Vkngs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Φίλε μου TS από σπίτια πιστεύω σε κάλυψαν τα παιδιά πιο πάνω. Εγώ αυτό που σου δίνω σαν συμβουλή είναι να ψάξεις για άλλη δουλειά με περισσότερο μισθο..ξερω είναι δύσκολο αλλά και τα 400 πάρα πολύ λίγα.. 2
barman_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Φίλε εγώ θα ήθελα να ευχηθω καλή υπομονή και κουράγιο και μπράβο σου που παλεύεις να ξεπεράσεις τον Γολγοθά σου 1
ximaira Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Φίλε μ έψαξα σε διάφορα sites κ δν βρήκα τπτ κοντά στην περιοχή π ζητάς. Το μόνο π μπορείς να κάνεις είναι να πας Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Κάτω Πατήσια και Άνω Πατήσια που έχουν κοντά ηλεκτρικό. Ότι θα τρως όλη τν ημέρα σ στα πέρα δώθε είναι 100% σίγουρο. Τα πέρασα κ εγώ όταν δούλευα Μαρούσι κ έμενα Άγιο Νικόλαο. Γενικά από ότι είδα στις περιοχές που σου πρότεινα βρίσκεις αξιοπρεπή σπίτι με 200ε. Δν ξέρω να σ πω πόσα ενοίκια θα σ ζητήσουν μπροστά αλλά είναι μια λύση αν δν βρεις τπτ εκεί πάνω. Τι δουλειά κάνεις μπορείς να μας πεις μήπως κ μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να βοηθήσει. Αυτά από εμένα κ πίστεψε με σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ γτ περασα τα ίδια κ λιιιιιιγο χειρότερα πριν από 1 χρόνο. δν χρειάζεται να απελπίζεσαι κάτι θα γίνει. SOS πες μας τι δουλειά κάνεις. Εδώ θα βρεις τα σπίτια π σ είπα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από ximaira 3 2
spectaculator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 25/2/2019 στις 11:20 ΠΜ, Xrhstaras.GS είπε Γεια σας παιδια. Εδω και περιπου 7 χρονια ειμαι σε ενα σπιτι με ενοικιο αλλα χωρις συμβολαιο. Πριν ενα μηνα ο ιδιοκτητης που ειπε πως το θελει για ιδιοκατοικηση. Το θεμα ειναι πως το σπιτι που ειμαι πληρωνω νοικι 150€ στα βορεια προαστια. Η δουλεια μου ειναι επισης στα βορεια προαστια και τωρα ψαχνω σπιτι καπου κοντα στο χαλανδρι που ειναι η δουλεια μου μεχρι 200€. Δεν εχω τρελες απαιτησεις. 40-45 τμ καθως ειμαι με την μανα μου και δεν μπορει να δουλεψει λογο προβληματος υγειας, οποτε ολο το βαρος πεφτει πανω μου. Ολοι ζητανε 2 νοικια μπροστα για να μπω κατι που μου ειναι δυσκολο αφου ειμαι 6ωρος και παιρνω κοντα στα 400€. Ο ιδιοκτητης θελει να πληρωσω νοικι και ρευμα μεχρι τελος μαρτιου και να φυγω και δεν τον νοιαζει που δεν θα εχω λεφτα να φυγω. Ξερω οτι μπορει να μην ειναι το πλεον καταλληλο μερος για να ψαξω για σπιτι αλλα εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω τιποτα... Αν ρε παιδια ξερετε το οτιδηποτε για περιοχες κοντα στο χαλανδρι (δεν με ενδιαφερει να ειναι στο χαλανδρι η εξω απο αυτο) πειτε μου σας παρακαλω γιατι με εχει φαει το αγχος. Με τις οικονομικες υποχρεωσεις μου παντα ημουν και ειμαι κυριος γιατι δουλευω απο τα 16 μου. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια. Δεν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη; Του τα είπες αυτά; Δεν μπορεί να σου δώσει κάμποσο χρόνο ώστε να μην βρεθείς στο κενό;
