evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 σημερα εκανα ψαρι. φιλετο τιλαπιας με κρεμμυδακια απο πανω και ρυζι με αρακα
stavi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να σας ρωτήσω κάτι; για να μην ξεραθούν τα κανελλόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ... Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην ξεραθούν τα κανελλόνια; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από stavi
zynif Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς πως λέγεται η βανίλλια υποβρύχιο στα αγγλικά ;
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς πως λέγεται η βανίλλια υποβρύχιο στα αγγλικά ; Δεν υπαρχει συγκεκριμενη λεξη νομιζω. Οποτε η θα το πεις περιγραφικα ή θα πεις Vanilla Submarine και οποιος καταλαβει.
Adelina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Να σας ρωτήσω κάτι; για να μην ξεραθούν τα κανελόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ... Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην μου ξεραθούν τα κανελόνια; Μπορείς να τα βράσεις ελάχιστα πρίν τα τοποθετήσεις μέσα στο πυρέξ ίσα ισα να μαλακώσουν λίγο.Γεμίζονται πολύ έυκολα κι άς είναι πιο soft και μετά να τα περιχύσεις με την σάλτσα που θέλεις η την μπεσαμέλ.Εγω πάντοτε έτσι τα φτιάχνω και δεν μου ξεράθηκαν ποτέ. 1
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 εχω εδω μερικες πεντανοστιμες μαλακιουλες και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας. ρολο κρεμας τυριου με σολωμο και μυρωδικα. ερωτας απο την πρωτη μπουκια! το αγορασα στο aldi. παστα φουντουκιου για επάλειψη
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ok, θα ποσταρω το βραδυ μετα τα ξυδια εγω. Να περιμενεις. 1
traganeus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πο ρε παπατζιλίκι!!!!! η μερέντα έγινε πάστα φουντουκιού τώρα
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εΒακι δε σε ξεχασα, δυστυχως δε προλαβα να τραβηξω φωτο. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ πραλινιτσα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα