molot12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες προσπάθησα δυο φορές να φορτίσω την Revolut μέσα από την κάρτα της Ν26 και ενώ άλλες φορές συνέβαινε αμέσως και δωρεάν, χθες τίποτα...... η συναλλαγή απορρίπτεται 🙄 Έχει φορτίσει κάποιος πρόσφατα με κάρτα; Μήπως οι Γερμανοί τους κάνουν σαμποτάζ λόγω brexit Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από molot12
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, molot12 είπε Χθες προσπάθησα δυο φορές να φορτίσω την Revolut μέσα από την κάρτα της Ν26 και ενώ άλλες φορές συνέβαινε αμέσως και δωρεάν, χθες τίποτα...... η συναλλαγή απορρίπτεται 🙄 Έχει φορτίσει κάποιος πρόσφατα με κάρτα; Μήπως οι Γερμανοί τους κάνουν σαμποτάζ λόγω brexit τι σχεση εχει η Λιθουανία με το βρεχιτ?
spartak1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, molot12 είπε Χθες προσπάθησα δυο φορές να φορτίσω την Revolut μέσα από την κάρτα της Ν26 και ενώ άλλες φορές συνέβαινε αμέσως και δωρεάν, χθες τίποτα...... η συναλλαγή απορρίπτεται 🙄 Έχει φορτίσει κάποιος πρόσφατα με κάρτα; Μήπως οι Γερμανοί τους κάνουν σαμποτάζ λόγω brexit Φορτισα προσφατα. Περασε κανονικα
xxen13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ξαφνικά σήμερα η ρεβολουτ σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα μου να μου ξεκλειδώσει των λογαριασμό καιε κλείδωσε και από το messenger xaxaxxaa
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, xxen13 είπε Ξαφνικά σήμερα η ρεβολουτ σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα μου να μου ξεκλειδώσει των λογαριασμό καιε κλείδωσε και από το messenger xaxaxxaa Γιατί στον ειχαν κλειδώσει;
xxen13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ξαφνικά έγινε δεν έκανα κάτι άλλαξα τηλ πήγα να βάλω τα στοιχεία μου και δεν τα δέχεται βγάζει λάθος τηλ
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, xxen13 είπε Ξαφνικά έγινε δεν έκανα κάτι άλλαξα τηλ πήγα να βάλω τα στοιχεία μου και δεν τα δέχεται βγάζει λάθος τηλ Έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα, δες προηγούμενες σελίδες. Μόλις είδα κι αυτό. Αναφορά σε κείμενο Issue with support chat We're experiencing a technical issue with our support chat at the moment, which means there may be a bit of a delay in getting back to you. We're really sorry for the trouble.
POUARO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Η revolut απο την εφαρμογη ζηταει φορολογικη κατοικια, ΑΦΜ κλπ. Τα δινουμε ? Ξερουμε γιατι τα θελει .
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, POUARO είπε Ξερουμε γιατι τα θελει Είναι υποχρεωμένη να τα έχει προφανώς. (κανόνες UK)
POUARO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Είναι υποχρεωμένη να τα έχει προφανώς. (κανόνες UK) Ο λογαριασμος μου ξεκιναει με LT (ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ)??
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Κανόνες Ε.Ε. τότε, ή ΕΚΤ, δεν είμαι βέβαιος.
molot12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Από τη στιγμή που απέκτησε τραπεζική άδεια έστω και Λιθουανίας είναι υποχρεωμένη να ζητήσει ΑΦΜ από όλους τους πελάτες της. 1
POUARO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Απ οτι καταλαβα , αυτη την στιγμη εχουμε εναν λογαριασμο πληρωμων οπως πχ paypal, και θελουν να μεταφερουν τα χρηματα στην τραπεζα που εχουν συστησει στην Λιθουανια. Δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα.
bill_2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2021 στις 3:36 ΠΜ, manosmanos13 είπε εχω ενα προβλημα με το αμαζον το ιταλικο.οταν πάω να κάνω αγορά πανω απο 750 ευρω με απορριπτει.μου ειπαν απο revolut οτι ειναι λογο 3ds secure λεει δεν το υποστηρίζει το αμαζον.ξερει κανεις κατι και πως λυνεται? Καλημερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω με το amazon ,βρηκες καποια λύση ? ολες η καρτες που εχω ζητανε πανω απο 750 ευρώ 3dsecure και δεν μπορω να κανω αγορα πανω απο αυτο το ποσο ,γινετε με αλλο τροπο ξέρει κανεις ? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από bill_2
Manos_iamx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μού εκλεψαν χρηματα χθες απο relolut και θελπυν report αππ στεινομια η revolut δςν δινει σημασία ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα