aces Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, sarakats85 είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Την ασφάλεια που έχει την αφηνω φαντάζομαι? Δεν χρειάζεται, ετσι & αλλιως το Banggood ειναι δοκιμασμένο χρόνια τώρα. 1
sakisgri Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 8 ώρες πριν, sarakats85 είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Την ασφάλεια που έχει την αφηνω φαντάζομαι? Μονο τον τρόπο αποστολής δες, από προεπιλογή έχει το Ευρωπαϊκό Σιδηροδρομικό Ταχυδρομείο και κάνει 50-75 εργάσιμες ημέρες (Εκτιμώμενη παράδοση May 29th-Jun 23rd,2024) Αν το βιάζεσαι πας στην αλλη επιλογη δίνεις 15,72€ παραπάνω για να έρθει με Ειδική Οικονομική Ναυτιλία σε 21-40 εργάσιμες ημέρες (Εκτιμώμενη παράδοση Apr 30th-May 19th,2024) 1
dinoeq Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Καλημέρα, προσπαθώ να αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου απο το computeruniverse.de, αλλά όταν βάζω ΤΚ μου βγάζει λάθος και δεν μπορώ να συνεχίσω. Τί κάνω λάθος;
DownUNDERground Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Ρε παιδιά τί γίνεται με τα help chat της Amazon; Εϊναι όλα εκτός εδώ και πολλές ημέρες. Έχω μια παραγγελία που εκκρεμεί στο amazon.com και δεν έχω πως να επικοινωνήσω μαζί τους. Μόνη εναλλακτική που βγάζει είναι το request a phone call αλλά δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας. Γνωρίζει κανείς σε ποιο mail μπορώ να στείλω; Γενικά τί φάση με το chat τους ρε γμτ;
Adrastus Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δεν ξέρω αν είμαι Out of the loop, αλλά η UPS είναι αυτό το μαύρο χάλι που διαβάζω και στα reviews? Είχα κάπως την εντύπωση πως ήταν σοβαρή/γρήγορη κλπ εταιρεία γιατί δεν είναι και φτηνή. Το γράφω με αφορμή το εξής, μου έστειλε συνεργάτης κάτι από Ιταλία, όχι τεράστιας αξίας, αλλά σπάνιο, εκεί που το περίμενα σε μερικές μέρες έχει μπει στην 3η βδομάδα τώρα, και βλέπω να έχει φτάσει Αθήνα σε όντως λίγες μέρες και να έχει μείνει στο κορωπί από τότε(?). Υπάρχει mail απ'τη UPS Ιταλίας πως λέει έχει φύγει από αυτούς, ενώ στα τηλέφωνα στην Αθήνα λένε πως δεν ισχύει το tracking και είναι στην Ιταλία ακόμα, το οποίο προφανώς είναι ψέμα. Ο φίλος απλά ζήτησε να γίνει investigation και έχει μείνει έτσι εδώ και 3 μέρες τώρα. Και το χειρότερο είναι πως προφανώς όχι χωρίς λόγο, έχουν μόνο γραφεία στους διαόλου που θες 2 ώρες με το αμάξι και βενζίνες κλπ πηγαινέλα αν θες να τους αρχίσεις στα καντήλια αυτοπροσώπως. (Για τα ψέμματα προφανώς, αλλίως καθυστερήσεις, προβλήματα κλπ είναι πάντα στο πρόγραμμα). Γενικά αυτό με τις μεταφορικές πια, πιστεύω η νομοθεσία χρειάζεται ένα update. Δε γίνεται να συνάπτεις συμβάσεις με συγκεκριμένους όρους, να μην τηρούνται, να χάνουν πράματα, να σε κοροιδεύουν, και να μην υπάρχουν σοβαρές συνέπειες γι'αυτό.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, Adrastus είπε Δεν ξέρω αν είμαι Out of the loop, αλλά η UPS είναι αυτό το μαύρο χάλι που διαβάζω και στα reviews? Σε γενικές γραμμές είναι η σοβαρότερη από όλες. Κανένα παράπονο εδώ. Δεν ξέρω τώρα πως σου έκατσε εσένα. Στατιστικά σίγουρα όλες θα έχουν και αστοχίες.
