Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα

Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο

 

δεν εχει τπτ στο baking το κοιταξα ηδη, για δωσε μοαρ ινφο για τον σολωμο.

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτησή στους μάγειρες του Insomnia, πως και σε τι χώρο θα διατηρήσω τα σκόρδα για να μην ζαρώνουν και μουχλιάζουν; :mad:

Δημοσ.

Σε καποιο ντουλαπι σκοτεινο και στεγνο. Αν ακομη και εκει το παθαινεις, τα σκορδα σου δεν ειναι σωστα ξεραμενα.

  • Like 1
Δημοσ.

Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά.

Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα;

Δημοσ.

Macaron απο καρυδα (αν και μοιαζουν πιο πολυ με βραχακια, η υφη τους ειναι πολυ κοντα στο μακαρον ειδικα οταν ειναι ζεστα)

 

Μισό, μισό γιατί μας τα έχουνε κάνει κουλουβάχατα οι ζαχαροπλάστηδες. Ποια η διαφορά macaron, βραχακίων και "εργολάβων"? Κι αν αυτά που έφτιαξες ονομάζονται macaron (συμφωνούν μαζί σου τα σουπερμαρκετ που έχω δει), τότε γιατί ο Google στο macaron βγάζει τα τελειότατα και λαχταριστότατα Luxemburgen?

 

Είναι εναλλακτική ονομασία που απλώς χρησιμοποιείται μόνο στην Ελβετία?

Δημοσ.

Μισό, μισό γιατί μας τα έχουνε κάνει κουλουβάχατα οι ζαχαροπλάστηδες. Ποια η διαφορά macaron, βραχακίων και "εργολάβων"? Κι αν αυτά που έφτιαξες ονομάζονται macaron (συμφωνούν μαζί σου τα σουπερμαρκετ που έχω δει), τότε γιατί ο Google στο macaron βγάζει τα τελειότατα και λαχταριστότατα Luxemburgen?

 

Είναι εναλλακτική ονομασία που απλώς χρησιμοποιείται μόνο στην Ελβετία?

 

οι εργολαβοι μου φαινεται εχουν αλευρι. δεν εχω φαει ποτε εργολαβους αλλα απο την εικονα μου φαινονται πιο συμπαγης απο τα μακαρον αν και κοιτωντας συνταγες εδω μου φαινεται ειναι το ιδιο πραμα ακριβως στην υφη με διαφορα ισως στο αρωμα. τα βραχακια ειναι συμπαγη η εστω αυτα που φερνουν τα σουπερμαρκετ (το αυγο τους δεν ηταν μαρεγκα λογικα αλλα υγρο). τα μακαρον, αυτα που σου βγαζει το google και τα δικα μου εχουν την ιδια υφη και ειναι φτιαγμενα με τον ιδιο τροπο με την διαφορα οτι τα δικα μου εχουν καρυδα και αυτα του google εχουν αμυγδαλο. μακαρον ειναι το καθε ενα απο τα δυο κελυφη οχι το συνολο αλλα πλεον ονομαζουμε το συνολο μακαρον

 

300px-Macaron_1.jpg

Δημοσ.

Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά.

Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα;

Εγω εχω κρατησει μεχρι και 5 μηνες στο λονδινο και αυτο επειδη το ειχα ξεχασει.

 

 

Τωρα μαγειρευω κατι σαν αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=G8BMqQlokYo

Δημοσ.

Μαλακο φιλετο κοτοπουλο ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?Σ ολη μου τη ζωη μου χει κατσει 2 φορες φιλετο κοτοπουλο τρομερα μαλακο,σχεδον να λιωνει στο στομα.Και τις 2 σε διαφορετικα μαγαζια ειχε κατι σαν μαλακια παπαρωμενη κρουστα απο πανω.Κανεις καμια ιδεα πως μπορει να ηταν μαγειρεμενο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...