Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Vodafone H300s


bill2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/10/2020 στις 8:46 ΜΜ, BillKey είπε

Καλησπέρα team!
ειμαι Νέος συνδρομητής και εγώ στην Vodafone σε 50αρα γραμμή
απο τότε που συνδεθικα μαζι τους με το sercomm h300 έχω παρατιρήσει στα Video που υπαρχουν στην αρχικη σελιδα μου στο fb βγαζουν μυνημα "Δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του video"
χωρις να ειναι καποιο Video με ακκαταληλο περιεχομενο, επισης στο twitch υπαρχουν στιγμες που απλα πρασινιζει το Video και πρεπει να κανω Refresh στην σελιδα..
στο Youtube κανενα προβλημα.
μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να το κοιταξω αυτο?
ευχαριστω

error.PNG

Αδερφε εχω και γω νομιζω ιδιο θεμα, συνδρομητης vodafone ειμαι 100mbs συνδεση στο speedtest πιανω τα 97, κατεβαζω ευκολα απο steam στα 10mbs.

ΑΛΛΑ

εδω και κανα 2 εβδομαδες προσπαθω να δω streams στο twitch και δεν μπορω, κολλανε αφορητα, παιζουνε μονο σε 240p και οταν τα ανεβαζω ποιοτητα απτο πολυ το buffering πευτουν και πετανε σφαλμα Error #1000. Εχω δοκιμασει τα παντα, flushdns,cookies,αλλαγη browser, reset το ρουτερ,το θεμα ειναι οτι και απο αλλες συσκευες στο σπιτι κολλανε εννοειτε ολες με καλωδιο συνδεμενες, σε αλλα δικτυα που μπηκα απο γειτονα πεζουν κανονικα...

Και το πορνχαμπ μου κολλαει :P Το YT παιζει κανονικα. Επισης το netflix δεν μου δινει αριστη ποιοτητα, και καποιες σελιδες δεν μου δινουν μεγαλη ταχυτητα download(σελιδες οπως το thinkbroadband που ειναι για speed testing σε files)...

Επεξ/σία από TsironakosMix
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 1,1k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, Ονομάζομαι Χρήστος, είμαι ένας από τους developers του RouterHAK   Αν και αργήσαμε λίγο (λόγω υποχρεώσεων), με την σειρά μας και εμείς θα θέλαμε να σας π

Για το νέο ρούτερ της βόνταφον (TP-Link 100v): Για να αποκτήσετε πρόσβαση ρooτ (Edited)  

Καλησπερα, Πηρα την αποφαση να γραψω ενα προγραμματακι στα γρηγορα το οποιο τραβαει τα στοιχεια και ρυθμισεις VOIP απο το H300s. Ο λογος ειναι επειδη πολλα ατομα με ρωτανε μεσω PM και συνηθως δεν

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 23/10/2020 στις 7:31 ΜΜ, johnnyf95 είπε

Καλησπέρα 

μολις έκανα αίτημα αναβάθμισης για 50αρα και μου στείλανε ήδη το h300s

για την ώρα χρησιμοποιώ αυτό https://www.skroutz.gr/s/17160911/Asus-DSL-N16.html?from=account_favorites

ποιο από τα 2 μου προτείνετε να κρατήσω ; 
δεν είμαι σίγουρα αν η τηλεφωνία θα είναι voip αλλά δεν με απασχολεί κιόλας σε αυτό το σπίτι 

οποτε το ερώτημα είναι : μπορώ να χρησιμοποιήσω το ASUS; Αν ναι , είναι καλύτερη επιλογή ;

Υπάρχει τρόπος να τραβήξεις τους κωδικούς απ το H300.

ΑΝ αυτό που έχεις παίρνει voip, τους περνάς και είσαι άρχοντας :P 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
18 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Αδερφε εχω και γω νομιζω ιδιο θεμα, συνδρομητης vodafone ειμαι 100mbs συνδεση στο speedtest πιανω τα 97, κατεβαζω ευκολα απο steam στα 10mbs.

ΑΛΛΑ

εδω και κανα 2 εβδομαδες προσπαθω να δω streams στο twitch και δεν μπορω, κολλανε αφορητα, παιζουνε μονο σε 240p και οταν τα ανεβαζω ποιοτητα απτο πολυ το buffering πευτουν και πετανε σφαλμα Error #1000. Εχω δοκιμασει τα παντα, flushdns,cookies,αλλαγη browser, reset το ρουτερ,το θεμα ειναι οτι και απο αλλες συσκευες στο σπιτι κολλανε εννοειτε ολες με καλωδιο συνδεμενες, σε αλλα δικτυα που μπηκα απο γειτονα πεζουν κανονικα...

Και το πορνχαμπ μου κολλαει :P Το YT παιζει κανονικα. Επισης το netflix δεν μου δινει αριστη ποιοτητα, και καποιες σελιδες δεν μου δινουν μεγαλη ταχυτητα download(σελιδες οπως το thinkbroadband που ειναι για speed testing σε files)...