Σισσυ93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Φιλε μου βαση νομου,και αν θες μπες μεσα στο ΦΕΚ να το διαβασεις οτι οταν νοικιαζεις ενα σπιτι και μετα ο ιδιοκτητης το θελει για ιδιοκατοικιση,απο την στιγμη που το ανακοινώνει σε σενα εχεις περιθώριο μεχρι 6 μηνες να βρεις ενα σπιτι να νοικιασεις.Δεν μπορει να σε διωξει πριν τους 6 μηνες,βαση ΦΕΚ.ιδικα τωρα που ειναι χωρις συμβολαιο πρεπει να ειναι κ ευγενικός μαζι σου.ολα αυτα στα λεω γτ κ εγω νοικιαζω 2 σπιτια και γνωριζω τους νομους 1
froyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το σπίτι είναι άσυλο και δεν σε διώχνει κανένας, εδώ η αστυνομία μπαίνει μόνο με ένταλμα, όσα νοίκια κι αν χρωστάς. Αν είχες δώσει κάποια νοίκια ως εγγύηση, πρέπει να στα επιστρέψει ή να μην του πληρώσεις ενοίκιο για τους αντίστοιχους μήνες. Δεν θα φύγεις από το σπίτι. Θα περιμένει να βρεις άλλο. Αν θέλει, ας σου κάνει αγωγή έξωσης. Οπότε μη βιάζεσαι. 'Οσο για σπίτι δύσκολα θα βρεις φτηνό και στα Βου Που. Προσανατολίσου σε καμια Νέα Φιλαδέλφεια που είναι κοντά σχετικά
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Μαλλον δεν μενεις Αθηνα για να δεις ποσο τουρισμο εχει. Ή αν μενεις δεν κυκλοφορεις Μοναστηρακι/Πλακα/Ακροπολη κτλ. Oυτε δεμενος χειροποδαρα στην Αθηνα.Αν παρατησω το ποντικι σε 25 δευτερολεπτα ειμαι με το μηχανακι παραλια και σε 45 αραχτος σε καφετερια να βλεπω cl.Kαι βαζω και ενα φαναρι μεσα Εξαλλου αν θελω να παω για βολτα στην Αθηνα ...φθανω πιο γρηγορα και απ τους Αθηναιους 2 1
Σισσυ93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, froyd είπε Το σπίτι είναι άσυλο και δεν σε διώχνει κανένας, εδώ η αστυνομία μπαίνει μόνο με ένταλμα, όσα νοίκια κι αν χρωστάς. Αν είχες δώσει κάποια νοίκια ως εγγύηση, πρέπει να στα επιστρέψει ή να μην του πληρώσεις ενοίκιο για τους αντίστοιχους μήνες. Δεν θα φύγεις από το σπίτι. Θα περιμένει να βρεις άλλο. Αν θέλει, ας σου κάνει αγωγή έξωσης. Οπότε μη βιάζεσαι. 'Οσο για σπίτι δύσκολα θα βρεις φτηνό και στα Βου Που. Προσανατολίσου σε καμια Νέα Φιλαδέλφεια που είναι κοντά σχετικά Μπραβο φιλε ετσι ειναι οπως τα λες ακριβως 1
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, bluesattack είπε Oυτε δεμενος χειροποδαρα στην Αθηνα.Αν παρατησω τωρατο ποντικι σε 25 δευτερολεπτα ειμαι με το μηχανακι παραλια και σε 45 αραχτος σε καφετερια να βλεπω cl.Kαι βαζω και ενα φαναρι μεσα .Στην Αθηνα θα παω να μεινω ? 😂 Εξαλλου αν θελω να παω για βολτα στην Αθηνα ...φθανω πιο γρηγορα και απ τους Αθηναιους Ερχεται παντως και το...''πλαφον'' https://www.zougla.gr/money/forologika/article/mploko-stin-frenitida-tou-airbnb
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Xrhstaras.GS είπε Καλημερα παιδια. Διαβασα ολες τις απαντησεις σας και σας ευχαριστω που ο καθενας με τον τροπο του, μπηκε να βοηθησει. Εννοειται δεν εχω ελπιδες οτι θα βρω στα βπ με 200€.... Το σπιτι που μενω ειναι μια μονοκατοικια περιπου 45 τμ για οσους ρωταγαν κοντα στην πλατεια της αγ.παρασκευης. αν θελω εφοσον ο νομος δεν με αγγιζει (δλδ να με υποχρεωσει νομικα να πληρωσω το οτιδηποτε) μπορω να τον εκβιασω και να του το παιξω ζορι, αλλα ρε παιδια δεν εχω τα ψυχικα αποθεματα να τσακωθω. Γενικα ειμαι ηρεμος ανθρωπος και ποτε μου δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να του αρεσουν οι καυγαδες.. "Χρησταρα" -με αυτο που περιγραφεις- για καθε ενα ευρω που μπορει να εχει κερδισει ο αλλος, εσυ εχεις κερδισει (Χ) τρια! 😎 Οποτε μην το συζηταμε πολυ -το καταλαβαινεις η δεν το καταλαβαινεις- θα μπορουσε να το ειχε δωσει, σε 1000 αλλους, ενω εσυ δεν βρισκεις 10 αλλα σαν αυτο.. Δεν ειναι θεμα, αν <σου αρεσουν> οι καβγαδες, δεν θελεις καυγαδες: γιατι δεν εχεις την οικονομικη δυναμη, που πρακτικα χρειαζεται: να τους υποστηριξεις (και) νομικα/δικαστικα, εκτος & μας κρυβεις κατι εδω 🤓 1
