Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 22/11/2019 στις 8:10 ΜΜ, noFEARgr είπε

Παντως το format ειναι παντα μια καλη λυση και με εχει σωσει παρα πολλες φορες που ειχα θεματα , το ξερω οτι ειναι μπελας να ξαναπερνας απο την αρχη αλλα πλεον ενα απογευμα παιρνει . 

Καλά μην το λες, εγώ τελευταία φορά έκανα format το 2015 που πήρα τον σταθερό. Βασικά first install ηταν, όχι format.

Ούτε να το σκέφτομαι να κάνω format τώρα :P

Δημοσ.

Πηρα την sapphire 5700 pulse της προσφορας που παιζει αυτες τις μερες...

Τι προγραμμα να τρεξω να δω αν λειτουργουν ολα ενταξει; Εχω bottleneck σιγουρα λογω του επεξεργαστη ο οποίος είναι overclocked xepn x5650 στα 3.8ghz με ram 12gb triplechannel 1333mhz και οθόνη 1440p 144hz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gavros10 είπε

Πηρα την sapphire 5700 pulse της προσφορας που παιζει αυτες τις μερες...

Τι προγραμμα να τρεξω να δω αν λειτουργουν ολα ενταξει; Εχω bottleneck σιγουρα λογω του επεξεργαστη ο οποίος είναι overclocked xepn x5650 στα 3.8ghz με ram 12gb triplechannel 1333mhz και οθόνη 1440p 144hz

Μια απ τα ιδια, πηρα αυτη τη καρτα αλλα εχω μεινει πισω σ αυτα τα θεματα. Επισης εχω λιγο ελευθερο χρονο αυτο το καιρο και δε μπορω να ψαχτω πολυ.

Οποτε θα θελα και γω να μαθω πιο ειναι σημερα ενα καλο προγραμμ να ελεγχω σταθεροτητα oc, αλλα και γενικα συμβουλες γυρω απ το oc της 5700

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 12:25 ΜΜ, Lezantas26 είπε

Μια απ τα ιδια, πηρα αυτη τη καρτα αλλα εχω μεινει πισω σ αυτα τα θεματα. Επισης εχω λιγο ελευθερο χρονο αυτο το καιρο και δε μπορω να ψαχτω πολυ.

Οποτε θα θελα και γω να μαθω πιο ειναι σημερα ενα καλο προγραμμ να ελεγχω σταθεροτητα oc, αλλα και γενικα συμβουλες γυρω απ το oc της 5700

Τρέξτε το 

https://benchmarks.ul.com/3dmark

Πληροφορίες εδώ

https://www.tomshardware.com/reviews/how-to-stress-test-graphics-cards,5449.html

Προς μεγάλη μου έκπληξη, κ εγώ πήρα τη sapphire Rx 5700  pulse κ την έβαλα κατευθείαν χωρίς φορμάτ κ παίζει άψογα!!!

Για oc τρέξτε το wattman και επιλέξτε το αυτόματο oc.

Επίσης κατεβάστε της sapphire  το Trixx για έξτρα καλουδια. Περισσότερα εδώ

https://www.pcworld.com/article/3431151/sapphire-pulse-rx-5700-review.html

Όσοι θέλουν επιδόσεις κοντά στην xt εδώ https://www.techpowerup.com/review/flashing-amd-radeon-rx-5700-with-xt-bios-performance-guide/

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε

Παιδιά σε 5700xt όταν παίζω assassin s creed odyssey, έχω θέμα stuttering που δεν ειχα με την 1080. Υπάρχει κάποια λύση;

Μήπως βγάζεις παραπάνω fps και το cpu δεν μπορεί να ακολουθήσει, και άρα τρώς stuttering? Το CPU βαράει κοντά 100αρια usage?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Μήπως βγάζεις παραπάνω fps και το cpu δεν μπορεί να ακολουθήσει, και άρα τρώς stuttering? Το CPU βαράει κοντά 100αρια usage?

Καλημέρα. Έχω ενεργοποιημένο το v-sync και το limit στα 60fps. Σαν να μην υπακούει μου φαίνεται. Δεν το έχω προσέξει το usage της cpu(8700k), μόλις γυρίσω από δουλειά θα το τσεκαρω. Σ ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, papajohnnnn είπε

Καλημέρα. Έχω ενεργοποιημένο το v-sync και το limit στα 60fps. Σαν να μην υπακούει μου φαίνεται. Δεν το έχω προσέξει το usage της cpu(8700k), μόλις γυρίσω από δουλειά θα το τσεκαρω. Σ ευχαριστώ.

A sorry, νόμιζα είχες 4790k που έχεις στην υπογραφή. Δεν νομίζω να φταίει το CPU τότε. Πάντως το ac origins και σε μένα ήταν hit and miss, κάποιες φορές έκανε stuttering κάποιες άλλες όχι. 

Δοκιμάσε να κατεβάσεις το intelligent standby list cleaner, με το συγκεκριμένο παιχνίδι προσωπικά με βοήθησε, ουσιαστικά κόπηκε το stuttering τελείως.

Φαντάζομαι drivers κλπα γίνανε wipe σωστά και περάστηκαν οι καινούργιοι

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

A sorry, νόμιζα είχες 4790k που έχεις στην υπογραφή. Δεν νομίζω να φταίει το CPU τότε. Πάντως το ac origins και σε μένα ήταν hit and miss, κάποιες φορές έκανε stuttering κάποιες άλλες όχι. 

Δοκιμάσε να κατεβάσεις το intelligent standby list cleaner, με το συγκεκριμένο παιχνίδι προσωπικά με βοήθησε, ουσιαστικά κόπηκε το stuttering τελείως.

Φαντάζομαι drivers κλπα γίνανε wipe σωστά και περάστηκαν οι καινούργιοι

Ναι, ειναι λιγο προπολεμικη η υπογραφη :) . Ναι οι drivers περαστηκανε πρωτα με DDU και μετα install κανονικα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Περισσοτερες ασυναρτησιες δε μπορείς να γραψεις. Εδώ δε βαράει ο 6700κ με την συγκεκριμένη 100ρια θα βαράει ο 8700κ. :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, intelrisen είπε

Περισσοτερες ασυναρτησιες δε μπορείς να γραψεις. Εδώ δε βαράει ο 6700κ με την συγκεκριμένη 100ρια θα βαράει ο 8700κ. :lol:

Τιγκά χαζός. Την υπογραφή του την βλέπεις? 4790k γράφει. Εσύ ποια κρυστάλινη σφαίρα διάβασες και συμπέρανες πώς έχει 8700k? ΑΑΑ, το ΕΠΟΜΕΝΟ post από το δικό μου που σχολιάζεις...αρά εγώ πως να το ξέρω προκαταβολικά ρε πανεπιστήμονα του πασατέμπου?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Τιγκά χαζός. Την υπογραφή του την βλέπεις? 4790k γράφει. Εσύ ποια κρυστάλινη σφαίρα διάβασες και συμπέρανες πώς έχει 8700k? ΑΑΑ, το ΕΠΟΜΕΝΟ post από το δικό μου που σχολιάζεις...αρά εγώ πως να το ξέρω προκαταβολικά ρε πανεπιστήμονα του πασατέμπου?

Ειπα του αδερφου μου να ξαναπερασει τους drivers. Εκανε απεγκατασταση με ddu απο safe mode και τωρα πλεον δεν κανει stuttering. Ειχα κανε απεγκατασταση χωρις safe mode και γι αυτο το λογο ειχα stuttering.thankss

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...