Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ίδιους drivers έχουν και οι 2 οκ, σ ευχαριστω. ετσι πιστευα και εγω, απλα στη σελιδα της αμδ εχει επιλογη και για τους δυο οποτε ειπα να σιγουρευτω
Ryzenlake Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ενδιαφέρεται κανείς για τράμπα 1080ti με 5700xt? Είμαι σχεδόν εντός θέματος 😎
vadergr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθεί, ποια εκδοση οδηγων θεωρειται πιο σταθερή για RX5700?
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, vadergr said: Συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθεί, ποια εκδοση οδηγων θεωρειται πιο σταθερή για RX5700? Αρκετοι λενε τους 19.7.5 αλλα ειναι αρκετα παλιοι. Μετα τους 19.1.1 εχουν στρωσει παρα πολυ και μιας και εφτιαξαν και το θεμα με το 1080p stutter βαλε κανονικα τους τελευταιους. Οι επομενοι λογικα θα ειναι το μεγαλο release που βγαζουν καθε χρονο. 2
vadergr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και ενα ισως σημαντικοτερο. Η 5700 θα μπει σε ενα συστημα που φοραει RTX 2060. Ποιον uninstaller και τι διαδικασια να ακολουθήσω για να γινουν ολα οσο πιο σωστά γινεται? Γνωρίζω το παρακάτω https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από vadergr
sotiris123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 κανένα πρόβλημα εγώ ζητάω βοήθεια οπότε πρέπει να τα κάνω και σωστά.. απλά στο κινητό επειδή είναι καλύτερη ποιότητα η φωτογραφία φαίνεται καλύτερα. 1
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vadergr είπε Και ενα ισως σημαντικοτερο. Η 5700 θα μπει σε ενα συστημα που φοραει RTX 2060. Ποιον uninstaller και τι διαδικασια να ακολουθήσω για να γινουν ολα οσο πιο σωστά γινεται? Κατεβαζεις DDU απο εδω: https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Αν θες το κανεις και μεσω safe mode. Αλλα και το recommended ειναι αρκετο. Unistall τελειως τους drivers της nvidia και καθαρο install των amd.
7nisiotis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vadergr είπε Συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθεί, ποια εκδοση οδηγων θεωρειται πιο σταθερή για RX5700? Σε νέες κάρτες οι τελευταίες εκδόσεις καθώς διορθώνουν τις "παιδικές" ασθένειες Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis
geo4sar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατς πού ξέχασα τελείως να αναφέρω για οποιον έχει ακόμα μπλε οθονες. Μπορεί να δοκιμάσει να αλλάξει μέσα στο bios στο pci express από Auto να το βάλει PCI-e GEN 3. @vadergr Εγώ έβαλα χτες τους τελευταίους drivers και είναι απόλυτα σταθεροί για μένα. Και επίσης απενεργοποιησε το Fast boot των windows αν το wattman κάνει restore to default settings. Αυτά από κάποιον που είχε όλα τα προβλήματα μαζί που αναφέρθηκαν στο νήμα εδώ και πλέον όλα δουλεύουν ρολόι Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από geo4sar 3
papajohnnnn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά έχουμε καμία λύση με την Evoke 5700xt? Αεροπλανιζει αρκετά, ακόμα και με το silent bios, εκτός αν έχουν πρόβλημα με τ αυτιά τους εκεί στη msi...
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Παιδιά έχουμε καμία λύση με την Evoke 5700xt? Αεροπλανιζει αρκετά, ακόμα και με το silent bios, εκτός αν έχουν πρόβλημα με τ αυτιά τους εκεί στη msi... Βαλε απο εδω το 1850/1.01voltage profile και πες μου πως ακουγεται και πως εισαι απο επιδοσεις. https://gofile.io/?c=8LkYKz Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Arkin 1 1
Occultist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, holy grail είπε γελαμε με αυτα που γραφεις! αληθεια που τα διαβαζεις? ολες αυτες τις αμπελοσοφιες σου που και καλα το παιζεις ειδικος, προτεινεις μηχανηματα που μετα ψαχνουν να βρουν τα fps οι ανθρωποι. πηγαινε διαβασε ρε αμπαλε πως προγραμματιζονται οι καρτες, που θα πεις κιολας ποτε βαρανε μπουκαλι ασχετε! Εδώ, την άλλη φορά, για 2 fps στα 120+ (λογώ over imc ram speed. Σε Intel), έβγαλε τον 8700Κ ότι είναι Bulldozer. Και μάλιστα ανακάλυψε ότι η διαφορά θα ήταν σίγορα ακόμα πιο αστρονομική αν...είχαν καλύτερα timings οι ram. Και την άλλη έλεγε ότι δεν έχει σημασία το bottleneck της gpu, αν έχεις οθόνη 75hz. Μιλάμε για τρελή τεχνική εγκυκλοπαίδεια, ο τύπος - post και βιογραφικό στον Elon Musk. Και προς θεού, μη διαφωνήσεις μαζί του - το γυρίζει σε κουτσαβάκος και μετά πάει και το λέει στη μαμά του (moderator), να σε κάνει ντα. Τρελό οικοδομικό υλικό...😂 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Occultist
papajohnnnn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Βαλε απο εδω το 1850/1.01voltage profile και πες μου πως ακουγεται και πως εισαι απο επιδοσεις. https://gofile.io/?c=8LkYKz Σ' ευχαριστώ, το δοκιμάσω και σου λεω
ilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Occultist είπε Εδώ, την άλλη φορά, για 2 fps στα 120+ (λογώ over imc ram speed. Σε Intel), έβγαλε τον 8700Κ ότι είναι Bulldozer. Και μάλιστα ανακάλυψε ότι η διαφορά θα ήταν σίγορα ακόμα πιο αστρονομική αν...είχαν καλύτερα timings οι ram. Και την άλλη έλεγε ότι δεν έχει σημασία το bottleneck της gpu, αν έχεις οθόνη 75hz. Μιλάμε για τρελή τεχνική εγκυκλοπαίδεια, ο τύπος - post και βιογραφικό στον Elon Musk. Και προς θεού, μη διαφωνήσεις μαζί του - το γυρίζει σε κουτσαβάκος και μετά πάει και το λέει στη μαμά του (moderator), να σε κάνει ντα. Τρελό οικοδομικό υλικό...😂
Ryzenlake Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε Εντωμεταξυ σε mod δεν εχω στειλει ποτε ετσι. Φαντασια μου πλανευτρα ενα πραμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα