Basilhs23___ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 evabb η γεύση τους ήταν ωραία; Άν τα έτρωγες αυτά τηγανιτά χωρίς να ήξερες οτι ήταν μπανάνες θα το καταλάβαινες ή θα τα παιρνούσες για πατάτες; Επίσης πόσος χρόνος χρειάστηκε για το τηγάνισμα; Και κάτι τελευταίο, αν πας να τηγανίσεις την κανονική μπανάνα που τρώμε και όχι την πλαντέν, θα έχει την ίδια γεύση/χρώμα ή θα υπάρξουν διαφορές;
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 evabb η γεύση τους ήταν ωραία; Άν τα έτρωγες αυτά τηγανιτά χωρίς να ήξερες οτι ήταν μπανάνες θα το καταλάβαινες ή θα τα παιρνούσες για πατάτες; Επίσης πόσος χρόνος χρειάστηκε για το τηγάνισμα; Και κάτι τελευταίο, αν πας να τηγανίσεις την κανονική μπανάνα που τρώμε και όχι την πλαντέν, θα έχει την ίδια γεύση/χρώμα ή θα υπάρξουν διαφορές; http://www.youtube.com/watch?v=wCHIeRYzKII και στο 6:20 http://www.youtube.com/watch?v=GuGVkqPddg8&feature=player_detailpage#t=382s
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 evabb η γεύση τους ήταν ωραία; Άν τα έτρωγες αυτά τηγανιτά χωρίς να ήξερες οτι ήταν μπανάνες θα το καταλάβαινες ή θα τα παιρνούσες για πατάτες; Επίσης πόσος χρόνος χρειάστηκε για το τηγάνισμα; Και κάτι τελευταίο, αν πας να τηγανίσεις την κανονική μπανάνα που τρώμε και όχι την πλαντέν, θα έχει την ίδια γεύση/χρώμα ή θα υπάρξουν διαφορές; ναι η γευση τους ειναι ωραια. μπορεις να τις φας με ζαχαρη η αλατι. προφανως το σχημα προδιδει αμεσως οτι ειναι μπανανες αλλα απο την γευση δεν θα τις περναγα για πατατες η εστω θα ειχα τις αμφιβολιες μου. για το τηγανισμα θελει ελαχιστο χρονο, γινονται πολυ πιο γρηγορα απο τις πατατες. αν πας να τηγανισεις κανονικη μπανανα θα ειναι αηδια γιατι ειναι πολυ γλυκες, επισης το χρωμα των κανονικων μπανανων ειναι πολυ πιο ανοιχτο. δεν εχω επιχειρησει να τηγανισω ποτε τσικιτα. παντως πλαντεν εχω φαει και γιαχνι με κοτοπουλο στην κατσαρολα και εκει πραγματικα μου φανηκαν σαν πατατες, http://www.youtube.com/watch?v=wCHIeRYzKII εγω τις εκανα deep fry. παντως με εξεπληξε το καθαρισμα τους. νομιζα οτι θα ανοιγαν σαν κανονικη μπανανα αλλα επρεπε να βαλω μαχαιρι τελικα οπως στο βιντεο.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ok, ελπίζω να βρώ εύκολα μπανάνες πλαντέν, το χρώμα τους μετά το τηγάνισμα είναι πολύ ωραίο, σαν χρυσός μοιάζουν.....
MetalGearFan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 -βγάζουμε την πίτσα από την κατάψυξη -ξετυλίγουμε το περίβλημα (πολύ σημαντικό) -προθερμαίνουμε τον φούρνο (για προχωρημένους) -προσθέτουμε έξτρα κασέρι ή/και πιπεριές -βάζουμε την πίτσα στον φούρνο -περιμένουμε ψάχνοντας τι ταινία θα δούμε -βγάζουμε την πίτσα από τον φούρνο και την κόβουμε σε κομμάτια -ενώ η πίτσα κρυώνει ψάχνουμε για υπότιτλους επειδή στην ταινία μιλάνε "βρετανικά" αγγλικά
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ο ramsay κανει μια παρα πολυ ωραια εκπομπη και εχει πολυ απλες συνταγες: http://scrapbook.channel4.com/programmes/gordon-ramsays-ultimate-cookery-course και σημερα ειδα για πρωτη φορα στην ζωη μου φρεσκα ρεβιθια
athlios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι κασερι βαζετε εσεις? Ή γκουντα η καμια γραβιερα... 1
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεραααα. εχω μαυρο και ασπρο σουσαμι και θα ηθελα να κανω κατι με αυτα κυριως με το μαυρο. σκεφτομουν να φτιαξω μικρα ψωμακια, καμια ιδεα κανεις; καμια συνταγη ισως;
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Macaron απο καρυδα (αν και μοιαζουν πιο πολυ με βραχακια, η υφη τους ειναι πολυ κοντα στο μακαρον ειδικα οταν ειναι ζεστα) υλικα 4 ασπραδια αυγου (αν τα αυγα ειναι μεγαλα ανεβαζουμε λιγο την δοση της ζαχαρης και της καρυδας) 250γρ ζαχαρη 250γρ ξυσμενη καρυδα (προσωπικα προτιμω την φρεσκια που την τριβω μονη μου) εκτελεση χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη σε μαρεγκα προσθετουμε την καρυδα και ανακατευουμε καλα καλυπτουμε με λαδοκολλα ενα ταψι και χρησιμοποιοντας δυο κουταλια σχηματιζουμε μερικα βραχακια πανω στο ταψι. ψηνουμε 15 λεπτα στους 180 βαθμους (να ειναι μεγαλα, αν βγουν μικρα θελουν λιγοτερο ψησιμο γιατι καιγονται) 4
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πειτε τρόπο να τηγανιστούν τα μανιταρια χωρις να βγάλουν μετά απο λίγο το ζουμι τους και στην ουσια βράσουν σε αυτο!
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 δεν γινεται αυτο εκτος αν τα κανεις deep fry. αλλιως μπορεις να τα τσιγαρισεις να βγαλουν το νερο τους και να τα αφησεις μετα κι αλλο εως οτου εξατμιστει ολο το νερο και στο τελος να τηγανιστουν.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Eιχα δει καπου εναν τρόπο να τα ψησουν χωρις να βγαλουν πολύ νερό, δεν μπορω να βρω τώρα το βιντεο δυστυχως για να δω σε ποσο δυνατη φωτια τα ειχε κανει..
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεραααα. εχω μαυρο και ασπρο σουσαμι και θα ηθελα να κανω κατι με αυτα κυριως με το μαυρο. σκεφτομουν να φτιαξω μικρα ψωμακια, καμια ιδεα κανεις; καμια συνταγη ισως; Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο Πειτε τρόπο να τηγανιστούν τα μανιταρια χωρις να βγάλουν μετά απο λίγο το ζουμι τους και στην ουσια βράσουν σε αυτο! Στον φουρνο, ή/και και σε οσο πιο μεγαλο σκευος γινεται ωστε να εξατμιζεται αμεσως το υγρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα