activex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το θέμα είναι τι έγγραφο στέλνουμε για την ταυτοποιηση του αφμ, γιατι δεν θυμάμαι τι είχα στείλει τότε. Αν ξερει κάποιος ας μας πει. το εκκαθαριστικό στην Ελλάδα δεν θεωρείτε επίσημο; λογικά κανει, αν και δε ξερω τι ισχύει με την (Ελληνική) γλωσσα ΥΓ. Για την εγράφη ολοι γράψαμε το αφμ. Δε στείλαμε έγγραφο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από activex
Amadis de Gaula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 12:41 ΠΜ, Doubt είπε Δεν μπορείς να ξεκινήσεις trading λογαριασμό χωρίς ΑΦΜ. ισχύει, αλλά... το ΑΦΜ πήγαινε στα χαρτιά για τον broker, οπότε είναι εφικτός ο συνδυασμός δηλωμένο ΑΦΜ στον broker - μή δηλωμένο ΑΦΜ στην revolut
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στα αγγλικα τπαρχει τροπος να τυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή τα στοιχεια μητρωου, γυρναει δηλαδή με καποιον τροπο στα αγγλικα το ταξις, γιατι προβλέπω προβλήματα με την ρεβο
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στα αγγλικα τπαρχει τροπος να τυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή τα στοιχεια μητρωου, γυρναει δηλαδή με καποιον τροπο στα αγγλικα το ταξις, γιατι προβλέπω προβλήματα με την ρεβο Γιατί να το θελουν στα αγγλικά;
alfeios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στα αγγλικα τπαρχει τροπος να τυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή τα στοιχεια μητρωου, γυρναει δηλαδή με καποιον τροπο στα αγγλικα το ταξις, γιατι προβλέπω προβλήματα με την ρεβο Τα ελληνικα ειναι επίσημη γλωσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης https://europa.eu/european-union/about-eu/eu-languages_el Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από alfeios
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να το θελουν στα αγγλικά; Δεν ξέρω, ρωταω για να είμαι ετοιμος
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Προτρέχετε χωρίς λόγο. Όοοοταν στείλουν το περίφημο email θα γράψουν και τι θέλουν ακριβώς. 55 λεπτά πριν, Amadis de Gaula είπε ισχύει, αλλά... το ΑΦΜ πήγαινε στα χαρτιά για τον broker, οπότε είναι εφικτός ο συνδυασμός δηλωμένο ΑΦΜ στον broker - μή δηλωμένο ΑΦΜ στην revolut Αναφορά σε κείμενο The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect.
Amadis de Gaula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Doubt είπε The document number we currently have from when you opened your Revolut Trading account seems to be incorrect. Δεν αναιρεί αυτό που λέω. Με την ίδια διατύπωση έχει σταλεί ακόμα και σε αυτούς στους οποίους δεν εμφανίζεται ΑΦΜ στα προσωπικά στοιχεία στο app της revolut. Υποθέτω είναι κακώς γενικευμένη διατύπωση εκ μέρους τους. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Amadis de Gaula
Witcher1st Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άλλο κουφό σήμερα.Πηηγα να αγοράσω/πουλήσω μετοχές και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν εχω άλλα διαθέσιμα day trades. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα σε οποιαδήποτε μετοχή. Έχω premium plan και το τελευταίο day trade ήταν πριν μήνες. Το support έχει τιγκαρει, περιμένω από το μεσημέρι. Ήδη έκανα αίτηση να μεταφερθούν τα πάντα σε interactive brokers. Το ίδιο πρόβλημα έχουν αναφέρει και άλλα άτομα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Lazostat
Hapatingo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 6 hours ago, Lazostat said: Άλλο κουφό σήμερα.Πηηγα να αγοράσω/πουλήσω μετοχές και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν εχω άλλα διαθέσιμα day trades. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα σε οποιαδήποτε μετοχή. Έχω premium plan και το τελευταίο day trade ήταν πριν μήνες. Το support έχει τιγκαρει, περιμένω από το μεσημέρι. Ήδη έκανα αίτηση να μεταφερθούν τα πάντα σε interactive brokers. Το ίδιο πρόβλημα έχουν αναφέρει και άλλα άτομα. Το day trade είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει ότι δεν μπορείς την ίδια μετοχή να την αγοράζεις πουλάς την ίδια μέρα. Το όριο είναι 3 φορές/ εβδομάδα.