jimmy213 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή βλέπω να αναφέρεται νόμους, εξάμηνα, άσυλα, κλπ. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει ποτέ συμβόλαιο (απ' ό,τι κατάλαβα) πώς μπορεί να τα επικαλεστεί αυτά; Δεν είναι κάτι σαν «κατάληψη» ας πούμε; Μακάρι να βρεθεί μια λύση. 1
Μάκαρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Ερχεται παντως και το...''πλαφον'' https://www.zougla.gr/money/forologika/article/mploko-stin-frenitida-tou-airbnb Σε εναν τομεα τοσο κερδοφορο οσο το AirBnB, να εισαι σιγουρος οτι θα βρεθουν "παραθυρακια" πανω στο νεο νομο.
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Σε εναν τομεα τοσο κερδοφορο οσο το AirBnB, να εισαι σιγουρος οτι θα βρεθουν "παραθυρακια" πανω στο νεο νομο. Και να βρεθουν θα ειναι μικροσκοπικα.Γιατι και ο ξενοδοχειακος τομεας ειναι κερδοφορος..και θελει να παραμεινει οσο μπορει περισσοτερο Απο την αλλη βεβαια, γιατι τα ξενοδοχεια να μην κανουν χρηση του airbnb.H γιατι to airbnb να μην γινει ιδιοκτητης ξενοδοχειων.Αυτα εχει η επιχειρηματικοτητα , σκοτουρες
NewProject Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, stifler12 είπε Ξέρεις είσαι σε μια χώρα με τεράστια ιστορία και πολιτισμό όταν άλλοι έχουν πολιτισμό 100-200 χρόνων να δείξουν. Βέβαια κάποιοι θέλουν να μην το ξέρεις για να ξεπουλησουν την χώρα. Όμως ο ξένος το έχει μάθει στα σχολικά του βιβλία και έρχεται Αθήνα να την δει. Μην πληρώσεις τίποτα και φύγε νύχτα στο νέο σπίτι και φεσωσε τον ρεύμα και νοίκι. Άλλαξε και το κινητό να μην σε βρίσκει. Η αντίθεση. 2
jgeorgiou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) η ενοικίαση έχει γίνει δύσκολη ιδίως κοντά σε ΜΕΤΡΟ που ανταγωνιζονται οι ενοικιαστές το ΑΙΡΒΝΒ. Ευτυχώς σε 3-4 μήνες προστίθενται 3 καινούριοι σταθμοί σε ΝΙΚΑΙΑ/ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ/ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ. Αν σου κάνει το ΜΕΤΡΟ , τότε ψάξε κοντά στους σταθμους ΝΙΚΙΑΙΑΣ - Αγ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (τον καινούριο σταθμό , όχι τον παλιό σε ΙΕΡΑ ΟΔΟ). Εκεί αν ψάξεις σήμερα θα βρεις σε σχετικά χαμηλές τιμές , παλιότερες κατασκευές. Κατα την άποψη μου ο τσακωμός πρέπει να αποφευχθεί , ο ιδιοκτήτης ότι ώρα γουστάρει ζητάει από ΔΕΗ να κλείσει το ρεύμα και αν το ξανασυνδέσει ο ενδιαφερόμενος είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ που σημαίνει ότι θα τον κυνηγάει η ΔΕΗ & ο εισαγγελέας χωρίς να πληρώνει δικαστικά έξοδα ο ιδιοκτήτης. Στο θέμα της μη ύπαρξης συμβολαίου υπάρχει συνυπευθυνότητα και θα πονέσει περισσότερο ο ποιο αδύναμος(ενοικιαστής). ΥΓ Αν δεν έχετε κάποια έγκυρη και χρήσιμη πληροφορία για τον ενδιαφερόμενο μην λέτε τίποτε και κόψτε την μπαρουφολογία (άκουσα/νομίζω/ίσως/κτλ) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από jgeorgiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα