evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο δεν εχει τπτ στο baking το κοιταξα ηδη, για δωσε μοαρ ινφο για τον σολωμο.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.foodandwine.com/recipes/sesame-crusted-salmon
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εύα ζήλεψα πολύ με την καρύδα. Μιαμ Μιαμ Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ερώτησή στους μάγειρες του Insomnia, πως και σε τι χώρο θα διατηρήσω τα σκόρδα για να μην ζαρώνουν και μουχλιάζουν;
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σε καποιο ντουλαπι σκοτεινο και στεγνο. Αν ακομη και εκει το παθαινεις, τα σκορδα σου δεν ειναι σωστα ξεραμενα. 1
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά. Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα;
Muchacho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ισως να ενδιαφερει κανεναν.. Πηγή: Σάλτσα ντομάτας (διατήρηση σε βάζα)
Praetorianos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Macaron απο καρυδα (αν και μοιαζουν πιο πολυ με βραχακια, η υφη τους ειναι πολυ κοντα στο μακαρον ειδικα οταν ειναι ζεστα) Μισό, μισό γιατί μας τα έχουνε κάνει κουλουβάχατα οι ζαχαροπλάστηδες. Ποια η διαφορά macaron, βραχακίων και "εργολάβων"? Κι αν αυτά που έφτιαξες ονομάζονται macaron (συμφωνούν μαζί σου τα σουπερμαρκετ που έχω δει), τότε γιατί ο Google στο macaron βγάζει τα τελειότατα και λαχταριστότατα Luxemburgen? Είναι εναλλακτική ονομασία που απλώς χρησιμοποιείται μόνο στην Ελβετία?
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μισό, μισό γιατί μας τα έχουνε κάνει κουλουβάχατα οι ζαχαροπλάστηδες. Ποια η διαφορά macaron, βραχακίων και "εργολάβων"? Κι αν αυτά που έφτιαξες ονομάζονται macaron (συμφωνούν μαζί σου τα σουπερμαρκετ που έχω δει), τότε γιατί ο Google στο macaron βγάζει τα τελειότατα και λαχταριστότατα Luxemburgen? Είναι εναλλακτική ονομασία που απλώς χρησιμοποιείται μόνο στην Ελβετία? οι εργολαβοι μου φαινεται εχουν αλευρι. δεν εχω φαει ποτε εργολαβους αλλα απο την εικονα μου φαινονται πιο συμπαγης απο τα μακαρον αν και κοιτωντας συνταγες εδω μου φαινεται ειναι το ιδιο πραμα ακριβως στην υφη με διαφορα ισως στο αρωμα. τα βραχακια ειναι συμπαγη η εστω αυτα που φερνουν τα σουπερμαρκετ (το αυγο τους δεν ηταν μαρεγκα λογικα αλλα υγρο). τα μακαρον, αυτα που σου βγαζει το google και τα δικα μου εχουν την ιδια υφη και ειναι φτιαγμενα με τον ιδιο τροπο με την διαφορα οτι τα δικα μου εχουν καρυδα και αυτα του google εχουν αμυγδαλο. μακαρον ειναι το καθε ενα απο τα δυο κελυφη οχι το συνολο αλλα πλεον ονομαζουμε το συνολο μακαρον
Praetorianos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο εγώ και καμιά δεκαριά ξεχασμένοι ελβετοί τα ξέρουμε Luxemburgen αυτά?
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο εγώ και καμιά δεκαριά ξεχασμένοι ελβετοί τα ξέρουμε Luxemburgen αυτά? μαλλον λολ!
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά. Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα; Εγω εχω κρατησει μεχρι και 5 μηνες στο λονδινο και αυτο επειδη το ειχα ξεχασει. Τωρα μαγειρευω κατι σαν αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=G8BMqQlokYo
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδή μαλακία κάνω που βάζω τα σκόρδα στο ψυγείο ε; Ετοιμάζω αστακομακαρονάδα, σύντομα οπτικό υλικό.
Septum Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλακο φιλετο κοτοπουλο ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?Σ ολη μου τη ζωη μου χει κατσει 2 φορες φιλετο κοτοπουλο τρομερα μαλακο,σχεδον να λιωνει στο στομα.Και τις 2 σε διαφορετικα μαγαζια ειχε κατι σαν μαλακια παπαρωμενη κρουστα απο πανω.Κανεις καμια ιδεα πως μπορει να ηταν μαγειρεμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα