Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιώργος Γ. είπε

Τα extta πόσα είναι από το καθένα (πύργος ολόκληρος από quockshop + κάρτα γραφικών από άλλο κατάστημα) ? Extra εννοώ τη συνολική αντικαταβολή και τα συνολικά μεταφορικά. 

Η πρόταση του radio από το quickshop + 1050ti από άλλο κατάστημα πρέπει να βγαίνει γύρω στα 565€ αν συνυπολογίσουμε μεταφορικά-αντικαταβολές κτλ. Βέβαια εκκρεμεί και το κόστος συναρμολόγησης-άν υφίσταται- (αφού θέλεις να γίνει από το κατάστημα), το οποίο καλύτερα να ρωτήσεις το ίδιο το quickshop να σου διευκρινίσει.

Πάντως, πέρα από την πολύ καλή πρόταση του radiohead αν δεν σε παίρνει με τίποτα να υπερβείς στο σύνολο (με μεταφορικά με όλα) τα 550€, για ελαφρύ gaming μια χαρά θα είσαι και με το παρακάτω σύστημα, όλα από ένα κατάστημα που συναρμολογεί. Όσο και να σου χρεώσει μεταφορικά-συναρμολόγηση, τα 550 δεν τα ξεπερνάς με τίποτα.

askkkadam.jpg.41b625edeb818175f24a8b245fae73de.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Η πρόταση του radio από το quickshop + 1050ti από άλλο κατάστημα πρέπει να βγαίνει γύρω στα 565€ αν συνυπολογίσουμε μεταφορικά-αντικαταβολές κτλ. Βέβαια εκκρεμεί και το κόστος συναρμολόγησης-άν υφίσταται- (αφού θέλεις να γίνει από το κατάστημα), το οποίο καλύτερα να ρωτήσεις το ίδιο το quickshop να σου διευκρινίσει.

Πάντως, πέρα από την πολύ καλή πρόταση του radiohead αν δεν σε παίρνει με τίποτα να υπερβείς στο σύνολο (με μεταφορικά με όλα) τα 550€, για ελαφρύ gaming μια χαρά θα είσαι και με το παρακάτω σύστημα, όλα από ένα κατάστημα που συναρμολογεί. Όσο και να σου χρεώσει μεταφορικά-συναρμολόγηση, τα 550 δεν τα ξεπερνάς με τίποτα.

Απόκρυψη περιεχομένων

askkkadam.jpg.41b625edeb818175f24a8b245fae73de.jpg

Με το quickshop δεν επιθυμώ πολύ να μπλέξω, γιατί είδα αρκετά άσχημα σχόλια, ως προς την επικοινωνία καταστήματος-πελάτη για την παραγγελία. 

Ως προς τη δική σου σύνθεση: Αν είναι να μείνω μόνο με τον apu, θα πάρω τα 16 γίγα ripjaws 5, που λειτουργούν και στα 3,2 GHz.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε

Με το quickshop δεν επιθυμώ πολύ να μπλέξω, γιατί είδα αρκετά άσχημα σχόλια, ως προς την επικοινωνία καταστήματος-πελάτη για την παραγγελία. 

Ως προς τη δική σου σύνθεση: Αν είναι να μείνω μόνο με τον apu, θα πάρω τα 16 γίγα ripjaws 5, που λειτουργούν και στα 3,2 GHz.

Σύμφωνοι, το έχουμε ξαναγράψει απλά θα είσαι πάνω από τα 550€, περίπου στα 570€(με μεταφορικά, για συναρμολόγηση δεν ξέρω τι και αν χρεώνει το askadam) με την 16άρα. Άν σε παίρνει εννοείται προχωράς. Αρκετά το ψείρισες όμως, και στα ίδια γυρνάμε το βλέπεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jeandoumpier είπε

Σύμφωνοι, το έχουμε ξαναγράψει απλά θα είσαι πάνω από τα 550€, περίπου στα 570€(με μεταφορικά, για συναρμολόγηση δεν ξέρω τι και αν χρεώνει το askadam) με την 16άρα. Άν σε παίρνει εννοείται προχωράς. Αρκετά το ψείρισες όμως, και στα ίδια γυρνάμε το βλέπεις.

Χωρίς κάρτα, και με 16άρα μνήμη, βγαίνει στα 510-520. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Δεν θέλεις 250άρη ssd? 

Αρχικά, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Τώρα, όμως, το ξανασκέφτομαι.

Οι 3d nand, βέβαια (σαν αυτόν πιο πάνω), έχουν τιμή που δεν μπορώ να καλύψω. Και ο a400 θεωρώ πως μου κάνει. Εφόσον κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, και δεν χαλάσει ξαφνικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε

Αρχικά, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Τώρα, όμως, το ξανασκέφτομαι.

