Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Pankar95 είπε

16-18 μέρες κρατάει η βασική εκπαίδευση. Τις τελευταίες μέρες θα μάθεις τη μετάθεση σου αφού πρώτα έχεις δηλώσει και που επιθυμείς να πας. Και μετά την άδεια ορκομωσίας σε στέλνουν και στο Κανελλόπουλος στου Σκαραμαγκά για λίγες μέρες.

Aυτό που λές για την μέταθεση δεν ισχύει και για το στρατο ξηράς σωστά;;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Aυτό που λές για την μέταθεση δεν ισχύει και για το στρατο ξηράς σωστά;;

Δεν ξέρω σίγουρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pankar95 είπε

Δεν ξέρω σίγουρα

Γιατί στον στρατό ξηράς σε βάζουν κατευθείαν σε μονάδα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Γιατί στον στρατό ξηράς σε βάζουν κατευθείαν σε μονάδα.

Μιλάω για το ΠΝ που έκανα τη δική μου θητεία. Για το πεζικό σίγουρα έχει συζητηθεί πολύ παραπάνω στις προηγούμενες σελίδες

Δημοσ.

Καλησπερα . Γνωρίζει κάποιος ποσό κρατάει η εκπαίδευση στο ΚΕΕΜ της Σπάρτης για  ειδικότητα μάγειρα ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Pankar95 είπε

Μιλάω για το ΠΝ που έκανα τη δική μου θητεία. Για το πεζικό σίγουρα έχει συζητηθεί πολύ παραπάνω στις προηγούμενες σελίδες

πιθανοι προορισμοι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μαχητόσημο για να πάρεις στο ΠΕΖΙΚΟ είναι δύσκολο;;

Στα ΣΠΕΝ δεν το παίρνεις;;

Tι στο περίπου χρειάζεται για το μαχητόσημο;;

Επεξ/σία από Kaseri33
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Παιδιά μαχητόσημο για να πάρεις στο ΠΕΖΙΚΟ είναι δύσκολο;;

Στα ΣΠΕΝ δεν το παίρνεις;;

Tι στο περίπου χρειάζεται για το μαχητόσημο;;

Συνηθως βυσμα 

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Racerr είπε

πιθανοι προορισμοι?

Το 70% των στρατεύσιμων νομίζω καταλήγει Αθήνα ή Σούδα. Πέρα από αυτά υπάρχουν και άλλοι ναυστάθμου ή παρατηρητήρια σε διάφορα νησιά αλλά και τα πολεμικά πλοία.

Στα πλοία και σε νησια παραμεθορίου να ξέρεις κάνεις 9μηνη θητεία αντί για χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαχητοσημο υποτιθεται οτι προκυπτει απο: 
- Την αξιολογηση σου στο γραπτο τεστ των σπεν (κατα το μεγαλυτερο ποσοστο), δηλαδη παπαγαλια το βιβλιαρακι που σου δινουν
- Την επιδοση σου στις βολες, αρκετα δυσκολο αν δεν εχεις ξαναριξει γιατι λογω μεγαλου αριθμου ατομων κανεις δεν θα σου δειξει πώς ακριβως πρεπει να σημαδευεις
- Την γενικη εικονα που θα προλαβουν να σχηματισουν τα στελεχη για εσενα ως στρατιωτη πχ σε εμας ειχαν μπλοκακια και σημειωναν οσους συμμετειχαν σε ερωτησεις, ηταν γυαλισμενοι-ξυρισμενοι, ειχαν τεντα κρεβατια κλπ.

Στην πραγματικοτητα ομως, επειδη το μαχητοσημο συνοδευεται απο 4 μερες τιμητικη συνηθως, δινεται με βυσμα. Για να το παρεις χωρις βυσμα πρεπει να διαπρεψεις σε ολα τα παραπανω και να εισαι και τυχερος για να βρεθεις σε φουρνια ΣΠΕΝ με μεχρι 2 χοντρα βυσματα ωστε να διεκδικησεις το 3ο.

Σε εμας, τα 2 απο τα 3 ηταν ξεκαθαρα βυσματικα. Ο 3ος λογικα το πηρε χωρις βυσμα, περα ομως απο το γεγονος οτι ηταν καυλωμενος με την φαση και υπερπροβλεπε σε ολα τα παραπανω, βοηθουσε συνεχεια σε δουλειες, αφου προσφερθηκε στην αρχη σε 1-2 αγγαρειες, στη συνεχεια για ο,τι χρειαζονταν εχωναν εκεινον (κουβαλημα σεντονια κουβερτες κρεβατια, ξεφορτωματα απο σταγιερ, αποθηκες κλπ).

Επεξ/σία από Orpheas1992
Δημοσ.

Κατάλαβα,οποτε αν κανω ολα τα προβλεπόμενα χωρίς να βάλω βύσμα εχω ευκαιρία;;

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τιμητική και καθόλου να μην μου δώσουν αρκεί να πάρω μαχητόσημο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Κατάλαβα,οποτε αν κανω ολα τα προβλεπόμενα χωρίς να βάλω βύσμα εχω ευκαιρία;;

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τιμητική και καθόλου να μην μου δώσουν αρκεί να πάρω μαχητόσημο.

Αν τα κανεις ολα και σηκωνεις παντα το χερι σου οταν ζητανε ατομα για οτιδηποτε, ισως...
Δεν ξερω ποσο στρατοκαυλος εισαι αλλα το μαχητοσημο γενικα το φορας πανω στο χιτωνιο. Αυτο σημαινει οτι σε οποια μοναδα πας, οταν το βλεπουν θα ειναι σαν να φωναζεις "Χωστε με".

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε

Αν τα κανεις ολα και σηκωνεις παντα το χερι σου οταν ζητανε ατομα για οτιδηποτε, ισως...
Δεν ξερω ποσο στρατοκαυλος εισαι αλλα το μαχητοσημο γενικα το φορας πανω στο χιτωνιο. Αυτο σημαινει οτι σε οποια μοναδα πας, οταν το βλεπουν θα ειναι σαν να φωναζεις "Χωστε με".

Tο εχω συνηθίσει γιατι απο δουλείες που έχω κάνει (σέρβις) μου έχουν πεί στο στρατό θα έχεις μεγάλο θέμα,εννοώντας οτι κάνω δουλειές και είμαι πρόθυμος.

Το θέμα είναι όμως,αξίζει το μαχητόσημο ;κερδίζω κάτι εκτός  απο την άδεια;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Η μετάθεση μου γράφει ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Γ' ΣΩΜΑ. Γνωρίζουμε τπτ απο τι ύπηρεσιες εχουν; Πως τους παει με τις εξοδους; Και γενικά τι κάνουν τα πρωινά;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...