not GIF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...