Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε σώζεσαι με μονοκατοικία αν οι δίπλα έχουν σκυλιά που γαυγιζουν μέρα νύχτα, αν περνάνε μηχανάκια, αν δίπλα σου είναι σουπερμάρκετ που ξεφορτωνει όλη νύχτα, μαγαζί που κάνει εκδηλώσεις κλπ κλπ 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δε σώζεσαι με μονοκατοικία αν οι δίπλα έχουν σκυλιά που γαυγιζουν μέρα νύχτα, αν περνάνε μηχανάκια, αν δίπλα σου είναι σουπερμάρκετ που ξεφορτωνει όλη νύχτα, μαγαζί που κάνει εκδηλώσεις κλπ κλπ 

Συμφωνώ, είναι λίγο τζόγος όλα αυτά.

Σχετικά με τα σκυλιά (και με τους ανθρώπους) βγαίνεις περίεργος αν ζητήσεις στοιχειώδη σεβασμό. Ειδικότερα για τα σκυλια, σου λένε και ότι δεν αγαπάς τα ζώα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα ο από πάνω κατά τις 1-2 το βράδυ κάνει διαρρύθμιση τα έπιπλα, λες και γίνεται σεισμός, ε βγαίνω στον κοινόχρηστο ρίχνω 2 παναγιες και σταματάει καμιά βδομάδα, μετά πάλι τα ίδια. Επίσης εδώ κάτι παίζει και οπότε κατουράει ακούω φουλ το κατούρημα και το καζανάκι συν το καπάκι που το κοπαναει με μίσος.

• Like 3
  • Sad 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LittyMeek είπε

Εμένα ο από πάνω κατά τις 1-2 το βράδυ κάνει διαρρύθμιση τα έπιπλα, λες και γίνεται σεισμός, ε βγαίνω στον κοινόχρηστο ρίχνω 2 παναγιες και σταματάει καμιά βδομάδα, μετά πάλι τα ίδια. Επίσης εδώ κάτι παίζει και οπότε κατουράει ακούω φουλ το κατούρημα και το καζανάκι συν το καπάκι που το κοπαναει με μίσος.

Και σε μενα ακουγεται η καρεκλα των απο πάνω. Που σε αυτους παιζει να μην ακουγεται τίποτα. ΤΣΟΧΑΚΙΑ! Αγνωστη λέξη για καποιους

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kitharas είπε

Και σε μενα ακουγεται η καρεκλα των απο πάνω. Που σε αυτους παιζει να μην ακουγεται τίποτα. ΤΣΟΧΑΚΙΑ! Αγνωστη λέξη για καποιους

Εγώ δυστυχώς μένω σε οικοδομή που έχει κυρίως ρωσοοποντιους οι οποίοι δεν πολύ νοιάζονται για κανόνες κτλπ. Κάθε 3-4 μέρες ψήνουν στον ακάλυπτο, βρίζουν, κλείνουν αμάξια στο πάρκινγκ. Άστα να πάνε, έχω έναν χρόνο ακόμα στη σχολή μου και μετά ξενοικιαζω και αντίο. Μέχρι τότε απλά κοπάναω και εγώ μουσικές για εκδίκηση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LittyMeek είπε

Εγώ δυστυχώς μένω σε οικοδομή που έχει κυρίως ρωσοοποντιους οι οποίοι δεν πολύ νοιάζονται για κανόνες κτλπ. Κάθε 3-4 μέρες ψήνουν στον ακάλυπτο, βρίζουν, κλείνουν αμάξια στο πάρκινγκ. Άστα να πάνε, έχω έναν χρόνο ακόμα στη σχολή μου και μετά ξενοικιαζω και αντίο. Μέχρι τότε απλά κοπάναω και εγώ μουσικές για εκδίκηση

Έχεις την επιλογη να ξενοικιάσεις όμως... και κάποιες στιγμές ε θες να χαλαρωσεις, δε μπορείς να κοπανας μουσικές συνεχεια

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

6 μέτρα απο το υ/δ μου έχω προαύλιο δημοτικού.... γατάκια

Τουλάχιστον ξέρεις οτι το πρωι, 8-2 μόνο. Και αυτό στα διαλείμματα. Αλλα ναι, ειναι ζορι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kitharas είπε

Έχεις την επιλογη να ξενοικιάσεις όμως... και κάποιες στιγμές ε θες να χαλαρωσεις, δε μπορείς να κοπανας μουσικές συνεχεια

Ε ναι απλά τώρα για έναν χρόνο κάνεις υπομονη. Γενικά δύσκολη η συμβίωση. 

Δημοσ.

Οι νέοι μου γείτονες είναι καταπληκτικοί.
Είναι μία ευχάριστη παρέα φοιτητών με πολλά κοινά και με το μόνο αρνητικό την ηχορύπανση. Μπορεί η εμφάνιση τους να παραπέμπει σε μεταλάδες αλλά ουδέποτε μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ήχο ηλεκτρικής κιθάρας. Από την άλλη γίνομαι σχεδόν καθημερινά ακροατής διάφορων ασμάτων όπως

σε ανεξήγητες ώρες όπως 2 το βράδυ, 7 το πρωί, 12 το μεσημέρι κτλ.

• Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, adi32 said:

Με τριπλά τζάμια και ανοιγόμενα κουφώματα τα μηχανάκια δεν τα καταλαβαίνεις, τα άλλα 2 είναι ελάχιστες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Πρέπει όμως να είσαι σφραγισμένος μέρα νύχτα και με αιρκοντισιον το καλοκαίρι φθινόπωρο και το χειμώνα πάλι χωρίς να μπορείς να αφήσεις λίγο ανοικτά 

Δημοσ.

Μπα, τους έμαθα τους γείτονες ότι έτσι και βάζουν στη δια(σ)πασών Καζα[ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ]ντζίδη και σινμπόι, τους ανταποδίδω με Ναμπούκο και Ενάτη Μπετόβεν και βγάζουν το σκασμό.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Με τριπλά τζάμια και ανοιγόμενα κουφώματα τα μηχανάκια δεν τα καταλαβαίνεις, τα άλλα 2 είναι ελάχιστες περιπτώσεις.

Ναι αλλά μιλάμε για πολλά πολλά χιλιάρικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...