Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 25 ώρες έχω φτάσει στα 30000 errors down!μπορει κανείς να βοηθήσει και να προτείνει κάποια λύση;να καλέσω τη νόβα η δεν θα έχει νόημα;

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις το ρουτερ στην κεντρική χωρίς να παρεμβαλονται powerlines;

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.

Επανέρχομαι να ενημερώσω οτι τα σφαλματα ειναι παλι σχεδον 30000 σε 3,5 ωρες!!!Θα τους καλεσω να δω τι εχουν να μου πουν

Δημοσ.

Μιλησα αλλά δεν θα το έλεγα ότι έβγαλα και άκρη αν και το έδωσε βλάβη!!!Τα crc δεν τα αναγνωρίζουν ότι επηρεάζει την γραμμή και ότι η γραμμή μου συγχρονίζει μια χαρά!!του είπα ότι όταν κάλεσα εκανε μια διακοπή χωρίς να φανεί στο ρουτερ για περίπου ένα λεπτό..του είπα επίσης ότι το ρουτερ τους είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει και η πρόταση του ήταν να κάνω bridge με το άλλο ρουτερ που έχω,ουσιαστικά να διαχειρίζεται μόνο την τηλεφωνία το ρουτερ τους!!!γινεται αυτό μέσω powerline??γιατί η πρίζα που πιάνει το μέγιστο είναι στην κρεβατοκάμαρα μου και δεν μπορώ να έχω εκεί WiFi!!!

Σας αποστέλλω πάλι φωτό από το ρουτερ οπου τώρα έχει φτάσει στις 39000 μέσα σε 4,5 ώρες!!!

EFE11656-CDBD-4DEC-B028-60FC917F4214.jpeg

Δημοσ.
On 27/05/2020 at 21:19, sir_platanight said:

Μιλησα αλλά δεν θα το έλεγα ότι έβγαλα και άκρη αν και το έδωσε βλάβη!!!Τα crc δεν τα αναγνωρίζουν ότι επηρεάζει την γραμμή και ότι η γραμμή μου συγχρονίζει μια χαρά!!του είπα ότι όταν κάλεσα εκανε μια διακοπή χωρίς να φανεί στο ρουτερ για περίπου ένα λεπτό..του είπα επίσης ότι το ρουτερ τους είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει και η πρόταση του ήταν να κάνω bridge με το άλλο ρουτερ που έχω,ουσιαστικά να διαχειρίζεται μόνο την τηλεφωνία το ρουτερ τους!!!γινεται αυτό μέσω powerline??γιατί η πρίζα που πιάνει το μέγιστο είναι στην κρεβατοκάμαρα μου και δεν μπορώ να έχω εκεί WiFi!!!

Σας αποστέλλω πάλι φωτό από το ρουτερ οπου τώρα έχει φτάσει στις 39000 μέσα σε 4,5 ώρες!!!

EFE11656-CDBD-4DEC-B028-60FC917F4214.jpeg

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

εχω 24αρα forthnet και ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση σε 100αρα

ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
2 hours ago, johnnyf95 said:

Καλησπερα παιδια

εχω 24αρα forthnet και ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση σε 100αρα

ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ

ευχαριστω πολυ

υπαρχει καποια προσφορα ενεργη για 100;

εχω 24mbps με τηλεοραση family και πληρωνω 27 ευρω

χτες με καλεσαν και δινανε τα cinema με 30 ευρω, ομως εγω θελω και 100 μαζι (η εστω το family που εχω+100).

ειπανε θα καλεσουνε ξανα σημερα, μεχρι στιγμης ομως τιποτα

• Super Moderators
Δημοσ.

29.90 κάνει η 100αρα double play χωρίς κινητά μόνη της, αυτή είναι η προσφορά.

Δημοσ.

κλεισε και ανοιξε το μοντεμ σου να συγχρονίσει.Εγω τυχαια το ανακαλυψα προχθες μετα απο διακοπη ρευματος.Νοβα εχω και εγω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον μπορεί να το πιάσει κάποιος, είναι για να φαίνεται και στο speedtest/πραγματική ταχύτητα 50/100/200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...