Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/10/2020 στις 2:28 ΜΜ, _Theo_ είπε

Δεν πάει να έρθει όποτε θέλει. Έτσι κι αλλιώς σιγά μην έχουν διορθώσει το πρόβλημα με την stand-by memory...

Και να μην το κανουν Fix υπαρχει δυνατοτητα εννοιτε με του Wagnarsoft το ISLC που το 90% εκει εξω το εχει!!

Δημοσ.

Τελευταίο σχόλιο απο εμένα για την νέα έκδοση των Windows 10 έκδοση 20H2. Μετράμε αντίστροφα και νομίζω ότι μέχρι αύριο θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή εντός της ημέρας. Για να δούμε εαν θα επαληθευτώ.... 

Δημοσ.

Στα τελευταία update των win10, σε κάποια μηχανήματα βγάζει στην εκκίνηση να κάνεις login στην ms. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω login στην ms και ούτε θέλω. Πως γίνεται disable αυτή η ηλιθιότητα να μην ξανά βγει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnyboy είπε

Στα τελευταία update των win10, σε κάποια μηχανήματα βγάζει στην εκκίνηση να κάνεις login στην ms. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω login στην ms και ούτε θέλω. Πως γίνεται disable αυτή η ηλιθιότητα να μην ξανά βγει?

Αν στο βγάζει κατά την εγκατάσταση τότε απλά δεν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet και θα σου βγάλει επιλογή για local account.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, apostolos22 είπε

Αν στο βγάζει κατά την εγκατάσταση τότε απλά δεν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet και θα σου βγάλει επιλογή για local account.

Το βγάζει συνέχεια. Είτε μετά από ρισταρτ είτε μια φορά την εβδομάδα επειδή μένει ανοιχτό. Πως θα γίνει να μην το ξανά βγάλει. Μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα αυτή η ηλιθιότητα. 

Δημοσ.

Θα με σκοτώσει η κουμπάρα, βοήθεια!

Έστησα το νέο υπολογιστή του κουμπάρους, με τους παλιούς δίσκους (ssd + μηχανικό), και στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των win πάτησα del στον μηχανικό.

Η εγκατάσταση έγινε στον ssd, τα win δεν βλέπουν το δίσκο, μόνο σαν unallocated.

Σώζεται? Πείτε μου ότι σώζεται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Θα με σκοτώσει η κουμπάρα, βοήθεια!

Έστησα το νέο υπολογιστή του κουμπάρους, με τους παλιούς δίσκους (ssd + μηχανικό), και στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των win πάτησα del στον μηχανικό.

Η εγκατάσταση έγινε στον ssd, τα win δεν βλέπουν το δίσκο, μόνο σαν unallocated.

Σώζεται? Πείτε μου ότι σώζεται!

Άκυρο μόλις είδα το άλλο σου θέμα.

Επεξ/σία από apostolos22
Δημοσ.
1 hour ago, jim_p said:

KB4579311 is failing to install for Many, causing Black Screen, Login & Print issue, and more
https://techdows.com/2020/10/kb4579311-fails-to-install-black-screen.html

Ακομα μια επιτυχια της ms...

Εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο Update κάνει τον HDD να τον βλέπει το σύστημα σαν RAM Cached drive 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim_p είπε

KB4579311 is failing to install for Many, causing Black Screen, Login & Print issue, and more
https://techdows.com/2020/10/kb4579311-fails-to-install-black-screen.html

Ακομα μια επιτυχια της ms...

Ενός φίλου το pc  που είχε windows 10  έκανε  αναβάθμιση  απο την εκδοσή 1803 στην 1909 μέσω update  και κολλούσε σε κάθε δευτερόλεπτο , ούτε ανανέωση της οθόνης δεν μπορούσε να κάνει δίχως να κολλήσει  , τελικά αφού απηύδησε τον formare για πολλοστή φορά και,όλα καλά !!!;;; θα δείξει !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Microsoft adds Office Web Apps advertisement to Windows 10 PCs
https://www.ghacks.net/2020/10/18/microsoft-ads-office-web-apps-advertisement-to-windows-10-pcs/

Πειτε μου ποιος νορμαλ χρηστης θα δει αυτο το χαλι στην προσθαφαιρεση και δεν θα πει "ωχ, κατι κολλησα!"...

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jim_p είπε

Microsoft adds Office Web Apps advertisement to Windows 10 PCs
https://www.ghacks.net/2020/10/18/microsoft-ads-office-web-apps-advertisement-to-windows-10-pcs/

Πειτε μου ποιος νορμαλ χρηστης θα δει αυτο το χαλι στην προσθαφαιρεση και δεν θα πει "ωχ, κατι κολλησα!"...

Καποια πατατα έχουν κανει με το Edge. Πριν μερικές ήμερες εκανα καποιες δοκιμές με τα apps του Edge. Εβαλα την σελιδα του insomnia σαν app και μετα την εβγαλα. Απο τότε εχω στην add/remove programs το insomnia και δεν θέλει να φύγει

Screenshot 2020-10-18 220137.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...