asdfnikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ippo_gkev είπε Καλησπέρα. Δεν μου επαληθεύει τα στοιχεία στη revolut παιρνωντας κανονικά φωτογραφία ταυτότητας σελφι και αφμ. Το έχω επιχειρήσει πάνω από 30 φορές αλλά συνέχεια απορρίπτει την ταυτοποίηση. Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο θέμα και αν ναι πως το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ Τι τύπου ταυτότητας έχεις; Την παλιά χειρόγραφη;
dimitrisk_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλησπέρα νέος στην Revolut κι έχω μια απορία σχετικά με την δήλωση του ΑΦΜ, ενώ προς το παρόν έχω πατήσει skip στην διαδικασία και δεν τον δήλωσα, για κάποιο λόγο μου τον εμφανίζει κανονικά στις πληροφορίες. Έχει την δυνατότητα η Revolut να αντλεί αυτόματα τέτοιου είδους στοιχεία χωρίς καν να τους τα έχω δώσει? Ευχαριστώ.
hurin Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλημέρα, θέλει ένας φίλος μου να πάει Αμερική το Πάσχα. Σκεφτόμουν να του δώσω την Revolut μου. Τον συμφέρει; Θα έχει πρόβλημα;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, hurin είπε Καλημέρα, θέλει ένας φίλος μου να πάει Αμερική το Πάσχα. Σκεφτόμουν να του δώσω την Revolut μου. Τον συμφέρει; Θα έχει πρόβλημα; Ναι θα έχει πρόβλημα,αφου είναι σε άλλο όνομα. 1
Billator Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ναι θα έχει πρόβλημα,αφου είναι σε άλλο όνομα. Θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και η VISA / Mastercard περιορίζει τα καταστήματα λιανικής στο να μην ζητάνε ID card, και μπορείς να αρνηθείς και να την δείξεις. Όσο όμως αφορά μέσα μεταφοράς / ξενοδοχεία (καζίνο και δεν ξέρω που αλλού) μπορεί να γίνει έλεγχος με ID card και αν τους φανεί ύποπτο φωνάζουν την αστυνομία. Προσωπικά εμένα μου έτυχε τέτοιος έλεγχος αλλά ο ιδιοκτήτης της κάρτας ήταν μαζί μου οπότε μόλις έγινε η δικιά του ταυτοποίηση έληξε το ζήτημα. Να σημειώσω ότι ήδη είχαν καλέσει την αστυνομία. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από Billator 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Billator είπε Θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και η VISA / Mastercard περιορίζει τα καταστήματα λιανικής στο να μην ζητάνε ID card, και μπορείς να αρνηθείς και να την δείξεις. Όσο όμως αφορά μέσα μεταφοράς / ξενοδοχεία (καζίνο και δεν ξέρω που αλλού) μπορεί να γίνει έλεγχος με ID card και αν τους φανεί ύποπτο φωνάζουν την αστυνομία. Προσωπικά εμένα μου έτυχε τέτοιος έλεγχος αλλά ο ιδιοκτήτης της κάρτας ήταν μαζί μου οπότε μόλις έγινε η δικιά του ταυτοποίηση έληξε το ζήτημα. Να σημειώσω ότι ήδη είχαν καλέσει την αστυνομία. Το ρισκάρεις σε ξένη χώρα;Και να μην είναι και ο κάτοχος της κάρτας μαζί σου; 2
Billator Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Το ρισκάρεις σε ξένη χώρα;Και να μην είναι και ο κάτοχος της κάρτας μαζί σου; Σε καμία περίπτωση. 1
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Εγώ πάντως κάτι τέτοιο δεν θα το μοιραζόμουν με φίλο. Ας κάνει δική του Revolut με virtual card - gpay (apple pay) και τέλος. 6
alexpag80 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Προσπάθησα σήμερα 2 φορές να φορτίσω την Revolut μέσω Apple Pay και κάρτα της εθνικής τράπεζας. Και τις δύο φορές έγινε απόρριψη της συναλλαγής με μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου, ενώ υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο. Μετά δοκίμασα να φορτίσω την Revolut μέσω Αpple Pay - Curve - Κάρτα Εθνικής και παραδόξως πέρασε κανονικά η συναλλαγή!!! Έχει συμβεί σε άλλον;
ippo_gkev Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 12:30 ΠΜ, asdfnikos είπε Τι τύπου ταυτότητας έχεις; Την παλιά χειρόγραφη; Ναι την κλασική για αυτό δεν την δεχόταν. Με το δίπλωμα οδήγησης δούλεψε κανονικά
Astynax Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Για όσους περιμένουν ακόμα την κάρτα τους από το ταχυδρομείο, να αναφέρω ότι η δική μου ήρθε με την 2η προσπάθεια. Την 1η φορά έφτασε στο σπίτι μετά από 1 μήνα μια κάρτα που προοριζόταν για άλλον παραλήπτη αλλά είχε τη διεύθυνση μου (το όνομα αυτό που είχε πάνω δεν υπάρχει στην πολυκατοικία). Οπότε ζήτησα και 2η κάρτα η οποία έφτασε μετά από 20 ημέρες περίπου. 1 1
Titos301 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 παιδια σχετικα με το επιτοκιο για αποταμιευση και γενικα για την αποταμιευση της Revolut τι ισχυει; το εχει χρησιμοποιησει κανεις ;
asdfnikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, Titos301 είπε παιδια σχετικα με το επιτοκιο για αποταμιευση και γενικα για την αποταμιευση της Revolut τι ισχυει; το εχει χρησιμοποιησει κανεις ; Παρέχει επιτόκιο στης καταθέσεις η Revolut στην Ελλάδα;
pp6210 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 εχω παραλαβει νεα φυσικη καρτα κ εχω προσπαθησει 3 φορες να την ενεργοποιησω με αγορα chip&pin και εφαγα ακυρο, τις 2 φορες ηταν τερματικο viva wallet... παω το πρωι σε ΑΤΜ eurobank να κανω αναληψη κ μου ζητησε 2,5 ευρω για να σηκωσω 20! έχει ενεργοποιησει καποιος προσφατα σε καποιο σουπερ μαρκετ π.χ.;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα