Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Και 2 φορες μη σου πω...

Πρεπει να εχω κανει γυρω στις 20 επαναεγκαταστασεις με ddu.

Στους 2 φιλους,τα θεματα γινονται σε ολοκαινουργια συστηματα που φτιαχτηκαν απο το μηδεν.

Και το software κτλ τα περναγαν μονοι τους,γιατι οκ να δεχομουν οτι εκανα καμια βλακεια εγω κατα καμια εγκατασταση.

Το χω ψαξει οσο δε παει το θεμα,οπως και με τη vega.100% θεμα drivers.

Όλοι σας έχετε μητρικές MSI ??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Όλοι σας έχετε μητρικές MSI ??

Οχι.

Εγω με tomahawk max,ενας tomahawk απλη και ενας με b450 strix.Και του τα κανε και με τη προηγουμενη asus του.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

H AMD το έκανε σε μια κάρτα, ο πέτσινος το έκανε στις 1650, 1660/Ti, 2060, 2070, 2080  🙄

Και τι σημαίνει αυτό; Πάντα θα βγαίνουν καινούργιες κάρτες. Αν είναι να περιμένεις κάθε φορά μήπως βγει καλύτερη δεν θα πάρεις ποτέ. Το θέμα είναι να παίρνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή στο budget σου την δεδομένη στιγμή που θέλεις να αγοράσεις..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Και τι σημαίνει αυτό; 

Ότι ο ένας το έκανε σε μια κάρτα των 800-900 ευρώ που την αγόρασε ούτε το 0.5% και ο άλλος έπιασε όλο το range.  🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Ότι ο ένας το έκανε σε μια κάρτα των 800-900 ευρώ που την αγόρασε ούτε το 0.5% και ο άλλος έπιασε όλο το range.  🤣

Και τι με νοιάζει αν σταμάτησε η παραγωγή; Αυτοκίνητο είναι και ψάχνω ανταλλακτικά; :P Αν είναι να περιμένεις μήπως βγει καλύτερη θα περιμένεις συνέχεια, το ξαναλέω..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οχι.

Εγω με tomahawk max,ενας tomahawk απλη και ενας με b450 strix.Και του τα κανε και με τη προηγουμενη asus του.

Οκ thanks.

Ο κουνιάδος μου με ASROCK B450 Mini-iTX , Ryzen 2600 και Gigabyte 5700XT , Black Screen δεν είχε ούτε έχει. Το μόνο που είχε ήταν το downclock σε κάποια games και αυτό μετά από κάποιους drivers αλλά και με Game Updates διορθώθηκε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Άπλα έβγαλε όλη τη αρχική γκάμα Turing EOL μέσα σε ένα χρόνο και την αντικατέστησε με μια ελαφρώς καλύτερη,στα ίδια χρήματα (ή και πιο φτηνά).Κλάμα;Κλάμα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Αν είναι να περιμένεις μήπως βγει καλύτερη θα περιμένεις συνέχεια, το ξαναλέω..

Δεν είδα κανέναν να μιλάει για αυτό το πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Άπλα έβγαλε όλη τη αρχική γκάμα Turing EOL μέσα σε ένα χρόνο και την αντικατέστησε με μια ελαφρώς καλύτερη,στα ίδια χρήματα (ή και πιο φτηνά).Κλάμα;Κλάμα!

EOL; Κανονικά βγαίνουν drivers πάντως. Απλά σταμάτησε η παραγωγή. Και ξαναρωτάω τι τον ενδιαφέρει αυτό έναν κάτοχο απλής (όχι Super) Turing;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

EOL; Κανονικά βγαίνουν drivers πάντως. Απλά σταμάτησε η παραγωγή. Και ξαναρωτάω τι τον ενδιαφέρει αυτό έναν κάτοχο απλής (όχι Super) Turing;

Άλλο υποστήριξη και άλλο πώληση.Απο εκεί και πέρα, κάθε καταναλωτής το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.Είτε επειδή δέν έχει πλέον το latest κομμάτι h/w,είτε οτι στα ίδια χρήματα θα είχε καλύτερες επιδόσεις,είτε αγόρασε non-super και στον μήνα βγήκαν οι super.Υπάρχουν και αυτοί που απλά το αποδέχονται,βάζουν power limit 120% +100core +700mem  και προχωράνε παρακάτω.

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tenshi είπε

Άλλο υποστήριξη και άλλο πώληση.Απο εκεί και πέρα, κάθε καταναλωτής το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.Είτε επειδή δέν έχει πλέον το latest κομμάτι h/w,είτε οτι στα ίδια χρήματα θα είχε καλύτερες επιδόσεις,είτε αγόρασε non-super και στον μήνα βγήκαν οι super.Υπάρχουν και αυτοί που απλά το αποδέχονται, και προχωράνε παρακάνω.

Μα αυτό λέω. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο, δεν μπορείς να περιμένεις για πάντα..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παντως ομολογω οτι να ναι ενα θεμα που δεν εχω(γιατι οτι αλλο υπαρχει ,το εχω τυχει).

Το θεμα με το downclock. :-D

Που να προλάβεις....αφού επικρατεί η back screen 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μα αυτό λέω. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο, δεν μπορείς να περιμένεις για πάντα..

Μα αυτό είναι το θέμα,δέν βγήκε κάτι καλύτερο.Ουσιαστικά αντικαταστάθηκε η γκάμα,στα μουλωχτά θα μπορούσες να πείς, με κάτι ελαφρώς καλύτερο.Και το ελαφρώς με όλη τη σημασία της λέξης,αφού με 5 κλίκ κλείνεις την ψαλίδα.

Και οκ,δέν είναι ευχάριστο να πουλάς μια πρακτικά νεα κάρτα άλλα η αγορά να "προστάζει" μια γενναία έκπτωση γιατί στα ράφια βρίσκεις το νέο προϊόν με την +5~10% καλύτερη απόδοση.

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nομιζω αρκετο το off topic ...

Ενα θετικο που ουτε το ιδιο αρθο του xbox το ανεφερε σωστα ειναι οτι το νεο xbox θα ειναι πανω απο 2 φορες δυνατοτερο σε gpu.

Nαι μεν μπορει το x να εχει 6ΤFLOPS και το νεο 12 αλλα το πρωτο στηριζεται σε καρτα GCN.

Σε αντιστοιχία με τις καρτες που εχουμε η vega64 εχει 12.6 ΤFLOPS , η 5700xt 9.7 αλλα η δευτερη αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια

Eπομενος θα ειναι σαν να εχουμε ενα one x με 15-16 teraflop . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...