turbat0s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, dimitrios93 είπε Για να κάνω αγορές γενικά μέσω internet από διάφορα site και για να συνδέσω το paypal account πρέπει να αγοράσω την εικονική κάρτα που αναφέρει το app? Όχι απαραίτητα, σου αρκεί και η φυσική. Επίσης, σύντομα θα κάνω ένα ταξίδι στην Αγγλία και θέλω να χρησιμοποιήσω τη φυσική σε μαγαζιά, εστιατόρια κλπ. Συμφέρει περισσότερο που έχω ευρώ μέσα και απλά τη χρησιμοποιώ έτσι ή καλύτερα είναι να κάνω μετατροπή των χρημάτων σε λίρες? Δεν υπάρχει διαφορά, η μετατροπή γίνεται αυτόματα και δωρεάν.
vgiozo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ήθελα να συνδέσω τον τραπεζικό της Revolut (όχι τη κάρτα) με το Paypal για αποστολή εμβάσματος από το δεύτερο στο πρώτο, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να γίνει... αφού πληκτρολογήσω το ΙΒΑΝ μού λέει ότι είναι λάθος.. ..έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό της Revolut με το Paypal;
asdfnikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, vgiozo είπε Ήθελα να συνδέσω τον τραπεζικό της Revolut (όχι τη κάρτα) με το Paypal για αποστολή εμβάσματος από το δεύτερο στο πρώτο, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να γίνει... αφού πληκτρολογήσω το ΙΒΑΝ μού λέει ότι είναι λάθος.. ..έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό της Revolut με το Paypal; τον έχω συνδέσει κανονικά.
studiokristo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά, πάω να αγοράσω από Amazon Αμερικής και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Και στις 2 κάρτες μου (εικονική και κανονική) έχω ευρώ. Ωστόσο, επειδή η κάρτα είναι Αγγλική, πρέπει να βάλω ως νόμισμα λίρες Αγγλίας; Μη μας φάνε πάλι τα λεφτά με τις μετατροπές τους!!
spartak1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, studiokristo είπε Παιδιά, πάω να αγοράσω από Amazon Αμερικής και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Και στις 2 κάρτες μου (εικονική και κανονική) έχω ευρώ. Ωστόσο, επειδή η κάρτα είναι Αγγλική, πρέπει να βάλω ως νόμισμα λίρες Αγγλίας; Μη μας φάνε πάλι τα λεφτά με τις μετατροπές τους!! Θα ζητήσεις η πληρωμή να γίνει σε δολάρια, εφόσον σε δολάρια θα σε τιμολογήσει το Amazon
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Θα ζητήσεις η πληρωμή να γίνει σε δολάρια, εφόσον σε δολάρια θα σε τιμολογήσει το Amazon Απο που να το ζητησει 3 ώρες πριν, studiokristo είπε Παιδιά, πάω να αγοράσω από Amazon Αμερικής και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Και στις 2 κάρτες μου (εικονική και κανονική) έχω ευρώ. Ωστόσο, επειδή η κάρτα είναι Αγγλική, πρέπει να βάλω ως νόμισμα λίρες Αγγλίας; Μη μας φάνε πάλι τα λεφτά με τις μετατροπές τους!! Οταν προχωρήσεις την συναλλαγή θα δεις οτι σου βγάζει κατω από το σύνολο της τιμής επιλογή για το νόμισμα που θέλεις να πληρώσεις, πας εκει και η τσεκαρεις το δολαριο
dimitrios93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 12:25 ΠΜ, turbat0s είπε Στις 12/1/2019 στις 12:08 ΠΜ, dimitrios93 είπε Για να κάνω αγορές γενικά μέσω internet από διάφορα site και για να συνδέσω το paypal account πρέπει να αγοράσω την εικονική κάρτα που αναφέρει το app? Όχι απαραίτητα, σου αρκεί και η φυσική. Επίσης, σύντομα θα κάνω ένα ταξίδι στην Αγγλία και θέλω να χρησιμοποιήσω τη φυσική σε μαγαζιά, εστιατόρια κλπ. Συμφέρει περισσότερο που έχω ευρώ μέσα και απλά τη χρησιμοποιώ έτσι ή καλύτερα είναι να κάνω μετατροπή των χρημάτων σε λίρες? Δεν υπάρχει διαφορά, η μετατροπή γίνεται αυτόματα και δωρεάν. Οκ. Επειδή όμως θα μείνω και ΣΚ εκεί, δεν συμφέρει για να γλιτώσω την αύξηση 1,5%, να κάνω όλο το πόσο μετατροπή απο ευρώ σε λίρες μέσα στην εβδομάδα που είναι δωρεάν μέσω της εφαρμογής?
laziokos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ως εξοδα φορτισης πλεον μου βγαζει 2,50 συνολο. 1+ 1,50 δεν ξερω γιατι...μαλλον αλλαξανε χρεωσεις το 2019?
dimitrios93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, laziokos είπε Ως εξοδα φορτισης πλεον μου βγαζει 2,50 συνολο. 1+ 1,50 δεν ξερω γιατι...μαλλον αλλαξανε χρεωσεις το 2019? Κάνε πίσω και βάλε με κανονική προτεραιότητα λογικά έχεις βάλει υψηλή. 1
laziokos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dimitrios93 είπε Κάνε πίσω και βάλε με κανονική προτεραιότητα λογικά έχεις βάλει υψηλή. εισαι αρχοντας...θενκ γιου...το εγραφε κιολλας απο κατω αλλα στραβομαρα μου
Doubt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, laziokos είπε Ως εξοδα φορτισης πλεον μου βγαζει 2,50 συνολο. 1+ 1,50 δεν ξερω γιατι...μαλλον αλλαξανε χρεωσεις το 2019? Πειραιώς μήπως; Άκυρο... απαντήθηκε. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Doubt
turbat0s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dimitrios93 είπε Οκ. Επειδή όμως θα μείνω και ΣΚ εκεί, δεν συμφέρει για να γλιτώσω την αύξηση 1,5%, να κάνω όλο το πόσο μετατροπή απο ευρώ σε λίρες μέσα στην εβδομάδα που είναι δωρεάν μέσω της εφαρμογής? Νομίζω 0,5% είναι το markup των ΣΚ αλλά ψάξτο, εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με φραγκοδίφραγκα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από turbat0s
spartak1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, turbat0s είπε Νομίζω 0,5% είναι το markup των ΣΚ αλλά ψάξτο, εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με φραγκοδίφραγκα. 0,5% είναι για Δολάριο και Λίρα. Για τα περισσότερα είναι 1% και για κάποια λίγα 1,5%
vgiozo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 3:49 ΠΜ, asdfnikos είπε τον έχω συνδέσει κανονικά. Εμένα συνεχίζει το Paypal να μην δέχεται το ΙΒΑΝ για τον EUR λογαριασμό της REvolut, μου βγάζει σφάλμα σαν να μην το αναγνωρίζει/να είναι λανθασμένο
asdfnikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, vgiozo είπε Εμένα συνεχίζει το Paypal να μην δέχεται το ΙΒΑΝ για τον EUR λογαριασμό της REvolut, μου βγάζει σφάλμα σαν να μην το αναγνωρίζει/να είναι λανθασμένο Μίλησε με το Support και θα στο περάσουν αυτοί χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα