Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Δε θα χρειαστείς uv, το 750αρι έχεις. Το λέει και ο Ali.

Δεν το λέω για μένα, βρε. Προσωπικά, και 6.000 w τροφοδοτικό να είχα, πάλι uv θα έκανα (ανώμαλος, ξέρω).

Το έγραψα για όσους έχουν psu@650/600w. Μια χαρά κρατάνε (εντάξει, αν θες και 10900k@6ghz, ο θεός βοηθός), μπορούν δε πάντα να κάνουν και λίγο uv.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Υπαρχουν και τα αλλα ακρα βεβαια που προτεινουν αντι για 3080.....1660ti

Δικιο εχει οταν η 3070 θα κανει αριστα την δουλεια.

Πολυς κοσμος νομιζει οτι Gaming ειναι να δειχνω ποιος την εχει μεγαλυτερη στα net benchmarks ενω στη  ουσια το 60 κλειδωμενο με τα freesync - gsync ειναι το ιδανικο που το ματι δεν μπορει να ξεχωρισει παραπανω.

Tα περισσοτερα ultra settings δεν εχουν μεγαλη αξια διοτι οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες και δυσκολοδιακριτες με το γυμνο ματι.

Οσοι πασχουν απο τα γυναικεια συνδρομα του shopping τσαντα θελω τωρα θα την παρω , θα ειμαστε εδω σε μερικους μηνες που θα γελαμε οταν θα τραβανε τα μαλλια τους για τις αγορες που εκαναν , το ειδαμε το 2018 αλλωστε..

Gigabyte accidentally reveals RTX 3070 16GB and RTX 3080 20GB GPUs

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rsttls είπε

Πλαίσιο

Πλαισιο.png

Είναι δυνατόν κατάστημα να πουλάει ένα προϊόν 300 ευρώ πάνω από την MSRP (3080) και αντίστοιχα 500 ευρώ πάνω για την 3090? 25% και βάλε πάνω???
Σοβαρολογούμε? Σε λίγο θα ξεπεράσουν και τις τιμές των scalpers στο ebay...

Δημοσ.

https://www.tomshardware.com/news/the-end-of-sli-as-we-know-it-nvidia-reveals-new-model?fbclid=IwAR3mNp49szjWlh9zAgCfKTS_JyrdUOV_6b6nLKdG7GGbAUSymzNiEATJwRc

Τελικα sli τέλος μ αυτή τη γενιά. Απ τη μια λογικό γιατί στα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιούσαν, αλλά απ την άλλη σπρώχνει αυτούς που θέλουν παρά πολλά giga vram καθαρά στις quandro. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7700K είπε

Οσοι πασχουν απο τα γυναικεια συνδρομα του shopping τσαντα θελω τωρα θα την παρω , θα ειμαστε εδω σε μερικους μηνες που θα γελαμε οταν θα τραβανε τα μαλλια τους για τις αγορες που εκαναν , το ειδαμε το 2018 αλλωστε

Να μην αγοράσεις τότε και το πως διαθέτει κάποιος τα χρήματα του δεν είναι δική σου δουλειά πολυ δε περισσοτερο δεν σου πεφτει λογος τρολ της συμφοράς

1 ώρα πριν, Nick77 είπε

Είναι δυνατόν κατάστημα να πουλάει ένα προϊόν 300 ευρώ πάνω από την MSRP (3080) και αντίστοιχα 500 ευρώ πάνω για την 3090? 25% και βάλε πάνω???
Σοβαρολογούμε? Σε λίγο θα ξεπεράσουν και τις τιμές των scalpers στο ebay...

Πρέπει να έχει γράφτει  1000 φορές ξανά μάνα τα ίδια η msrp είναι μια προτεινομενη τιμή που δίνει ο κατασκευαστής χωρίς να λαμβάνει υπόψη όψιν, ΦΠΑ κόστη μεταφοράς, ποσοστα κέρδους, ανταγωνισμό, τιμή και διαθεσιμότητά βάσει του όγκου της παραγγελιας κάθε επιχείρησης κλπ

Αν δεν γνωριζετε τι είναι τι ενημερωθείτε πρωτα τι ισχυει και όχι ότι νομίζετε από μόνοι σας ότι ισχυει

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Και χωρίς uv μια χαρά είναι. Λες και αν κάνεις OC τι θα πάρεις; 3-4%, τίποτα. Και δεν τρέχουν όλοι 10900Κ @ 1.3V. Με Ryzen που έχει πολύς κόσμος μια χαρά είναι ένα ποιοτικό 600άρι για την 3080..

