Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται να μην υπάρχει επιλογή να κλειδώνει στην μέγιστη δυνατή συχνότητα. Μήπως το έχει με κάπως διαφορετικό όνομα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Όχι, τους έδειξε ένα πρόβλημα με το fan curve. Blackscreens δεν έκανε report. Στο review της 5600XT είπε πως έδωσε πολλές κάρτες σε διάφορους συνεργάτες του καναλιού να τις δοκιμάσουν σπίτι τους και κάποιοι είχαν blackscreens ενώ κάποιοι δεν είχαν. Το καλό είναι ότι πλέον το ερευνά.

Το ξαναειδα και οντως εχεις δικιο, για bug το fan curve ελεγε οτι πηγε προετοιμασμενος..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Inler είπε

Σε 5600XT πάντως οι πιο κρύες/αθόρυβες είναι Strix/MSI και μάλιστα με μεγάλη διαφορά https://www.techpowerup.com/review/asus-radeon-rx-5600-xt-strix-oc/32.html

Ε λογικό, αλλά τόσο που θα έχουν, ειδικά η Strix, παίρνεις κάποια φθηνή 5700..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Σε καμία περίπτωση δεν μένει φουλ. Έχει τα γνωστά σκαμπανευασματα. Στο λέω γιατί την έχω σε νερό με junction temp γύρω στους 60

Σε gaming και stress 60 junction? Με τι voltage και pl? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε λογικό, αλλά τόσο που θα έχουν, ειδικά η Strix, παίρνεις κάποια φθηνή 5700..

Λογικό δεν είναι γιατί είναι +20 σχεδόν αλλά ναι θα ξεφεύγουν σε τιμή ήδη είδα MSI στα 370e

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inler είπε

Λογικό δεν είναι γιατί είναι +20 σχεδόν αλλά ναι θα ξεφεύγουν σε τιμή ήδη είδα MSI στα 370e

Στις φθηνές υλοποιήσεις το νεο bios ανέβασε καμιά 10άρια βαθμούς. Οι ακριβές έχουν γομάρια ψήκτρες οπότε δεν νιώθουν και πολύ..

Δημοσ.
11 hours ago, Fulgore said:

Κοιτα αυτο εδω το σεναριο δεν θεωρειται γενικα πραγματικο bottleneck.

Bottleneck πραγματικο θα ειχες εαν 100ριζε η CPU αλλα η GPU πχ ηταν τιποτα 40-50%,κοινως οτι η Cpu κραταει πισω την καρτα και δεν μπορει να αποδωσει τα μεγιστα οπως πρεπει.

Αρα ετσι οπως το περιγραφεις,δεν θα σου λυσει αυτο το θεμα(βεβαια εσυ ουτως ή αλλως κανεις την αλλαγη λογω δουλειας).

Θα εχεις πιο μικρο CPU Usage προφανως(αφου θα πας σε 8πυρηνο)και μια μικρη αυξηση σε fps,αλλα μεχρι εκει.

Επισης εαν εχεις ηδη μνημες πανω απο 3000 που δεν σου παιζανε με τον 1600(δεν ξερω βεβαια και ποια μητρικη εχεις),ισως σου παιξουν τωρα με τον 2700x σε xmp(εχει καλυτερη υποστηριξη σε μνημες).

Βεβαια αυτα ειναι για αλλη ενοτητα στο forum μιας και εδω αφορουν κυριως τα των καρτων,αλλα ετσι οπως τα περιγραφεις πιο πανω,δεν εχεις πραγματικο bottleneck.

Οχι απαραιτητα. Οταν ειχα 1080ti, βαραγε ασχημα usages σε καποια games (πχ Far Cry 5) του τυπου 70-75% σε 1440p Ultra παρεα με 2600. Ο επεξεργαστης εννοειται στα ~40% δεν εννιωθε. Αλλα το μπουκαλι μεγαλο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Μετά από 3.5/4 ώρες bf5 με πυρήνα στα 2010 μαξαρει 1999 και τάση 1093mv

Την εχω και γω σε νερο αλλα με ενα , περιεργο loop.. με 2100 core, 1200mV, σε 3d mark παιζει στα 85 με ενα πικ στα 89~. Θα δοκιμασω σημερα να ριξω τα mV και το κλοκ, μιας και παιζω καπ, να δω διαφορες με χαμηλοτερο voltage.

Εχω την σειρα της EK fluidgaming με δυο 240 ψυγεια και εναν 8600k στα 5.0Ghz... εσυ τι setup εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετική τιμή ούτε Ευρώπη δεν παίζει τόσο.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

Πολυ σχετικο αυτο. Την αποδοση της vega 56 με καλυτερη καταναλωση εχει. Οταν διαμορφωθει στα 250 ευρω θα ειναι ταμαμ. Προσωπικη μου γνωμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...