Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το αερος ειναι πιο ξερο, κανει αυτο που θες.

Εχει αλλα που ειναι λιγοτερο ξερα, περισοττερο κλπ. Σκεψου σαν να κανεις σαλαμι, αλλα να μην το αφησεις να ωριμασει και να το μαγειρεψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://jessicainsd.blogspot.be/2011/11/chicken-marsala-pasta.html

 

somme confort food!

 

http://www.cookingwithsugar.com/amazing-halloween-rainbow-party-bundt-cake-recipe/

 

κι ενα εντυπωσιακο εμφανισιακα κεικ

 

κι ολο το σαιτ γενικως http://foodgawker.com/popular/favorites/page/20/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι οταν λενε corfort food ενοουν το φαγητο που ειναι σιγουρα παχυντικο, οχι οτι καλυτερο για το ζαχαρο και τα τριγλυκεριδια αλλα το τρως για να νιωσεις καλυτερα, γιατι ενα γαματο παχυντικο φαγητο παντα σε κανει να νιωσεις καλυτερα :wub:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βέφα Αλεξιάδου - Τα καλιύτερά μου!

 

Ο καθένας ίσως το αντιληφθεί διαφορετικά σύμφωνα με τις γευστικές του αναμνήσεις κλπ. Βλέπε τον τρισκάκιστο κριτικό φαγητού στον Ρατατούι με το που τρώει το "γατατούϊ"!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...