Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας ρωτήσω κάτι;

 

για να μην ξεραθούν τα κανελλόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ...

 

Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην ξεραθούν τα κανελλόνια;

Επεξ/σία από stavi
Δημοσ.

Να σας ρωτήσω κάτι;

 

για να μην ξεραθούν τα κανελόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ...

 

Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην μου ξεραθούν τα κανελόνια;

 

Μπορείς να τα βράσεις ελάχιστα πρίν τα τοποθετήσεις μέσα στο πυρέξ ίσα ισα να μαλακώσουν λίγο.Γεμίζονται πολύ έυκολα κι άς είναι πιο soft και μετά να τα περιχύσεις με την σάλτσα που θέλεις η την μπεσαμέλ.Εγω πάντοτε έτσι τα φτιάχνω και δεν μου ξεράθηκαν ποτέ. :)

  • Like 1
Δημοσ.

εχω εδω μερικες πεντανοστιμες μαλακιουλες και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας.

 

ρολο κρεμας τυριου με σολωμο και μυρωδικα. ερωτας απο την πρωτη μπουκια! το αγορασα στο aldi.

 

p1030857h.jpg

 

 

παστα φουντουκιου για επάλειψη

 

p1030859a.jpg

 

 

p1030860h.jpg

 

 

p1030861tm.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...