στο netflix ευτυχως δεν εχω καποιο θεμα οσο για το twitch μερικες φορες μου κανει καποια κοληματα μετα γινετε πρασινο το video και μαυρο με error, μολις κανω Refresh ολα ενταξει.
εχω βαλει σε ολες τις συσκευες μου static dns (1.1.1.1 // 1.0.0.1) και ηρεμισα
 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, BillKey είπε

στο netflix ευτυχως δεν εχω καποιο θεμα οσο για το twitch μερικες φορες μου κανει καποια κοληματα μετα γινετε πρασινο το video και μαυρο με error, μολις κανω Refresh ολα ενταξει.
εχω βαλει σε ολες τις συσκευες μου static dns (1.1.1.1 // 1.0.0.1) και ηρεμισα
 

Τυχερος αμα ειναι, εμενα σερνετε

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, TsironakosMix είπε

Τυχερος αμα ειναι, εμενα σερνετε

δες αν εχεις σφαλματα crc και hec στο router σου και σιγουρα δοκιμασε να αλλαξεις τους dns σου με αυτους που σου ειπα
ειδα απιστευτη διαφορα

er.PNG

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, BillKey είπε

δες αν εχεις σφαλματα crc και hec στο router σου και σιγουρα δοκιμασε να αλλαξεις τους dns σου με αυτους που σου ειπα
ειδα απιστευτη διαφορα

er.PNG

εχω αλλαξει dns εχω δοκιμασει τα παντα google,cloudflare,opendns . Ενα παιδι μου ειπε κατι για traffic shaping... δεν ξερω τι ειναι αυτο ομως. μαλλον με κοβει ταχυτητα ο παροχος

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

εχω αλλαξει dns εχω δοκιμασει τα παντα google,cloudflare,opendns . Ενα παιδι μου ειπε κατι για traffic shaping... δεν ξερω τι ειναι αυτο ομως. μαλλον με κοβει ταχυτητα ο παροχος

απ οτι καταλαβενω ειναι κατι σαν το QOS να ρυθμισεις την προτερεοτητα στα πακετα σου
αρκετα εξειδικευμενο
η γραμμη σου συγχρονιζει στα 100?
σφαλματα εχεις?
δοκιμασε να βαλεις static ip και dns 
επισης δες μηπως ειναι ενεργοποιημενο το Ipv6 στο router σου

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BillKey είπε

primary dns 1.1.1.1
secodary dns 1.0.0.1

ΟΚ, γνωστά.

Να προσθέσω, υπάρχει και application.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudflare.onedotonedotonedotone

Η λειτουργία warp είναι σε beta φάση κι έχει θεματάκια, χωρίς το warp όμως δουλεύει άψογα.

(Υπάρχει και για Windows)

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα έχω μια κεραία TP-LINK CPE210 και μόλις την συνδέω είτε σαν repeater είτε σαν access point μετά από λίγα λεπτά 5-10 χάνεται η σύνδεση στο Ίντερνετ όχι μόνο από την κεραία αλλά χάνετε από παντού μόλις κλείσω την κεραία επανέρχεται κανονικά 

μπορει να με βοηθήσει κανείς ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα έχω στην κατοχή μου και τα δυο modem της Vodafone το h300s και το tplink 100v

To hs300s μου το έδωσαν για μια 50 dvsl στον Χολαργό και το tplink 100v για μια 30 vdsl στην Κόρινθο.

Το ερώτημα είναι επειδή βλέπω ότι το tplink είναι πολύ καλύτερο μπορώ να το βάλω στην 50vdsl ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
10 ώρες πριν, qert είπε

Καλησπέρα έχω μια κεραία TP-LINK CPE210 και μόλις την συνδέω είτε σαν repeater είτε σαν access point μετά από λίγα λεπτά 5-10 χάνεται η σύνδεση στο Ίντερνετ όχι μόνο από την κεραία αλλά χάνετε από παντού μόλις κλείσω την κεραία επανέρχεται κανονικά 

μπορει να με βοηθήσει κανείς ?

Την είχες και δούλευε κανονικά ή την αγόρασες τώρα κι έχεις προβλήματα εξαρχής;

1 ώρα πριν, axlgk είπε

Το ερώτημα είναι επειδή βλέπω ότι το tplink είναι πολύ καλύτερο μπορώ να το βάλω στην 50vdsl ?

Γιατί να μην μπορείς;

Υπαρχει και τρόπος να βάλεις τους κωδικούς VoIP, δες την προηγουμένη σελίδα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

μετά από μετακόμιση έπεσα και εγώ στην τρύπα του Η300 για την vdsl50 μου και παιδεύομαι 1 μήνα να φτάσω εκεί που ήμουν με το ΖΤΕ 267 πριν. Εαν κάποιος έχει χρόνο και διάθεση ας διαβάσει τα ερωτήματα/ προβλήματα μου και πει καμμια ιδέα, μήπως βγάλω κάποια άκρη.

