evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 στα σαπούνια που φτιάχνουμε πάντως δεν έχει καθόλου μα καθόλου άρωμα. Προσπαθώ να θυμηθώ αν είναι είναι το φοινικέλαιο ή το καρυδέλαιο στερεό. Νομίζω το φοινικέλαιο. Πως και σκέφτηκες να μαγειρέψεις σε καρυδέλαιο; ειναι καλο για τηγανισμα λενε.
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι γιατί όχι; γίγαντες φάση ( το μεγάλο το φασόλι και όχι το μέτριο της φασολάδας) νομίζω μια χαρά θα βγει. ρωταω μηπως βγουν πολυ σκληρα
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ρωταω μηπως βγουν πολυ σκληρα ε πρώτα θα τα βράσεις και μετά θα τα ριξεις φούρνο με ντομάτες και τα ρέστα. τώρα το σκληρό, έχει να κάνει και με το φασόλι, αν τα μούλιασες, αν το ίδιο το φασόλι ειναι καλό και βραστερό (γιαυτο και βλέπεις φασολάδες που δεν χυλώνουν ποτέ.) πάρε μια γεύση εδώ ψιλέ μου: http://faghta-giagias.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ε πρώτα θα τα βράσεις και μετά θα τα ριξεις φούρνο με ντομάτες και τα ρέστα. τώρα το σκληρό, έχει να κάνει και με το φασόλι, αν τα μούλιασες, αν το ίδιο το φασόλι ειναι καλό και βραστερό (γιαυτο και βλέπεις φασολάδες που δεν χυλώνουν ποτέ.) πάρε μια γεύση εδώ ψιλέ μου: http://faghta-giagias.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html οκ θα τα κανω αν ειναι το σκ
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 οκ θα τα κανω αν ειναι το σκ θέλει μουλιασμα απο βραδύς. και κοίτα να τα πάρεις απο κανά μπακάλικο, φασόλια ρεβυθια και τέτοια συσκευασμένα απο μάρκετ είναι απλά μάπα. δεν βράζουν με την καμία. με βαλες ρε μπαγάσα ιδέεα και μενα να κάνω Σ/Κ
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 θέλει μουλιασμα απο βραδύς. και κοίτα να τα πάρεις απο κανά μπακάλικο, φασόλια ρεβυθια και τέτοια συσκευασμένα απο μάρκετ είναι απλά μάπα. δεν βράζουν με την καμία. με βαλες ρε μπαγάσα ιδέεα και μενα να κάνω Σ/Κ τα 3α τα αποφλυομενα μια χαρα βραζουν
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς πώς να διατηρήσω τη ρίζα του τζίντζερ; Είναι κάτι που δεν καταναλώνεται γρήγορα και δυστυχώς χαλάει πριν το χρησιμοποιήσω. Το χω βάλει έτσι χύμα στο ψυγείο -ξεράθηκε. Το χω τυλίξει με χαρτί κουζίνας και πάλι στο ψυγείο -κάποια στιγμή μούχλιασε. Τώρα έχω ένα κομμάτι μέσα σε πλαστική σακούλα. Δεν ξέρω αν θα κρατήσει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς πώς να διατηρήσω τη ρίζα του τζίντζερ; Είναι κάτι που δεν καταναλώνεται γρήγορα και δυστυχώς χαλάει πριν το χρησιμοποιήσω. Το χω βάλει έτσι χύμα στο ψυγείο -ξεράθηκε. Το χω τυλίξει με χαρτί κουζίνας και πάλι στο ψυγείο -κάποια στιγμή μούχλιασε. Τώρα έχω ένα κομμάτι μέσα σε πλαστική σακούλα. Δεν ξέρω αν θα κρατήσει. καταψυξη? 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ναι, αλλά τυλιγμένο; Κι αν ναι, με τι; Εχω την εντύπωση ότι εκεί παίζεται η φάση, όχι στο ψυγείο vs. κατάψυξη. Την καλύτερη αντοχή την είχε μέχρι στιγμής το χαρτί κουζίνας γιατί απορροφάει -λέει- την υγρασία. Αλλά κάποια στιγμή εμφανίστηκε η άτιμη η πρασινάδα....
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 παρε σακουλες αποθηκευσεις φαγητων και βαλτο μεσα!
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Tώρα το εχω σε πλαστικό, θα περιμένω να δω πόσο θα κρατήσει.Τοχεις δοκιμάσει; Δυστυχώς μπορώ να αγοράσω μόνο μεγαλούτσικα κομμάτια απ' τα οποία κόβω μικρά κομματάκια κάθε φορά, και εννοείται όχι κάθε μέρα, οπότε μια μέθοδος που θα κρατούσε 2 μήνες θα ήταν άριστη.
cosmos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Θα το τυλίξεις σε χαρτί κουζίνας απορροφητικό και μετά θα το βάλεις ή σε σακουλίτσα τροφίμων που κλείνει με ζιπ ή σε τάπερ αεροστεγώς. Έτσι, αν το βάλεις στο ψυγείο θα σου κρατήσει 2 βδομάδες+ σίγουρα...στην κατάψυξη για μήνα+
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ωχ μόνο δύο βδομάδες; Καλά, με βλέπω για κατάψυξ όπως είπε και ο Σπεκτ, αλλιώς θα πετάω στα σκουπίδια πάλι. Θενκς, δεν είχα σκεφτεί να το διπλο-τυλίξω μέσα σε 2 υλικά.
tehAllantin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Σε ξηρο περιβαλλον σε αποθηκη φαση, να αεριζεται, ουτε τυλιγμενο ουτε τπτ. Κραταει αρκετα κ το πολυ να μαραθει λιγο. 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Θα βάλω το μισό έτσι και το άλλο μισό ζγκατάψυξ να κάνω σύγκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα