Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες προσπάθησα δυο φορές  να φορτίσω την Revolut μέσα από την κάρτα της Ν26 και ενώ άλλες φορές συνέβαινε αμέσως και δωρεάν, χθες τίποτα...... η συναλλαγή απορρίπτεται 🙄

Έχει φορτίσει κάποιος πρόσφατα με κάρτα;   Μήπως οι Γερμανοί τους κάνουν σαμποτάζ λόγω brexit :)

Επεξ/σία από molot12
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, molot12 είπε

Χθες προσπάθησα δυο φορές  να φορτίσω την Revolut μέσα από την κάρτα της Ν26 και ενώ άλλες φορές συνέβαινε αμέσως και δωρεάν, χθες τίποτα...... η συναλλαγή απορρίπτεται 🙄

Έχει φορτίσει κάποιος πρόσφατα με κάρτα;   Μήπως οι Γερμανοί τους κάνουν σαμποτάζ λόγω brexit :)

τι σχεση εχει  η Λιθουανία με το  βρεχιτ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, molot12 είπε

Φορτισα προσφατα. Περασε κανονικα

Δημοσ.

Ξαφνικά σήμερα η ρεβολουτ σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα μου να μου ξεκλειδώσει των λογαριασμό καιε κλείδωσε και από το messenger xaxaxxaa

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxen13 είπε

Ξαφνικά σήμερα η ρεβολουτ σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα μου να μου ξεκλειδώσει των λογαριασμό καιε κλείδωσε και από το messenger xaxaxxaa

Γιατί στον ειχαν κλειδώσει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxen13 είπε

Ξαφνικά έγινε δεν έκανα κάτι άλλαξα τηλ πήγα να βάλω τα στοιχεία μου και δεν τα δέχεται βγάζει λάθος τηλ 

Έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα, δες προηγούμενες σελίδες.

Μόλις είδα κι αυτό.

Αναφορά σε κείμενο

Issue with support chat We're experiencing a technical issue with our support chat at the moment, which means there may be a bit of a delay in getting back to you. We're really sorry for the trouble.

Δημοσ.

Η revolut απο την εφαρμογη ζηταει φορολογικη κατοικια, ΑΦΜ κλπ. Τα δινουμε ? Ξερουμε γιατι τα θελει . 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Είναι υποχρεωμένη να τα έχει προφανώς. (κανόνες UK)

Ο λογαριασμος  μου ξεκιναει με LT (ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ)??

Δημοσ.

Από τη στιγμή που απέκτησε τραπεζική άδεια έστω και Λιθουανίας είναι υποχρεωμένη να ζητήσει ΑΦΜ από όλους τους πελάτες της.  

• Like 1
Δημοσ.

Απ οτι καταλαβα , αυτη την στιγμη εχουμε εναν λογαριασμο πληρωμων οπως πχ paypal, και θελουν να μεταφερουν τα χρηματα στην τραπεζα που εχουν συστησει στην Λιθουανια. Δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/1/2021 στις 3:36 ΠΜ, manosmanos13 είπε

εχω ενα προβλημα με το αμαζον το ιταλικο.οταν πάω να κάνω αγορά πανω απο 750 ευρω με απορριπτει.μου ειπαν απο revolut οτι ειναι λογο 3ds secure λεει δεν το υποστηρίζει το αμαζον.ξερει κανεις κατι και πως λυνεται?

Καλημερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω με το amazon ,βρηκες καποια λύση ?

ολες η καρτες που εχω ζητανε πανω απο 750 ευρώ 3dsecure και δεν μπορω να κανω αγορα πανω απο αυτο το ποσο ,γινετε με αλλο τροπο ξέρει κανεις ?

Επεξ/σία από bill_2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...