1. ΖΤΕ267 VS H300: τις 3 πρώτες εβδομάδες είχα συνδεδεμένο το 267, το πρόβλημα ήταν χαμηλός συγχρονισμός (γύρω στο 40 με attenuation στα 8,8Up/ 15.8Down) με διαθέσιμη ταχύτητα γύρω στα 35. Ευτυχώς υπήρξαν και 3-4 φορές που συγχρόνισε 50 και 52, δίνοντας μου ταχύτητα 46-47, οπότε και έμεινε ανοικτό το ticket στο support για διερεύνηση "μεταπτώσεων στον συγχρονισμό". Λύση δεν βρέθηκε κ ας ήρθε τεχνικός 2 φορές, μέχρι που ένας από τους πολλούς που μίλησα μου λεει να βάλω το 300 πάνω και να περιμένω όση ώρα πάρει να συγχρονίσει....μετά από 40 λεπτά περίπου, συγχρόνιζε 58-60 και μου έδινε ταχύτητα μέχρι και 51! Αλλά κοιτώντας τα στατιστικά, το attenuation έγινε 22Up/ 19Down.... όχι οτι επηρρέασε τα speedtest αλλά wtf??? ξαναέβαλα το 267 2-3 φορές, πάλι 40-42 συγχρόνιζε, οπότε αφησα το Η300.

2. Προβλήματα με Η300: πέρα από τον συγχρονισμό που παραμένει ψηλά και πέρασαν 6 μερες σερί χωρίς restart, έκατσαν τα παρακάτω:

2.1 δεν έβγαινε το PS4 στο ιντερνετ με τίποτα! Έψαξα, ανοιξα Upnp και έκλεισα την ασφάλεια DNS, κατέβασα το firewall στο low (στο 267 δούλευα με medium) και βγήκε, σήμερα που έκανε restart μόνο του το πρωί, πάλι μπλοκαρε την πρόσβαση του PS4 στο νετ, χωρις να έχει αλλάξει κάτι στο setup. έκανα restart το router και επανήλθε η πρόσβαση. Το άλλο με το PS4 είναι οτι κάνωντας δοκιμή δικτύου μεσα απο το PS4, μετα τον έλεγχο ΝΑΤ βγάζει ένα μηνυμα: "ο διακομιστής που ειναι σε χρήση μπορει να μην υποστηρίζει κατακερματισμό πακέτων ΙΡ κ ορισμένες δυνατότητε δικτύωσης μπορεί να είναι περιορισμένες" ... δεν βλέπουμε διαφορα στο online gaming αλλά αυτό με το 267 δεν το είχαμε σίγουρα... τι εννοει ο γεροντας?

2.2 ότι συνέδεσα πίσω από το tp link switch μου έβγαινε στο νετ αλλά δεν φαινόταν στις συνδεδεμένες συσκευές στο μενού του 300. Γιατί αυτή η κόμπλα με το switch? με το 267 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα, με το που συνέδεα lan στο switch εμφανιζόταν άμεσα στο μενού του ρούτερ με την ΙΡ που πήρε....Βασικά αυτό το overview είναι λίγο ότι να ναι, μια δείχνει την καμερα και το tvbox που είναι συνδεδεμένα στο lan, μια δεν τα δείχνει. το PS4 το δείχνει και σε wifi και σε lan ταυτόχρονα συνδεδεμένο αλλά όχι πάντα! Βάζω τα σχετικά caps μήπως πρέπει να αλλάξω κατι π.χ. το Τοπικός Διακομιστής πρέπει να είναι κενο?

2.3 Foscam IP cameras: μετά από 3-4 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας και των 2 καμερών με το 267, μια βδομάδα τώρα με το Η300 δεν μπήκα ούτε μια φορά με την πρώτη στο mobile app από GSM... κανει 1-2 time out (να μου βγάλει την ψυχη) και μετά μπαίνει! Από το ίδιο το wifi μπαίνει αλλά και εκεί με καθυστέρηση... τι πρεπει να κοιτάξω?

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω στο 267 γιατι είναι πολλά τα τρελλά με το 300.... μήπως για τους χαμηλούς συγχρονισμούς φταίει οτι δεν έκανα reset όταν το συνέδεσα στο νέο σπίτι ή δεν έχει σχέση; μπορεί η voda να μου πει όχι;

 

ZTE sync.jpg

H300 sync.jpg

PS4 in wifi.jpg

 

H300 LAN setting.jpg

PS4 in LAN.jpg

Επεξ/σία από pp6210
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναρωτιέμαι αν αλλάξουμε το καλώδιο Ethernet από cat5 που δίνουν σε cat6 ή cat7 δούμε καμία διαφορά στα σπασίματα που κάνει για το tv έχετε καμία ιδέα γι αυτό ;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.