Τώρα ξε-αγχώθηκα, ευτυχώς το καλό είναι ότι έχω ένα PSU Corsair CX600 οπότε μπορώ να βάλω πάνω μια RTX 3080. Το κακό είναι ότι μου λείπουν 800 ευρά... 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atsddd είπε

https://www.tomshardware.com/news/the-end-of-sli-as-we-know-it-nvidia-reveals-new-model?fbclid=IwAR3mNp49szjWlh9zAgCfKTS_JyrdUOV_6b6nLKdG7GGbAUSymzNiEATJwRc

Τελικα sli τέλος μ αυτή τη γενιά. Απ τη μια λογικό γιατί στα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιούσαν, αλλά απ την άλλη σπρώχνει αυτούς που θέλουν παρά πολλά giga vram καθαρά στις quandro. 

Μα στο sli δεν είχες κανένα απολύτως όφελος στην vram , ήταν σαν να είχες μια μόνο κάρτα. 

Κρίμα που σταματάει αυτή την τεχνολογία η nvidia,  στο παρελθόν που είχα sli δούλευε άψογα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος,  αντίθετα το crossfire της AMD είχε θεματακια. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τώρα ξε-αγχώθηκα, ευτυχώς το καλό είναι ότι έχω ένα PSU Corsair CX600 οπότε μπορώ να βάλω πάνω μια RTX 3080. Το κακό είναι ότι μου λείπουν 800 ευρά... 😁

Δυστυχώς το CX600 είναι από τα πιο low end 600αρια, καναδυό steps πάνω απο noname κινέζικα 🤔

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

Δυστυχώς το CX600 είναι από τα πιο low end 600αρια, καναδυό steps πάνω απο noname κινέζικα 🤔

Υπερβολές. Δηλαδή είναι 2 βήματα παραπάνω από Turbo-X ξέρω γω;; Όπως και να έχει σίγουρα σηκώνει μέχρι RTX 3070. Έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να βάλω ποτέ RTX 3080. ;)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Υπερβολές. Δηλαδή είναι 2 βήματα παραπάνω από Turbo-X ξέρω γω;; Όπως και να έχει σίγουρα σηκώνει μέχρι RTX 3070. Έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να βάλω ποτέ RTX 3080. ;)

Πόσα amps βγάζει στην 12άρα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nick77 είπε

Είναι δυνατόν κατάστημα να πουλάει ένα προϊόν 300 ευρώ πάνω από την MSRP (3080) 

Και το caseking παντως της Γερμανιας για αποστολη Ελλαδα τοσο βγαινουν οι τιμες αναλογα την υλοποιηση .

850 με 900+ευρω με μεταφορικα και 24% ΦΠΑ.

Και το Πλαισιο παταει στο γεγονος οτι οπως βλεπουμε οι καρτες ειναι αφαντες απο την Ελληνικη αγορα γενικοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Corsair Ax750 μοντελάκι του κοντινού 2011;;; Μάξιμουμ έπαιζε πριν κάτι χρόνια με μια 6970 στα 300 watt και αυτο για λίγο διάστημα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι με το άθλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Μα στο sli δεν είχες κανένα απολύτως όφελος στην vram , ήταν σαν να είχες μια μόνο κάρτα. 

Κρίμα που σταματάει αυτή την τεχνολογία η nvidia,  στο παρελθόν που είχα sli δούλευε άψογα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος,  αντίθετα το crossfire της AMD είχε θεματακια. 

Στους gpu renderers με sli μπορούσε να χρησιμοποιήσει αθροιστικά τα vram των καρτών. Χωρίς αυτό τις βλέπει κανονικά αλλά η μνήμη που χρησιμοποιείται ταυτίζεται με το όριο της χαμηλότερης κάρτας. 
Αν έχω μια με 8 και μια με 24 στο ίδιο σύστημα, η μέγιστη που μπορεί να χρησιμοποιηθει χωρίς sli, είναι 8. Στον octane τουλάχιστον που ρενταρω εγώ. Για redshift και στον vray αν ξέρει κάποιος ας πληροφορήσει ;)

Αλλά  μάλλον σ αυτό ποντάρει και η nvidia μήπως και ξανανεβάσει σε πωλήσεις τις quandro. 

Επεξ/σία από atsddd
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...