Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LL1 είπε

Αυτό λέω και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική πίσω από αυτό αλλά έτσι είναι ο στρατός.

Κοίτα οι ημερομηνίες είναι ψιλο fixed οπότε αυτο που ειναι οντως σημαντικο για να το ξερεις νωρις ειναι σε περιπτωση που θες να κλεισεις εισιτηρια, που ειδικα για νησι τώρα τσουζουν

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κοίτα οι ημερομηνίες είναι ψιλο fixed οπότε αυτο που ειναι οντως σημαντικο για να το ξερεις νωρις ειναι σε περιπτωση που θες να κλεισεις εισιτηρια, που ειδικα για νησι τώρα τσουζουν

Από Έβρο είμαι εκεί θα παραμείνω 

Αμα δηλωσεις άθεος γίνεται να μπεις μόνιμος στο στρατό; πχ. ΕΠΟΠ

8 λεπτά πριν, LL1 είπε

Επεξ/σία από LL1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LL1 είπε

Δεν εχει σχεση το θρήσκευμα με το αν θα διοριστεις ΕΠΟΠ. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε

η ακτινογραφία θώρακα πόσο ποιο πριν μπορώ να την βγάλω? μπενω τον Ιούλιο δ εσσο. ευχαριστώ 

Οταν παρεις το σημειωμα καταταξης, πηγαινε να τη βγαλεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι πεζοναύτης στο Βόλο γνωρίζεται αν μπορώ να πάρω απόσπαση στα κααυ Χαλκιδικής ή Ασπροβάλτας ; 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Οταν παρεις το σημειωμα καταταξης, πηγαινε να τη βγαλεις

σίγουρα? το λέω για να μην πάω εκεί και μου πουν ότι θέλουν πιο πρόσφατη και με στείλουν στο 401 να βγαλω εκεί. 

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσο θα κάνω σαν προστάτης οικογένειας, τριτεκνος και με αδερφό με αναπηρία; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε

σίγουρα? το λέω για να μην πάω εκεί και μου πουν ότι θέλουν πιο πρόσφατη και με στείλουν στο 401 να βγαλω εκεί. 

Οχι, δε θα εχεις θεμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Konstantinoss2003 είπε

Δεν χρειάζεται να πας 1 μήνα πριν. Πήγαινε 3-4 μέρες νωρίτερα. Με το σημείωμα κατάταξης σε δημόσιο νοσοκομείο την βγάζεις δωρεάν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δεν χρειάζεται να πας 1 μήνα πριν. Πήγαινε 3-4 μέρες νωρίτερα. Με το σημείωμα κατάταξης σε δημόσιο νοσοκομείο την βγάζεις δωρεάν.

3 μερες ειναι οριακα, μπορει να μην ειναι ετοιμη αμεσως.

Με το που παρεις το σημειωμα φιλε, πηγαινε με αυτο στο νοσοκομειο.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να μη βγάλεις και να πας με κίνηση την πρώτη μέρα μαζί με άλλους να βγάλετε και να εγκαινιάσεις το φίδιασμα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Konstantinoss2003 είπε

2 ημέρες πριν πήγαινε. Σε δημόσιο νοσοκομείο πας 8-1 τουλάχιστον έτσι έγινε πριν 2 μήνες που μπήκα και δε χρειάζεται ραντεβού , πας με το σημείωμα κατάταξης 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

8μηνο και ισως δικαιουσαι κατ εξαιρεση. 

Όντως; Νόμιζα εξάμηνο αμάν τόσα συνέβησαν στο σπίτι και δικαιούμαι οκτάμηνο 😆

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...