Οι 3d nand, βέβαια (σαν αυτόν πιο πάνω), έχουν τιμή που δεν μπορώ να καλύψω. Και ο a400 θεωρώ πως μου κάνει. Εφόσον κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, και δεν χαλάσει ξαφνικά.

Ε ρε Γιώργη τα θέλεις όλα και στην εντέλεια, πώς να το κάνουμε. Με αυτή τη λογική θα επέλεγες την b350m pro4, που από την αρχή την απέρριψες. Και αυτή τη δουλειά της θα έκανε, και δεν θα χαλούσε ξαφνικά. Και τα 8gb μνήμης θα σε καλύψουν, αλλά επιμένεις στα 16. Δεν λειτουργείς με την ίδια λογική σε όλα λοιπόν. Τέλος πάντων, οι προτάσεις έγιναν- εσύ αποφασίζεις. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλες...Ποιοτικά κομμάτια σε σχετικά καλές τιμές σου προτείνουμε, όχι απλά τα φθηνότερα στην κατηγορία τους για να χωρέσουν στο budget έτσι για να λέμε ότι χώρεσαν.

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προχωρήσω, δηλαδή, με αυτό ? Μπορώ να εμπιστευτώ, δηλαδή, το quickshop ? Έτσι κι αλλιώς, η παραγγελία με αντικαταβολή θα γίνει. Οπότε, αν αργήσει πολύ και γίνουν ξαφνικές μαλακίες, ακυρώνω την παραγγελία και κοιτώ αλλού. Να πείσω τη μάνα μου, δηλαδή, να δώσω κάποια παραπάνω, και να έχω από τώρα κάρτα γραφικών ? 

Screenshot_2018-06-18-23-30-38-904_com.android.chrome.png

Επεξ/σία από Γιώργος Γ.
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε

Να προχωρήσω, δηλαδή, με αυτό ? Μπορώ να εμπιστευτώ, δηλαδή, το quickshop ? Έτσι κι αλλιώς, η παραγγελία με αντικαταβολή θα γίνει. Οπότε, αν αργήσει πολύ και γίνουν ξαφνικές μαλακίες, ακυρώνω την παραγγελία και κοιτώ αλλού. Να πείσω τη μάνα μου, δηλαδή, να δώσω κάποια παραπάνω, και να έχω από τώρα κάρτα γραφικών ? 

Όλες οι προτάσεις θα σε καλύψουν για ελαφρύ gaming ,το ξαναγράψαμε μην γινόμαστε γραφικοί. Και ο 2400g και η πρόταση του radiohead με τις ανεξάρτητες κάρτες (αυτές είναι καλύτερες ειδικά αν θέλεις να παίξεις κάτι πιο απαιτητικό).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Όλες οι προτάσεις θα σε καλύψουν για ελαφρύ gaming ,το ξαναγράψαμε μην γινόμαστε γραφικοί. Και ο 2400g και η πρόταση του radiohead με τις ανεξάρτητες κάρτες (αυτές είναι καλύτερες ειδικά αν θέλεις να παίξεις κάτι πιο απαιτητικό).

Δηλαδή, αξίζει να δώσω 30-40€ παραπάνω, αν είναι να έχω και κάρτα μέσα. Να πείσω, δηλαδή, τον ""χορηγό"" για την αύξηση του κόστους (και, ταυτόχρονα, να στείλω το 2ο πακέτο για ""έγκριση"", μιας και μόνο έτσι θα μπορέσω να πάρω τον υπολογιστή). 

Επίσης, με το ups τι να κάνω ? Να το πάρω μετά, ή να είμαι πιο επιφυλακτικός και να το πάρω τώρα, επειδή ΔΕΗ+καλοκαίρι ?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιώργος Γ. είπε

Χωρίς κάρτα, και με 16άρα μνήμη, βγαίνει στα 510-520. 

ρε συ Γιώργη μου θες 16gb ram για οffice browsing και απο την άλλη τον 2400g που δεν είναι ούτε κάν gt 1030 για gaming.

Μετά σου βρωμάει το κατάστημα. Δες απο mg manager και hellasphone

Μην γκρινιάξεις πάλι για μεταφορικά και ιστορίες, μπές στο μετρό και πάνε πάρ'τα!

mgmanager.JPG.c316fb35b6f3e0fe797a8cb2cb87be62.JPG

hellasphone.JPG.8a1395ef7798af9aa7ebd2feb0340efa.JPG

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...