Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα σήμερα στην τηλεόραση, σε Ελληνικό κανάλι, διαφήμιση στα Ελληνικά της Revolut. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι η Revolut διαφημίζει τις υπηρεσίες της εδώ στην Ελλάδα, ότι έχω μάθει για αυτή ήταν μέσα από τα διάφορα τεχνολογικά φόρουμ.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Είδα σήμερα στην τηλεόραση, σε Ελληνικό κανάλι, διαφήμιση στα Ελληνικά της Revolut. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι η Revolut διαφημίζει τις υπηρεσίες της εδώ στην Ελλάδα, ότι έχω μάθει για αυτή ήταν μέσα από τα διάφορα τεχνολογικά φόρουμ.

Μακάρι να μπορέσει να έρθει επίσημα Ελλάδα να μπορούμε να πάρουμε τις μισθοδοσίες μας από τις συστημικές τράπεζες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2024 στις 9:43 ΠΜ, someone- είπε

Χειροκίνητα τα περνάς, δε μπαίνουν αυτόματα.

Στις 31/5/2024 στις 10:54 ΠΜ, chtrig είπε

Έκανα ακριβώς το ίδιο, φόρτιση από πιστωτική Visa της Alpha Bank, μέσω όμως Google Pay, δε μέτρησε στο αφορολόγητο.

Η φόρτιση της Revolut δεν μετράει στο αφορολόγητο. Αν η τράπεζα το δείχνει σαν αφορολόγητο τότε είναι false positive. Είχα δώσει και σχετική απάντηση με απόδειξη (λινκ) στην αρχή αυτής της σελίδας.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.

Προσοχή με τις πιστωτικές, η ρεβολουτ δεν επιτρέπει φόρτιση για "ανακύκλωση" και μπόνους, μίλια κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Doubt said:

Προσοχή με τις πιστωτικές, η ρεβολουτ δεν επιτρέπει φόρτιση για "ανακύκλωση" και μπόνους, μίλια κλπ.

μπορει να το ελέγξει με κάποιο τρόπο?  

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Tsino είπε

Ναι από τον κωδικό της συναλλαγής, φαίνεται ότι είναι μεταφορά χρημάτων αν δεν κάνω λάθος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Μπορεί και ίσως σου κλείσει τον λογαριασμό τον λογαριασμό γιατί είναι ενάντια στα Term of Use. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το έκαναν. 

Όταν το Revolut Pro έδινε καλύτερο cashback δούλευε μία διαδικασία με την οποία μπορούσες να πάρεις διπλό cashback / ανταμοιβή και το έκαναν πολλοί abuse γιατί στην ουσία ήταν "money glitch", και στην ουσία τα έβαζε η revolut από την τσέπη της.

Προσωπικά δεν βρήκα ποτέ το λόγο να το κάνω γιατί για εμένα η Revolut είναι εργαλείο δουλειάς οπότε Long term ίσως έχανα περισσότερα. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Μου είχε τύχει να εμφανιστεί προειδοποίηση όταν έκανα φόρτιση με κάρτα και μεταφορά το ίδιο ποσό και την ίδια μέρα εκτός ρεβολουτ.

Μόνο που δεν ήταν πιστωτική αλλά χρεωστική η κάρτα, όταν το ξεκαθαρίσαμε με το support μου είπαν σόρρυ λάθος.

Προφανώς με κάποιο αλγόριθμο γίνεται ο  έλεγχος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μου είχε τύχει να εμφανιστεί προειδοποίηση όταν έκανα φόρτιση με κάρτα και μεταφορά το ίδιο ποσό και την ίδια μέρα εκτός ρεβολουτ.

Μόνο που δεν ήταν πιστωτική αλλά χρεωστική η κάρτα, όταν το ξεκαθαρίσαμε με το support μου είπαν σόρρυ λάθος.

Προφανώς με κάποιο αλγόριθμο γίνεται ο  έλεγχος.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται καν αλγόριθμος, υπάρχουν βάσεις δεδομένων (και APIs) που με τα πρώτα 6 ψηφία μπορείς να δεις τι τύπος κάρτας είναι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgerov είπε

Νομίζω πως δεν χρειάζεται καν αλγόριθμος, υπάρχουν βάσεις δεδομένων (και APIs) που με τα πρώτα 6 ψηφία μπορείς να δεις τι τύπος κάρτας είναι. 

Εγώ λέω για το πώς επιλέγουν τις "ύποπτες" συναλλαγές. Η απλή φόρτιση με πιστωτική επιτρέπεται κανονικότατα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Funny__boy είπε

εκτός από revolut, n26, bung και monzo υπάρχει κάποια που δεν μετράει στο αφορολόγητο η φόρτιση ? 

Νομίζω σε οποιαδήποτε κάνεις απλά μια μεταφορά χρημάτων δε θα μετράει στο αφορολογητο.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Funny__boy είπε

εκτός από revolut, n26, bung και monzo υπάρχει κάποια που δεν μετράει στο αφορολόγητο η φόρτιση ? 

Σε καμία από αυτές που αναφέρεις δεν μετράει στο αφορολόγητο η φόρτιση. Αν στο e-banking της Ελληνικής τράπεζας της οποίας την κάρτα χρησιμοποιείς για την φόρτιση εμφανίζει την συναλλαγή στο αφορολόγητο τότε είναι false positive.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η revolut είναι αξιόπιστη για δημιουργία μισθοδοτικού και καταθετικού λογαριασμού? 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Raylan είπε

Η revolut είναι αξιόπιστη για δημιουργία  μισθοδοτικού και καταθετικού λογαριασμού? 

Εχεις εργοδότη που δέχεται να σου βάζει μισθό σε  revolut?

Oσο για αξιοπιστία δεν έχεις παραπάνω κίνδυνο απο όσο θα είχες απο οποιαδήποτε ευρωπαική τράπεζα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...