panagiotis54 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 γιατι δεν εχω δει πουθενα την λεξη remastered και τα σχετικα? με τι γραφικα θα ερθουν ολα αυτα τα παλια πλεον παιχνιδια?
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι θέμα marketing να μη βάζουν στους παλιούς τετοιες κακιες λέξεις μετά τα παπατζηλικια που έχουν κάνει . Κάπου διάβασα ότι ζορίζονται σε πολλά θέματα , θα ασχοληθούν άλλα 2 studio και θα καθυστερήσει αλλά θα είναι 4K / 60 fps . Αλλιώς με 720p υπάρχει τόσα χρόνια και στο One ειναι 4K τώρα μετά από τόσα patch από το 2014 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε γιατι δεν εχω δει πουθενα την λεξη remastered και τα σχετικα? με τι γραφικα θα ερθουν ολα αυτα τα παλια πλεον παιχνιδια? Το Halo 1 βασίζεται στην anniversary edition που είχε αναβαθμισμένα γραφικά για το Xbox 360. Το Halo 2 τρέχει μια μηχανή που αναπτύχθηκε για το One. Τα υπόλοιπα έχουν vanilla γραφικά Xbox 360. Πέρα από την 4Κ ανάλυση και το υψηλότερο framerate, δεν θα έπρεπε να περιμένεις πολλά από θέμα γραφικών μιας και το MCC κυκλοφορεί ήδη για το One. Δεν νομίζω να κάτσουν να κάνουν κάτι από την αρχή εκτός και αν μας εκπλήξουν ευχάριστα με το Reach που είναι καινούργιο στη συλλογή. Ίσως γενικά να προσθέσουν και κανένα x16 AF και TAA για να βελτιωθεί η εικόνα λίγο περισσότερο. 1
ektelion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι, σοβαρά τώρα; Κανείς; ...*sigh Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από ektelion
panagiotis54 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) δηλ στοχευουν σε υπαρχων κοινο για να το αγορασει συν οσοι θαμποθουν απο το ονομα (οπως εγω πχ)...φοβαμαι μηπως οταν βγει απογοητευσει... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από panagiotis54
kostiger Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Το Halo 1 βασίζεται στην anniversary edition που είχε αναβαθμισμένα γραφικά για το Xbox 360. Το Halo 2 τρέχει μια μηχανή που αναπτύχθηκε για το One. Τα υπόλοιπα έχουν vanilla γραφικά Xbox 360. Πέρα από την 4Κ ανάλυση και το υψηλότερο framerate, δεν θα έπρεπε να περιμένεις πολλά από θέμα γραφικών μιας και το MCC κυκλοφορεί ήδη για το One. Δεν νομίζω να κάτσουν να κάνουν κάτι από την αρχή εκτός και αν μας εκπλήξουν ευχάριστα με το Reach που είναι καινούργιο στη συλλογή. Ίσως γενικά να προσθέσουν και κανένα x16 AF και TAA για να βελτιωθεί η εικόνα λίγο περισσότερο. Του 4 τα γραφικα θεωρουνταν και ηταν επιτευγμα σε ορους ΧΒΟΧ 360. Κατα τη γνωμη μου κρατα πολυ καλα. Η δουλεια δε που εχει γινει στο remastering του 2 ειναι επισης παρα πολυ καλη. Μου θυμιζει την παροιμια με το γαϊδαρο και τα δοντια του η ολη φαση. Θα καταλαβαινα καποιον στον οποιο δεν απηχουν τα χαρακτηριστικα του Halo, σε γενικες γραμμες μιλουμε ομως για μια θρυλικη σειρα την οποια θα εχουν την ευκαιρια να θυμηθουν ως βελτιωμενη εμπειρια στα pc οι παλιοι και το κυριοτερο να μαθουν οι νεοτεροι. Ειναι τοσα πολλα τα ποιοτικα fps εκει εξω αλλωστε.. Να τονισω οτι το σχολιο μου ειναι γενικο και δεν αναφερομαι σε σενα. Μονο το πρωτο σκελος του σχολιου μου που αφορουσε στα γραφικα των Halo ειχε την εννοια απαντησης στο ποστ σου και εννοειται πως ειναι στο πλαισιο της γενικοτερης συζητησης. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από kostiger 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε φοβαμαι μηπως οταν βγει απογοητευσει... Η σειρά είναι από τα καλύτερα sci-fi shooters που έχουν βγει. Αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος όμως και γενικά δεν ασχολείσαι με αυτό, φυσικά και θα σε απογοητεύσει και δεν υπάρχει λόγος να το περιμένεις μόνο από το hype.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε δηλ στοχευουν σε υπαρχων κοινο για να το αγορασει συν οσοι θαμποθουν απο το ονομα (οπως εγω πχ)...