Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον μεσο χρηστη χρειαζεται για να ειναι σιγουρος οτι αυτο που θελει να εγκαταστησει το παιρνει απο την επισημη σελιδα (εξαιρεση το winrar) και οχι απο καποια χωματερη τυπου uptodown, softonic κλπ.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Στον μεσο χρηστη χρειαζεται για να ειναι σιγουρος οτι αυτο που θελει να εγκαταστησει το παιρνει απο την επισημη σελιδα (εξαιρεση το winrar) και οχι απο καποια χωματερη τυπου uptodown, softonic κλπ.

Δηλαδη η ευκολη λυση για τον μεσο χρηστη ειναι ενα cli προγραμμα ? Θελετε να με τρελανετε εδω μεσα ? :)
Μια βολτα απο εδω και λυνονται τετοια προβληματα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Μιλαμε για αυτο το αχρηστο widget, που με το που μπηκε εγινε αμεσως turn off? ααααα.........

Οχι, καμια σχεση.

52 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δηλαδη η ευκολη λυση για τον μεσο χρηστη ειναι ενα cli προγραμμα ? Θελετε να με τρελανετε εδω μεσα ? :)

Υπαρχει και αυτο για οποιον δεν ξερει απο cli. Επισης, οπως και με το chocolatey, μπορει να φτιαχτει gui απο καποιο τριτο για το winget.
https://www.ghacks.net/2020/05/23/winstall-is-a-web-gui-for-windows-package-manager-winget/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Μια φορά έγραψα στο θέμα και μου τα έχετε πρήξει με τις ειδοποιήσεις . Πως κλείνουν; 😛

Έχει ένα κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει Συνδρομή. Εκεί θα βρεις "Αναίρεση συνδρομής"

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jim_p είπε

Σε σοβαρα projects, πχ kodi που εχει περισσοτερα releases, το tag latest release παει μονο στις stable εκδοσεις και οι υπολοιπες εχουν διπλα pre-release.

Δίκιο έχεις για το tagging είναι πατάτα που κάνουν απο το 1ο preview rls. Εγώ σκάλωσα με το "stable" επειδή δεν το βρήκα πουθενά. 👍

Γενικά το winget είναι σε εμβρυακή φάση, δεν θα το εμπιστευόμουν. Τώρα κάπως πάνε να στήσουν αυτό το community repository με τις πλάτες του κόσμου κ έχουν μαζέψει 1200+ τίτλους (την τελευταια φορα που κοίταξα). Εντάξει καλό παιχνιδάκι αλλά έχει παιδικές ασθένειες πχ. manifest για firefox ελληνικό ακόμα δεν υπάρχει. Τα μισά στο χέρι , τα μισά με εργαλείο, δεν γίνεται δουλειά έτσι..

4 ώρες πριν, mphxths είπε

Υπαρχουν ήδη λύσεις πχ. HandyOrg , Winstall , σίγουρα θα ερθουν κι άλλες. Elπίζω να βγει κάτι έξυπνο γρήγορο και portable τύπου nirsoft. Ουσιαστικά οποιαδήποτε εφαρμογή διαβάσει το manifest directory μπορει να αντικαταστήσει πλήρως το winget.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αυτή η ερώτηση, συγνώμη, αλλά δεν έχω χρόνο να ψάξω όλες τις σελίδες αυτού του θέματος. Ξέρουμε αν θα έχει καινούρια official themes στο νέο microsoft store που έρχεται στη Sun Valley ενημέρωση το φθινόπωρο? 

Δημοσ.

Είπα σήμερα να περάσω την τελυταία έκδοση μιας και είχα κοντά χρόνο από το τελευταίο clean install. Όταν πάω να περάσω τους lan drivers (αρχείο Wired_PROSet_26.3_x64) πετάει το μήνυμα intel network drivers were not detected. Είναι η πρώτη φορά που έχω το οποιοδήποτε θέμα με intel driver και  μάλιστα σε φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού και το κουλό είναι ότι στις δοκιμές στα προηγούμενα windows που έκλεινα χρόνο όπως ανάφερα τους πέρασε κανονικά.

Δημοσ.

is it just me? ή το τελευταιο update των windows 10(το μεγαλο με τις ειδησεις στο desktop) δημιουργει προβλημα στην εκκινηση του λειτουργικου?μολις το εγκατεστησα σε καθε restart και μετα την οθονη που βαζεις τον κωδικο υπηρχε μεγαλη καθυστερηση σε σημειο που και ctrl alt del να παταγες αργουσε καποια δευτερολεπτα μεχρι να εμφανισει κατι.στην μπαρα εργασιας,πως λεγεται,αυτη με το ρολοι δεν φορτωνε τιποτα για πολλη ωρα εκτος απο το ρολοι και τη φωνη αν θυμαμαι καλα.αν πατουσες πανω της εμοιαζε παγωμενη και κρασαριζε ξανα και ξανα μεχρι να περασει κανα λεπτο και παραπανω ωστε να αρχισει να φορτωνει σιγα σιγα τα εικονιδια των προγραμματων που ξεκινανε με τα windows.μη φανταστειτε οτι εχω τιποτα τρελα,κατι riva tuner-afterburner-hwinfo64-nvidia settings-rainmeter,κατι τετοια.εχω χρονια που δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα και λεω κατι θα εκανα λαθος.τελικα με τα πολλα αποφασισα να το απεγκαταστησω και ολα φορτωνουν ξανα τρενο οπως πριν.τωρα κοιταξα και εχω 5 πραγματα ολα και ολα που ξεκινανε με τα windows.τα ιδια που εχω τουλαχιστον 2-3 χρονια να ξεκινανε.

ξερει κανεις κατι για αυτο?

θυμαμαι στο task manager που κοιτουσα το wmi provider host ηταν τοπ σε cpu για ωρα (10-20%?)αν και στην αρχη σχεδον τιποτα δεν εμοιαζε να χρησιμοποιει πορους

ειναι γνωστο προβλημα η απλα ετυχε σε εμενα?

η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα να εκκινησω με ολα απενεργοποιημενα απο τα παραπανω που ειπα με το ιδιο αποτελεσμα

Δημοσ.

Μετά από ενημέρωση των Windows 10 μου βγάζει στη γραμμή εργασιών την "Η τροφοδοσία μου" ,(όπως την ονομάζει) ,μπορώ να την καταργήσω ;

Δημοσ.
Στις 9/6/2021 στις 6:38 ΜΜ, greekgreek είπε

Μετά από ενημέρωση των Windows 10 μου βγάζει στη γραμμή εργασιών την "Η τροφοδοσία μου" ,(όπως την ονομάζει) ,μπορώ να την καταργήσω ;

06.11.2021-08.38.20

Δεξί κλικ στο taskbar και κάνε τα βήματα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...