DimitraPs Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Deleted (Λάθος thread) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από DimitraPs
geoluc Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Ξέρει κανείς αν πχ αγοράσω από ένα μαγαζί ΕΕ πχ Γερμανία που δε στέλνει Ελλάδα, μπορώ να στείλω κούριερ να παραλάβει από το κατάστημα? Δηλαδή σαν πόρτα πόρτα. Να το έχω πληρωμένο και να πληρώσω πχ dhl να πάει να το πάρει και να μου το φέρει Ελλάδα.
aces Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 12 ώρες πριν, geoluc είπε Ξέρει κανείς αν πχ αγοράσω από ένα μαγαζί ΕΕ πχ Γερμανία που δε στέλνει Ελλάδα, μπορώ να στείλω κούριερ να παραλάβει από το κατάστημα? Δηλαδή σαν πόρτα πόρτα. Να το έχω πληρωμένο και να πληρώσω πχ dhl να πάει να το πάρει και να μου το φέρει Ελλάδα. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Έχει χαλάσει λίγο το amazon τελευταία ή είναι η ιδέα μου ? Εδώ και 1 μήνα τα chat δεν λειτουργούν. Σήμερα μου ήρθε από το amazon.de πακέτο (το οποίο ήταν από 3ο πωλητή). Η αποστολή είχε γίνει με royal mail (ενώ το κατάστημα είναι Γερμανικό) και τα ΕΛΤΑ για αξία δέματος 17 Ευρώ απαίτησαν χρέωση δασμών 5 Ευρώ.... 1
hasiotis_john Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Βασίλη βλέποντας το ποστ σου για το Αμαζον, να πω και γω την δική μου .... περιπέτεια! Αφορά το Ισπανικό Άμαζον, (Amazon.es) , αγορά κινητού πριν ένα μήνα ( 19 Μαρτίου ) που ήταν ΆΜΕΣΑ διαθέσιμο. Σαν σίγουρη παράδοση μου έβγαζε 2 Απριλίου ότι θα παραλάβω. Από τότε εννοείται ξεκινάει και η δική μου οδύσσεια μιας και από το tracking που μου έστειλαν ( 1ZW501A56826543822 ) κατάλαβα ότι δεν θα πάρω ποτέ τίποτα και αυτό γιατί αν μπείτε στην UPS θα δείτε πως έχει κολλήσει στο Label Created. Με λίγα λόγια το πακέτο ΔΕΝ πήγε ποτέ στην UPS! Έχω κάνει ΆΠΕΙΡΕΣ προσπάθειες να μιλήσω μαζί τους μέσω Chat και είτε δεν μπορώ, είτε συνδέομαι και μου λένε πως δεν μιλάνε Αγγλικά, είτε μου το κλείνουν κοφτά κοφτά λέγοντάς μου να περιμένω μέχρι τις 22 για να το ..... διερευνήσουν περαιτέρω! Σε όλα τα mail που έχω στείλει, μου έλεγαν πως θα παραλάβω κανονικά. Βέβαια όσο πέρναγαν οι μέρες, το τρακινγκ ήταν το ίδιο, αλλά γι' αυτούς δεν είχε σημασία. Πλέον στην σελίδα παραγγελίας λέει: It is now expected for April 22 We're sorry for the delay. If you do not receive the package by April 22, you can return to this page the next day to request a refund. Με λίγα λόγια έχασα ήδη ένα μήνα από την ζωή μου, τους έκανα μάγκες με τα λεφτά που τους ""δάνεισα"" για όλο αυτό τον καιρό, έμεινα χωρίς κινητό και τώρα απλά θα μου γυρίσουν τα λεφτά (ΔΕΝ γνωρίζω καν πόσο καιρό θα πάρει και αυτό) και όλα καλά? Γνωρίζει κάποιος με ανάλογη εμπειρία αν μπορώ να διεκδικήσω κάτι μετά? Εννοώ καμιά έκπτωση, καμιά δωροεπιταγή, κάτι τέλος πάντων. Το λέω γιατί πήρα το κινητό στα 900 ευρώ και τώρα δεν το βρίσκω πουθενά στην ίδια τιμή σε κανένα άμαζον. Θα πρέπει δηλαδή τώρα να δώσω 1100 ευρώ? Ας μου δώσουν έκπτωση σε άλλον πωλητή. Στην τελική πάντως ξενέρωσα πολύ με τη Αμαζον, δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αντιμετώπιση! Επεξ/σία 20 Απριλίου 2024 από hasiotis_john 1
gregmora Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Kαλησπερα,θελω να παραγγειλω κατι απο ebay αγγλιας γιατι το βρισκω μονο εκει,αξια 23 λιρες,μεταφορικα 12 και import charges 10.64 και ερχετε με ebay global shipping. Θα περασω τελωνειο εδω,ξερει καποιος σιγουρα?