φοβαμαι μηπως οταν βγει απογοητευσει... Ποιον να απογοητεύσει ; Το MCC κυκλοφορεί ήδη για το One και ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Στο PC απλά θα βγει με unlocked frame-rate(Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, έχουν πει μόνο για 60FPS, ελπίζω να πηγαίνει και παραπάνω), ultrawide monitors support, FoV slider κλπ. CONFIRMED MCC will launch on steam and windows store MCC will launch titles as they are ready starting with reach and going in release order from there (CE-2-3-odst-4) MCC on PC will include things like FOV sliders, different resolutions (ultrawide still unknown), and custom key bindings MCC will start launching titles sometime this year MCC will bring all games up to 60fps/4K/HDR, including reach No motion Blur for reach Reach will come as a full package on PC unlike xbox All that is needed is an xbox live account, gold is not needed (lazy link, thanks for linking it Sir Cool One) A 64 bit OS is needed. Windows only. NOT CONFIRMED Price of MCC is not confirmed or its exact pay model ultrawide support FPS above 60 crossplay if progress from xbox carries over to PC Mod Support Cross buy / play anywhere (thanks LarsBars) Cross play between steam and windows store (thanks LarsBars) ODST Firefight (thanks Heronimon) Full armor customization for each game (thanks Heronimon) HCEA match composer (thanks eLantern)
panagiotis54 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 σορρυ παιδια πραγματικα δεν ξερω πολλα γιατι δεν εχω παρακολουθησει ιδιατερα την σειρα καθοτι ψιλο φανατικος αντι σκουπιδοκονσολακιας αλλα το halo ηταν/ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα selling points του xbox....και επισης μου αρεσουν τα sci-fi shooters..ως εκ τουτου με ενδιαφερει το παιχνιδι....αλλα η αληθεια ειναι πως αν δω τετοια εικονα δεν νομιζω να το τιμησω ιδιαιτερα το παιχνιδι....και πιστευω και αρκετος κοσμος μαζι με εμενα
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Τα γραφικά ακόμα και του OG Halo 1 κρατάνε με αξιοπρέπεια ακόμα και σήμερα, σίγουρα υπάρχουν σημεία με low-res textures. Κατά τα άλλα ο αρκετός κόσμος θα το τιμήσει το MCC ειδικά τώρα που είναι και στο steam, τώρα εσύ μην το αγοράσεις επειδή δεν είναι καλά τα textures του soldier στην παραπάνω εικόνα. 😎 1
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Πάει τον χάσαμε τον φανατικό τι ήθελες να του πεις ότι έτσι ήταν τα γραφικά
Anuminas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Tα Halo ξεχώρισαν για το gameplay τους, την ΑΙ των εχθρών καθώς και για το lore τους, όχι για τα γραφικά τους. 1
Alastor192 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε σορρυ παιδια πραγματικα δεν ξερω πολλα γιατι δεν εχω παρακολουθησει ιδιατερα την σειρα καθοτι ψιλο φανατικος αντι σκουπιδοκονσολακιας αλλα το halo ηταν/ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα selling points του xbox....και επισης μου αρεσουν τα sci-fi shooters..ως εκ τουτου με ενδιαφερει το παιχνιδι....αλλα η αληθεια ειναι πως αν δω τετοια εικονα δεν νομιζω να το τιμησω ιδιαιτερα το παιχνιδι....και πιστευω και αρκετος κοσμος μαζι με εμενα Εντωμεταξυ σου ειπαν τα παιδια πιο πανω οτι θα εχουμε τα remaster στο PC και εσυ συνεχιζεις να ποσταρεις φωτογραφιες textures απτο παιχνιδι του 2001. Το πιασαμε το νοημα παλικαρε,θα ναι μεγαλη η απωλεια για την MS το οτι δεν επεισε τον panagiotis54
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε σορρυ παιδια πραγματικα δεν ξερω πολλα γιατι δεν εχω παρακολουθησει ιδιατερα την σειρα καθοτι ψιλο φανατικος αντι σκουπιδοκονσολακιας αλλα το halo ηταν/ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα selling points του xbox....και επισης μου αρεσουν τα sci-fi shooters..ως εκ τουτου με ενδιαφερει το παιχνιδι....αλλα η αληθεια ειναι πως αν δω τετοια εικονα δεν νομιζω να το τιμησω ιδιαιτερα το παιχνιδι....και πιστευω και αρκετος κοσμος μαζι με εμενα Μου έκανε εντύπωση που ενώ έψαξες, διάλεξες ίσως από τα χειρότερα screens στο internet. Για να σου λυθούν όλες οι απορίες με τα γραφικά όλου του πακέτου MCC: https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-what-works-and-what-doesnt-in-halo-the-master-chief-collection Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ειδικά στο PC που θα έχουμε υψηλές αναλύσεις. Εκτός αν περιμένεις να κοντράρει τα σημερινά shooters. Τα Halo ποτέ δεν ήταν τεχνικά επιτεύγματα αλλά ξεχωρίζουν για το art style τους. Εγώ πιστεύω ότι θα τα τιμήσει αρκετός κόσμος. Να μερικά screens της Xbox One X version: Halo 4: Halo 2: Halo 1: Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από D.Luffy 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα