Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vault13 είπε

η Revolut ενημερωνει και την εφορια;

Όχι, δεν είναι υποχρεωμένη.

* Όσοι είχατε κανένα φράγκο στη Nexo για τον τόκο που έδινε (καλός, δε λέω) οι αλήτες έβαλαν χωρίς προειδοποίηση 5 ευρώ έξοδα ανάληψης. Τους χαιρετώ κι αυτούς με τα δάχτυλα ανοιχτά.

• Like 5
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Vault13 είπε

Το USD ειναι βραχάκι, παρολα αυτα οσοι παιξαν με την ισοτημια χασαν πολλα, π.χ. Ελβετικο φραγγο παλιοτερα,..

Δεν "παίζω" με την ισοτιμία, απλά κάνω αποταμίευση σε USD. Οπότε σε long term είτε το ένα είτε το άλλο δεν χάνεις , απλά λόγο μεγαλύτερου rate παίρνω κάτι ελαφρώς καλύτερο long term. 

Απλά μου είναι εύκολο γιατί πληρώνομαι και σε USD και σε ευρώ οπότε έχω "πρόσβαση" από το monthly income μου και στα δύο νομίσματα. 

4 ώρες πριν, Doubt είπε

Όχι, δεν είναι υποχρεωμένη

Αυτό που αναφέρουν διαφορα site ή "influencer" ότι θα γίνει αναφορά του συνολικού ποσού διακράτησης στο τέλος της χρονιάς; Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω πουθενά φυσικά.  

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Αυτό που αναφέρουν διαφορα site ή "influencer" ότι θα γίνει αναφορά του συνολικού ποσού διακράτησης στο τέλος της χρονιάς; Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω πουθενά φυσικά.  

Αυτο απο οσο εχω ακουσει ειναι υποχρεωτικο απο ολες τις τραπεζες της ΕΕ και για αυτο πλεον ολοι απαιτουν ΑΦΜ. Και η revolut θεωρητικα θα το κανει.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Billator είπε

Ρώτησε την εξυπηρέτηση της revolut.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενεργοποίηση την λειτουργία ψιλά που τα κάνει στρογγυλοποιημένα και μέχρι στιγμή μου έχει κρατήσει 3.80… αμα αυξήσω το ποσό αυτά μπορώ να τα πάρω πίσω ή τα χάνω?

Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 11:08 ΠΜ, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα έχω ενεργοποίηση την λειτουργία ψιλά που τα κάνει στρογγυλοποιημένα και μέχρι στιγμή μου έχει κρατήσει 3.80… αμα αυξήσω το ποσό αυτά μπορώ να τα πάρω πίσω ή τα χάνω?

Δεν το έχω κάνει με τη revolut αλλά λογικά όπως και στις άλλες τράπεζες μπορείς να τα τραβήξεις στον κύριο λογαριασμό σου και δεν χάνονται αυτά που έχεις κρατήσει μέχρι τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 9:08 ΠΜ, Mr.kostas είπε

Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να τα χάσεις;

Δημοσ.
Στις 23/5/2024 στις 8:57 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να τα χάσεις;

Όχι απλά δεν ξέρω γενικά πως τα τραβάω δεν υπάρχει επιλογή

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Όχι απλά δεν ξέρω γενικά πως τα τραβάω δεν υπάρχει επιλογή

Δεν το έχω κάνει στην revolut αλλά σε άλλες κάρτες ( monzo,chase,monese) έχει επιλογή να μεταφέρεις τα χρήματα απο το πορτοφόλι .Δεν έχει και λογική να σου κρατάει λεφτά και να τα χάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα αν κανω εγραφη στο premier που ειναι 2μηνες δωρεαν για να παρω κωδικο για nord vpn μπορω να κανω μετα απεγραφη πριν το διμηνο χωρις προβλημα η θα πρεπει να μεινω στην υπηρεσια για 12μηνες;Θα εχω καποιο αλλο θεμα γενικα

Επεξ/σία από michalis412
Δημοσ.

Παιδιά, κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί παρακαλώ να επιβεβαιώσει κάτι... η φόρτιση με χρήση πιστωτικής λογίζεται ως μεταφορά μετρητών ή ως αγορά; ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chtrig είπε

Παιδιά, κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί παρακαλώ να επιβεβαιώσει κάτι... η φόρτιση με χρήση πιστωτικής λογίζεται ως μεταφορά μετρητών ή ως αγορά; ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Αγορά. Και σε μερικές πιστωτικές δίνει ακόμα επιβράβευση

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/5/2024 στις 2:11 ΠΜ, michalis412 είπε

Καλημερα αν κανω εγραφη στο premier που ειναι 2μηνες δωρεαν για να παρω κωδικο για nord vpn μπορω να κανω μετα απεγραφη πριν το διμηνο χωρις προβλημα η θα πρεπει να μεινω στην υπηρεσια για 12μηνες;Θα εχω καποιο αλλο θεμα γενικα

Ο κωδικός είναι stackable και σε υπάρχουσα συνδρομή, οπότε δύσκολα να στο ακυρώσουν. Μπορείς και να το δοκιμάσεις δεν χάνεις τίποτα απολύτως.

Αν το promo δεν αναφέρει κάτι άλλο μπορείς να αποχωρήσεις στο 2μηνο χωρίς χρέωση, και θα πάρεις και 2 χρόνια nord vpn. Αν σου κόψουν το NordVPN απλά ενημέρωσε και εδώ για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
12 ώρες πριν, chtrig είπε

3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αγορά. Και σε μερικές πιστωτικές δίνει ακόμα επιβράβευση

Φαντάζομαι όμως ότι δεν μετράει στο αφορολόγητο, σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...