Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Δημοσ.

Ζαρκαδι εχει δοκιμασει κανεις;;Δοκιμασα σε κατι φιλους κοκκινιστο κ δεν μου αρεσε καθολου,βαρια γευση για τα γουστα μ κ μυριζε ελαφρως.

 

 

Ε, κοκκινιστό και ελαφρύ δύσκολα θα βρεις! Και το κακομαγειρεμένο αρνί μυρίζει αλλά αν στο κάνουν σωστά είναι λουκουμάκι.   :)

  • Like 1
Δημοσ.

έβγαλα και εγώ ενα φιλετάκι σήμερα μούρλια έλιωνε.

 

0ir4BFR.jpg

Αυτό τι κομμάτι είναι; Φαίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό. Ακολούθησες τη μέθοδο από το caruso;
Δημοσ.

Αυτό τι κομμάτι είναι; Φαίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό. Ακολούθησες τη μέθοδο από το caruso;

 

΄οχι φιλε με την αίσθηση, καθαρό φιλέτο ειναι, νομίζω ειναι απο τα λιγα κομματια στην ελλάδα που τρόγωνται ευχάριστα (αυτό γιατι δεν τα σιτεύουν δεν τα μεγαλώνουν σωστα, με σωστες τροφές και ρέστα έτσι τα υπόλοιπα για σχάρα η τηγάνι είναι μάπα.. και λαχείο να μην γίνει λάστιχο.)

 

δυστηχώς ελλάδα ειμαστε πολύ μάπα στα μοσχάρια (με μικρή παραγωγή) σε αντίθεση με τα αρνιά που έχουμε απο τα ποιο νόστιμα. (αγγλια το αρνι πχ ειναι πολυ ποιο ελαφρι σε γεύση). τα χοιρινά πάνω κάτω ίδια.

 

4-5 λεπτά κάθε πλευρα (ήταν χοντρό κομμάτι το έδεσα και με σπάγγο να πάρει μορφή) με πλακέ κομματι δυσκολα.. και rest κανά 5λεπτο. πολύ crucial.

δεν ξέρω τι κάνει ο καρουσο, αλλά τον θεωρώ πολύ αματούρι με σκόρπιες γνώσεις απο εδώ και απο εκεί κάνοντας ότι τον βολεέυι χαχα.

  • Like 1
Δημοσ.

ναι και εγω ετσι ηξερα και ειδα μια μερα ενα βιντεο που τα εβαζε ωμα μεσα στη σαλτσα και παραξευτηκα 

 

Ιεροσυλία και αηδία. Σε τυχαία σειρά.

Δημοσ.

λογικα θα το ξερουν rib eye 

Σε 2 που εχω ρωτησει δεν το ηξεραν,δεν το συνεχισα κ ειπα απλα ενα δεν πειραζει,αλλωστε δεν ημουν διατεθιμενος να το παρω,απλα ηθελα να μαθω αν εχουν,τωρα ομως θελω να παρω κ ειπα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ζητησω

Δημοσ.

Αν και οι αναλογιες στο βιντεο ειναι βαζε και δες πως καθεται Θελω να δοκιμασω να φτιαξω αυτο

 

 

Που βρισκω αυτο το μπουκαλακι και πως την εφαρμοζω σε σαλατα για να παει ομοιομορφα?

 

Βρηκα μια ωραια σαλατα που παιρνω απεξω και θελω να ξεκινησω να τη φτιαχνω μονος μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...