gousias Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2024 στις 2:05 ΜΜ, hasiotis_john είπε Βασίλη βλέποντας το ποστ σου για το Αμαζον, να πω και γω την δική μου .... περιπέτεια! Αφορά το Ισπανικό Άμαζον, (Amazon.es) , αγορά κινητού πριν ένα μήνα ( 19 Μαρτίου ) που ήταν ΆΜΕΣΑ διαθέσιμο. Σαν σίγουρη παράδοση μου έβγαζε 2 Απριλίου ότι θα παραλάβω. Από τότε εννοείται ξεκινάει και η δική μου οδύσσεια μιας και από το tracking που μου έστειλαν ( 1ZW501A56826543822 ) κατάλαβα ότι δεν θα πάρω ποτέ τίποτα και αυτό γιατί αν μπείτε στην UPS θα δείτε πως έχει κολλήσει στο Label Created. Με λίγα λόγια το πακέτο ΔΕΝ πήγε ποτέ στην UPS! Έχω κάνει ΆΠΕΙΡΕΣ προσπάθειες να μιλήσω μαζί τους μέσω Chat και είτε δεν μπορώ, είτε συνδέομαι και μου λένε πως δεν μιλάνε Αγγλικά, είτε μου το κλείνουν κοφτά κοφτά λέγοντάς μου να περιμένω μέχρι τις 22 για να το ..... διερευνήσουν περαιτέρω! Σε όλα τα mail που έχω στείλει, μου έλεγαν πως θα παραλάβω κανονικά. Βέβαια όσο πέρναγαν οι μέρες, το τρακινγκ ήταν το ίδιο, αλλά γι' αυτούς δεν είχε σημασία. Πλέον στην σελίδα παραγγελίας λέει: It is now expected for April 22 We're sorry for the delay. If you do not receive the package by April 22, you can return to this page the next day to request a refund. Με λίγα λόγια έχασα ήδη ένα μήνα από την ζωή μου, τους έκανα μάγκες με τα λεφτά που τους ""δάνεισα"" για όλο αυτό τον καιρό, έμεινα χωρίς κινητό και τώρα απλά θα μου γυρίσουν τα λεφτά (ΔΕΝ γνωρίζω καν πόσο καιρό θα πάρει και αυτό) και όλα καλά? Γνωρίζει κάποιος με ανάλογη εμπειρία αν μπορώ να διεκδικήσω κάτι μετά? Εννοώ καμιά έκπτωση, καμιά δωροεπιταγή, κάτι τέλος πάντων. Το λέω γιατί πήρα το κινητό στα 900 ευρώ και τώρα δεν το βρίσκω πουθενά στην ίδια τιμή σε κανένα άμαζον. Θα πρέπει δηλαδή τώρα να δώσω 1100 ευρώ? Ας μου δώσουν έκπτωση σε άλλον πωλητή. Στην τελική πάντως ξενέρωσα πολύ με τη Αμαζον, δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αντιμετώπιση! Ίσως μπορείς να ανοίξεις εναντίωση απευθείας μέσω Amazon και παράλληλα να προβείς σε καταγγελία σε αρμόδια υπηρεσία ΕΕ, νομίζω υπάρχει Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Μικροδιαφορών στην ΕΕ, λογικά όμως, θα πρέπει να υποβάλεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα παραστατικά αγοράς καθώς και όλη την επικοινωνία που είχες με τον έμπορο. Μία πρόταση κάνω, αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι περισσότερο ίσως μπορεί να συμβουλέψει καλύτερα. Είχες ελέγξει κριτικές του αγοραστή αλλά και του προϊόντος που πωλούσε; Χωρίς να αμφισβητώ την υπόθεση σου, προκαλεί ίσως μία εντύπωση που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο ακόμη και μέσω Amazon κι εντός ΕΕ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2024 από gousias 1
hasiotis_john Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Σ ευχαριστώ για την χρήσιμη απάντηση .... θα την έχω υπόψιν για μελλοντικές "γκάφες" από Άμαζον! Τελικά μετά από άπειρα μειλ, άπειρο chat στο πουθενά και με άτομα που δεν ήξεραν ΚΑΘΟΛΟΥ Αγγλικά, μου επέστρεψαν τα λεφτά για το κινητό, αλλά με χρέωσαν τα μεταφορικά και την θήκη εννοείται που ήταν από άλλον πωλητή. Μετά τους έπρηξα και πάλι στα μηνύματα ότι έμεινα με την ....... θήκη στο χέρι και δεν την χρειάζομαι / θέλω. Τελικά μου επέστρεψαν πριν λίγο και τα υπόλοιπα λεφτά και μου έμεινε και η θήκη, στο mail που μου έστειλαν συγχρόνως λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνω επιστροφή! Εννοείται θα τους την επιστρέψω , δεν θέλω να τους έχω ανάγκη! Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω από το Ισπανικό. Τελικά πήρα άλλο κινητό από το Αγγλικό Αμαζον, έβαλα και εξπρές παράδοση μπας και μου το στείλουν τελικά αυτό. 😛
BlackRose56 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Θέλω να παραγγείλω ενα δίσκο βινυλίου από εξωτερικό, λογικά από Αγγλία. Θα περάσει τελειώνει και θα με χρεώσει τα ΕΛΤΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα