dsi44 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 ωραια... να βλεπω το σπαθι της malenia στη μουρη μου με rtx on!😀
TitanX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μωλις το τελείωσα 123 ώρες 179 lvl.Ουδέν σχόλιο το παιχνίδι μπήκε στο πάνθεον. Προσωπικά στα τόπ 3 games που εχω παίξει. ιδου το ερώτημα και τωρα τι παίζουμε; Δεν μου κάνει κλικ τπτ πάω σερί για ng+ 2
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, dsi44 είπε ωραια... να βλεπω το σπαθι της malenia στη μουρη μου με rtx on!😀 Θα βλέπουμε το είδωλο μας στο σπαθί της https://vm.tiktok.com/ZMLgJY8Wv/
GBorb Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 To game είναι απλά υπέροχο. Θα το λιώσω. Κανένα χειριστήριο που να αξίζει; Με ποντίκι και πληκτρολόγιο με δυσκολεύει λιγάκι
nickk0kkav Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μετα απο 2 playthrough κ 140 ωρες επηρεαστηκα απο τα speedrun που βλεπω στο twitch κ λεω θα δοκιμασω κ εγω level 1 playthrough κ θα παρω οπως κ εκεινοι το serpent spear πολυ νωρις για να το αναβαθμισω . Εφτασα οντως νωρις σ στο volcano manor (μεσω απο quest της rya προτιμησα να παω) αλλα για να κανω το skip του του ενδιαμεσου boss που κανουν για να παρουν το serpent spear ουτε λογος . Ειδα ενα σωρο video στο youtube ουτε το πρωτο αλμα απο τα πολλα δε καταφερνα δε πλησιασα καν Τελος παντως βρηκα μια πανοπλια το radagons soreseal talisman , πηρα ενα greatsword κ αρχισα να το αναβαθμιζω εφυγε ο 1ος demigod level 1 σχετικα ευκολα αλλα στο 2ο legacy dungeon δε παλευοταν καθολου χωρις summons μιας κ ειμαι πολυ μετριος παικτης . Χρησιμοποιησα τα λυκακια, κανουν δουλεια . Level 1 δεν εχω fp κ για πολλα πολλα .. Τελος παντων 11 ωρες μετα μπηκα στη πρωτευουσα . Το ενα 2ωρακι περιπου ηταν στη rennala πολυ ζορι. Τωρα για να καταφερω να βγαλω τη πρωτευουσα level 1 χλωμο το βλεπω αλλα θα το παλεψω οσο μπορω .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, MinersCabin είπε Πωσ μπορω να κλεισω το vsync η οτι αλλο εμποδιζει το elden ring να περασει τα 60 fps ?? Υπάρχει mod, τώρα ποσο safe είναι idk.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 Crazy Useful Gameplay Secrets in Elden Ring άρα και spoilers Spoiler Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από xtrmsnpr
Armoral Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Το παιχνίδι είναι απλά απόλαυση. Ατμόσφαιρα, χαρτης, σχεδιασμός περιοχών και εχθρών-τεράτων, ήχος, γραφικά, επιβράβευση εξερεύνησης, δυσκολία, σε άλλα επίπεδα. Σίγουρα θέλει σημειώσεις για να κάνεις σωστό ξεκίνημα ενώ ακόμη και η δυσκολία του στα bosses προσθέτει πολύ στην εμπειρία. Ναι είναι σπάσιμο νεύρων και όντως θέλει χρόνο αλλά αυτή ειναι η λογική που ακολουθείται στους τίτλους που πραγματικά ξεχωρίζουν. Νομίζω ότι στο PC παίζω καλύτερα με το χειριστήριο του Xbox series X παρά με το πληκτρολόγιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα