Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , Ηρθε το Χαρτι μπαινω ΣΤ (16/11) ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤ/ΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ 

1. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ? 
2. Τι μετάθεση εχει μετα απο τις 21 μερες της εκαπαίδευσης

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πιστεύετε θα υπάρχει εθνική ενότητα και ομοψυχία σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας στην χώρα μας;

Το έχω συζητήσει με αρκετά άτομα... Μερικοί λένε το κλασσικό "εγώ θα φύγω εξωτερικό" άλλοι λένε "εμείς θα κρυφτούμε" και αρκετοί λένε "θα πάμε πρώτη γραμμή".

Εσείς τι πιστεύετε;;; Πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες σε περίπτωση επίθεσης από απέναντι;;;

6 ώρες πριν, spi18ros είπε

Καλησπέρα παιδια παρουσιαζομαι στις 15 του μηνα στο 625 τπ ιωαννινων πεζικο εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για χαλαρωτητα μιλωντας παντα (κυριως απο νεους) μεχρι τα χειροτερα (απο πιο παλιους 2012 εκει). Θελω να ρωτησω ποια ειναι η αποψη σας αν εχει παει καποιος προσφατα και λιγο με το θεμα κινητο δεν το παιρνω καν η το παιρνω και το βαζω σε κανενα μπουφαν; Φιλος που υπηρετησε περσι στο 8τπ ιωαννινων μου ειπε παρτο χαλαρα και οτι ηταν ο μονος στην σειρα του που το εδωσε και την πατησε για τον ψαρωσαν!

Φίλε οι περισσότεροι πλέον έχουν τα κινητά μαζί τους. Δυστυχώς πλεον δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς κινητό !!!

😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsetsenios είπε

Καλησπέρα , Ηρθε το Χαρτι μπαινω ΣΤ (16/11) ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΤ/ΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ 

1. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ? 
2. Τι μετάθεση εχει μετα απο τις 21 μερες της εκαπαίδευσης

Τι σώμα/όπλο είσαι;

Αν δεν έχεις βύσμα να φύγεις, συνήθως παίζει καμία απόσπαση σε ΚΑΑΥ ή ιπβαλ (σκούρα τα πράγματα αν πας ιπβαλ).

Περισσότερα θα σου πει ο προπονητής του καναπέ.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Τι σώμα/όπλο είσαι;

Αν δεν έχεις βύσμα να φύγεις, συνήθως παίζει καμία απόσπαση σε ΚΑΑΥ ή ιπβαλ (σκούρα τα πράγματα αν πας ιπβαλ).

Περισσότερα θα σου πει ο προπονητής του καναπέ.

ΟΠΛΟ ΥΕΑ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Tsetsenios είπε

ΟΠΛΟ ΥΕΑ 

Οχι, εννοω μηχανικο, τεθωρακισμένα

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Tsetsenios είπε

ΜΚ ΤΠ

Δε με πιάνεις.

Θα σου λέει: Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατό Ξηράς, κάτι. Αυτό το κάτι τι είναι;

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε μάγκες, για να μπούμε στο στρατόπεδο όσοι κατατασσόμαστε τώρα στα κοντά, πρέπει να σκάσουμε 60€ για μοριακό τεστ; Ή είναι δωρεάν για εμάς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeoM11 είπε

Συγγνώμη ρε μάγκες, για να μπούμε στο στρατόπεδο όσοι κατατασσόμαστε τώρα στα κοντά, πρέπει να σκάσουμε 60€ για μοριακό τεστ; Ή είναι δωρεάν για εμάς;

Από το site της στρατολογίας:

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [Άρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48), Άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110) και Άρθρο 26 ν.4839/2021 (Α΄181)].

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει ακόμα η άδεια για το εμβόλιο για τον COVID; Έχω κάνει Johnson και τώρα που θα καταταγώ σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη δόση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoodoo είπε

Από το site της στρατολογίας:

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [Άρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48), Άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110) και Άρθρο 26 ν.4839/2021 (Α΄181)].

Σήμερα που κάλεσα σε κέντρο υγείας μου είπαν ότι αν κάνω εκεί δε θα πάρω αποτέλεσμα διότι έχουν εντολή να δινουν αποτέλεσμα μοριακού μόνο σε εμβολιασμενους (έχω νοσήσει προσΦάτα) αναγκαστικά θα το κάνω σε ιδιωτικό (δε θα καταταγω πάω για αναβολή-απαλλαγη)

Στις 28/10/2021 στις 9:01 ΜΜ, insomniac01 είπε

Ναι όταν πας επιτροπή κατα 99,999,999,999 δεν θα σε ρωτήσουν τίποτα και μόλις κάτσεις θα σου πουν φύγε. 

Πάρε μαζί τα χάπια σου πάντως και να είσαι έτοιμος να πάρεις κανέναν αν σου πουν. Αυτά που γράφουν οι γιατροί δεν είναι βαριά. Στην Αμερική τα παίρνουν καθημερινά καθώς είναι κυρίως κατα του άγχους όχι σχιζοφρενιας. 

Καλησπέρα και από μένα, όταν λες να πάρει κάποιον εννοείς να πάρει τηλέφωνο τον γιατρό του αν το ζητήσει ή επιτροπή ή να έχει συνοδό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum. Ξέρει κανένας πώς είναι το ΚΕΕΜ Σπάρτη/Γύθειο για αυτούς που πάνε για εκπαίδευση μαγείρων; Από άποψη υπηρεσιών, εκπαίδευσης και πόσο προβλεπε είναι. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...