ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ζαρκαδι εχει δοκιμασει κανεις;;Δοκιμασα σε κατι φιλους κοκκινιστο κ δεν μου αρεσε καθολου,βαρια γευση για τα γουστα μ κ μυριζε ελαφρως.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ζαρκαδι εχει δοκιμασει κανεις;;Δοκιμασα σε κατι φιλους κοκκινιστο κ δεν μου αρεσε καθολου,βαρια γευση για τα γουστα μ κ μυριζε ελαφρως. Ε, κοκκινιστό και ελαφρύ δύσκολα θα βρεις! Και το κακομαγειρεμένο αρνί μυρίζει αλλά αν στο κάνουν σωστά είναι λουκουμάκι. 1
cococrops Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ωραιο το ζαρκαδι μαλλον δεν το μαγειρεψαν πολυ καλα για να μυριζε 1
gnarkill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 έβγαλα και εγώ ενα φιλετάκι σήμερα μούρλια έλιωνε. Αυτό τι κομμάτι είναι; Φαίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό. Ακολούθησες τη μέθοδο από το caruso;
bnvdarklord Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καμιά καλή δοκιμασμένη συνταγή για cinammon rolls έχει κανείς; Ευχαριστώ!
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό τι κομμάτι είναι; Φαίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό. Ακολούθησες τη μέθοδο από το caruso; ΄οχι φιλε με την αίσθηση, καθαρό φιλέτο ειναι, νομίζω ειναι απο τα λιγα κομματια στην ελλάδα που τρόγωνται ευχάριστα (αυτό γιατι δεν τα σιτεύουν δεν τα μεγαλώνουν σωστα, με σωστες τροφές και ρέστα έτσι τα υπόλοιπα για σχάρα η τηγάνι είναι μάπα.. και λαχείο να μην γίνει λάστιχο.) δυστηχώς ελλάδα ειμαστε πολύ μάπα στα μοσχάρια (με μικρή παραγωγή) σε αντίθεση με τα αρνιά που έχουμε απο τα ποιο νόστιμα. (αγγλια το αρνι πχ ειναι πολυ ποιο ελαφρι σε γεύση). τα χοιρινά πάνω κάτω ίδια. 4-5 λεπτά κάθε πλευρα (ήταν χοντρό κομμάτι το έδεσα και με σπάγγο να πάρει μορφή) με πλακέ κομματι δυσκολα.. και rest κανά 5λεπτο. πολύ crucial. δεν ξέρω τι κάνει ο καρουσο, αλλά τον θεωρώ πολύ αματούρι με σκόρπιες γνώσεις απο εδώ και απο εκεί κάνοντας ότι τον βολεέυι χαχα. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καμιά καλή δοκιμασμένη συνταγή για cinammon rolls έχει κανείς; Ευχαριστώ! Ναιιιιι! Αυτή εδώ είναι υπέροχη. 1
adi32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 H κρεμα που εχουν μεσα τα Νανου Bavaria ειναι κρεμα Βαυαριας ή αλλη ? Το λέω γιατι δεν μοιαζει
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ναι και εγω ετσι ηξερα και ειδα μια μερα ενα βιντεο που τα εβαζε ωμα μεσα στη σαλτσα και παραξευτηκα Ιεροσυλία και αηδία. Σε τυχαία σειρά.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Πως αλλιως μπορω να ζητησω το rib eye ;;Ειναι η σπαλομπριζολα χωρις κοκκαλο ;;;
cococrops Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πως αλλιως μπορω να ζητησω το rib eye ;;Ειναι η σπαλομπριζολα χωρις κοκκαλο ;;; λογικα θα το ξερουν rib eye
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 λογικα θα το ξερουν rib eye Σε 2 που εχω ρωτησει δεν το ηξεραν,δεν το συνεχισα κ ειπα απλα ενα δεν πειραζει,αλλωστε δεν ημουν διατεθιμενος να το παρω,απλα ηθελα να μαθω αν εχουν,τωρα ομως θελω να παρω κ ειπα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ζητησω
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε την τύχη σου με αυτό το όνομα. Για να το γράφει chef στη σελίδα του, ίσως να το λένε έτσι. Το βρήκα κι εδώ. 1
therock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αν και οι αναλογιες στο βιντεο ειναι βαζε και δες πως καθεται Θελω να δοκιμασω να φτιαξω αυτο Που βρισκω αυτο το μπουκαλακι και πως την εφαρμοζω σε σαλατα για να παει ομοιομορφα? Βρηκα μια ωραια σαλατα που παιρνω απεξω και θελω να ξεκινησω να τη φτιαχνω μονος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα