Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να πάτε στρατό και να μην βάλετε μέσο γιατί μόνο έτσι μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις. Εγω νομιζα οτι είμαι μορφωμένος επειδή ειχα τελειώσει ενα ψωροπανεπιστήμιο και ηξερα κατι ψωροαγγλικα και γαλλικά αλλα στη Θήβα και στα Ρίζια Έβρου ήταν που πραγματικά άνοιξαν οι πνευματικοί μου ορίζοντες και εμαθα πολλές ξενες γλώσσες όπως Αγρινιώτικα, Κρητικά, Ποντιακά, Ρώσικα, Βλάχικα, Γύφτικα, και επίσης πολύ χρήσιμη slang ορολογία που πουθενά αλλού δεν μπορείς να διδαχθείς. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα μου λήγει η αναβολή μου τον Μάρτιο αλλά θέλω να μπω Μάρτιο κιολας… άμα τώρα μες στο μήνα κόψω την αναβολή θα μπω β εσσο που θέλω ? Και επισης ξέρετε κάποιο τηλ του ρουφ? Γιατί έχω βρει μερικά αλλά δεν μου τα σηκώνουν…

Δημοσ.

Αλανια για την 6 μήνη θητεία λόγο 4 παιδιών παίζει ρόλο ποιος θα πάει πρώτα στρατό; η άκουσα μπαρουφες;

Πχ εμένα ο αδελφός μου έχει ήδη πάει στρατό το 2019 κ τώρα είμαι μέσα εγώ αλλά μου είπε κάποιος ότι μόνο ο πρώτος αδερφός δικαιούται 6 μήνη θητεία 

Δημοσ.

Αρμόδιοι να σου απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις είναι η στρατολογία και τα γραφεία της μονάδας που υπηρετείς.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mr.robot είπε

Αλανια για την 6 μήνη θητεία λόγο 4 παιδιών παίζει ρόλο ποιος θα πάει πρώτα στρατό; η άκουσα μπαρουφες;

Πχ εμένα ο αδελφός μου έχει ήδη πάει στρατό το 2019 κ τώρα είμαι μέσα εγώ αλλά μου είπε κάποιος ότι μόνο ο πρώτος αδερφός δικαιούται 6 μήνη θητεία 

http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia

Spoiler

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ
1. Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3421/2005 (Α ́302 ), μεταφέρονται στους υπόχρεους μειωμένης θητείας, εφόσον επιθυμούν οι παρακάτω κατηγορίες οπλιτών:

α.  Εξάμηνης διάρκειας:
(1) Όλοι οι αδελφοί από τέσσερα (4) ή περισσότερα ζώντα αδέλφια

Μιλάς με το 1ο γραφείο της μονάδας σου και την στρατολογία, αυτοί είναι οι αρμόδιοι που θα σε ενημερώσουν για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει τι θητεία γενικά κάνει κάποιος που κάνει 6μηνο; Χάνεις τίποτα από εκπαίδευση ή γενικά κάποια άλλη διαφορά. 
Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikmarg89 είπε

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει τι θητεία γενικά κάνει κάποιος που κάνει 6μηνο; Χάνεις τίποτα από εκπαίδευση ή γενικά κάποια άλλη διαφορά. 
Ευχαριστώ

Καλημέρα φίλε και καλή θητεία

Εγώ προσωπικά δεν έχασα τίποτα , έκανα ότι έκαναν και οι υπόλοιποι στις μονάδες που ήμουν και είμαι σαν 6μηνος

Δημοσ.

Γεια σε ολους! Εχω κανει αιτηση για να μπω στην Α ΕΣΣΟ Ιανουαριου στις 7/12.

8/12 πηρα τηλ στη στρατολογια και μου ειπαν οτι ελαβαν κανονικα την αιτηση, αλλα ακομη δεν εχω λαβει σημειωμα καταταξης. Εχει παρει καποιος το χαρτι απο τωρα; Ειμαι στην στραλογολια θεσσαλιας αν αυτο παιζει ρολο. Ευχαριστω!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, bele είπε

Γεια σε ολους! Εχω κανει αιτηση για να μπω στην Α ΕΣΣΟ Ιανουαριου στις 7/12.

8/12 πηρα τηλ στη στρατολογια και μου ειπαν οτι ελαβαν κανονικα την αιτηση, αλλα ακομη δεν εχω λαβει σημειωμα καταταξης. Εχει παρει καποιος το χαρτι απο τωρα; Ειμαι στην στραλογολια θεσσαλιας αν αυτο παιζει ρολο. Ευχαριστω!

Δεν εχει βγει ακομα καταταξη για την Α ΕΣΣΟ. Οταν βγει, θα φανεί εδώ και θα κάνουν ανακοινωση τυπου όπως έκαναν για την ΣΤ ΕΣΣΟ

Δημοσ.
45 minutes ago, tzagaritos said:

Δεν εχει βγει ακομα καταταξη για την Α ΕΣΣΟ. Οταν βγει, θα φανεί εδώ και θα κάνουν ανακοινωση τυπου όπως έκαναν για την ΣΤ ΕΣΣΟ

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα links!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας ποτέ πρέπει να κόψω την αναβολή μου για να μπω Β εσσο Μάρτιο? Παίρνω και τηλ στο ρουφ αλλά δεν το σηκώνουν 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπερα σας ποτέ πρέπει να κόψω την αναβολή μου για να μπω Β εσσο Μάρτιο? Παίρνω και τηλ στο ρουφ αλλά δεν το σηκώνουν 

https://www.stratologia.gr/el/node/156

Οπότε για Β ́ ΕΣΣΟ στο στρατό ξηράς (Μήνας κατάταξης : Μάρτιος) η διακοπή πρέπει να γίνει από 01 Νοεμβρίου έως 01 Ιανουαρίου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα σας το 2006 που πηγα φανταρος , ειχαν έλλειψη στις μεταλλικες ταυτοτητεσ και δεν πηρα ποτε , 

ειδα οτι υπαρχουν πολλοι που φτιαχνουν αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βρω στοιχεια να γραψω πανω τις.

θα με βοηθησετε???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lambros είπε

Καλημερα σας το 2006 που πηγα φανταρος , ειχαν έλλειψη στις μεταλλικες ταυτοτητεσ και δεν πηρα ποτε , 

ειδα οτι υπαρχουν πολλοι που φτιαχνουν αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βρω στοιχεια να γραψω πανω τις.

θα με βοηθησετε???

Εγώ παρουσιάστηκα Φεβρουάριο του 2009 (Α ΕΣΣΟ 2009). Στην δικιά μου έχει:

[ΕΠΩΝΥΜΟ]

[ΟΝΟΜΑ]

[ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΜ]

[ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ]

Πλάκα-πλάκα η δικιά μου έχει τα μαύρα της τα χάλια. Αν τελικά βρεις κάποιο μαγαζί που να φτιάχνει τέτοιες μεταλλικές ταυτότητες και μείνεις ικανοποιημένος, ενημέρωσε μήπως πάρω και εγώ.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...