Witcher1st Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Το day trade είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει ότι δεν μπορείς την ίδια μετοχή να την αγοράζεις πουλάς την ίδια μέρα. Το όριο είναι 3 φορές/ εβδομάδα. Το ξερω. Αλλα δεν με αφηνει να κανω καμια αγοραπωλησια.. Και το support ακομα τιποτα εδω και 15 ωρες. Και στο twitter γινεται χαμος. Δεν ξερω τι παζει με τη revolut, αλλα φοβαμαι οτι κατι κακο εχει γινει.. Και αφορα αρκετους λογαριασμους.
Hapatingo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 4 hours ago, Lazostat said: Το ξερω. Αλλα δεν με αφηνει να κανω καμια αγοραπωλησια.. Και το support ακομα τιποτα εδω και 15 ωρες. Και στο twitter γινεται χαμος. Δεν ξερω τι παζει με τη revolut, αλλα φοβαμαι οτι κατι κακο εχει γινει.. Και αφορα αρκετους λογαριασμους. Μπορεί να έχει σχέση με το email που ήρθε για επιβεβαίωση στοιχείων αφμ.
Witcher1st Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μπορεί να έχει σχέση με το email που ήρθε για επιβεβαίωση στοιχείων αφμ. Καποιο bug ειναι, αφου δειχνει λανθασμενα οτι εχουν γινει 3 στα 3 day trades. Και αυτο με το support 1η φορα γινεται με τη revolut. Πανω απο 24 ωρες αναμονη, εχουν βγαλει και ανακοινωση. Δεν ξερω πραγματικα τι εχει γινει.. Ελπιζω μονο τα assets να μην επηρεαστουν με καποιο τροπο. Bug, Hack, ή απλα προσπαθει να μας παρει τα λεφτα με καποιο τροπο.. Δε γνωριζω εαν μπορει να το κανει και με ποιο τροπο.. Εξαλλου εβγαλε και ανακοινωση οταν πας στο Live chat, που αναφερει τα εξης, περα απο τα κλασσικα : <<Hi, we would like to remind you that in order to avail of any service or customer support from Revolut Trading Limited you are trading with us at your own initiative, on the basis of an ongoing relationship, and that you are aware that the trading service is not provided by an investment entity authorised in the EU which means that you do not have the benefit of any EU regulatory protections or investor compensation schemes.>> Το οποιο το εβγαλαν απο το απογευμα και μετα. Το μεσημερι που ειχα κανει αιτηση για live chat δεν υπηρχε αυτο το μηνυμα.. Υπαρχουν ποστ στο ιντερνετ που αναφερουν οτι η revolut εχει χασει πολλα εκατομμυρια φετος και επισης γινεται ενας χαμος με τις μετακινησεις σε IBKR, Fidelity και ComputerShare. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Lazostat
Hapatingo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, Lazostat said: Καποιο bug ειναι, αφου δειχνει λανθασμενα οτι εχουν γινει 3 στα 3 day trades. Και αυτο με το support 1η φορα γινεται με τη revolut. Πανω απο 24 ωρες αναμονη, εχουν βγαλει και ανακοινωση. Δεν ξερω πραγματικα τι εχει γινει.. Ελπιζω μονο τα assets να μην επηρεαστουν με καποιο τροπο. Bug, Hack, ή απλα προσπαθει να μας παρει τα λεφτα με καποιο τροπο.. Δε γνωριζω εαν μπορει να το κανει και με ποιο τροπο.. Εξαλλου εβγαλε και ανακοινωση οταν πας στο Live chat, που αναφερει τα εξης, περα απο τα κλασσικα : <<Hi, we would like to remind you that in order to avail of any service or customer support from Revolut Trading Limited you are trading with us at your own initiative, on the basis of an ongoing relationship, and that you are aware that the trading service is not provided by an investment entity authorised in the EU which means that you do not have the benefit of any EU regulatory protections or investor compensation schemes.>> Το οποιο το εβγαλαν απο το απογευμα και μετα. Το μεσημερι που ειχα κανει αιτηση για live chat δεν υπηρχε αυτο το μηνυμα.. Υπαρχουν ποστ στο ιντερνετ που αναφερουν οτι η revolut εχει χασει πολλα εκατομμυρια φετος και επισης γινεται ενας χαμος με τις μετακινησεις σε IBKR, Fidelity και ComputerShare. Χτες αγόρασα κάτι μετοχές σε apple χωρίς πρόβλημα και είχα λάβει και το email για το αφμ.
Witcher1st Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Χτες αγόρασα κάτι μετοχές σε apple χωρίς πρόβλημα και είχα λάβει και το email για το αφμ. Δεν ξερω.. Παντως σιγουρα προβλημα δεν υπαρχει με τον λογαριασμο μου, τον εχω χρονια. Σκεφτομαι τα χειροτερα, ελπιζω απλα να ειναι καποιο bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα