Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Βρες τον Κορέλι, είναι μετρ του είδους. 😛
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα)
nogoso Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα) Αν είσαι πολύ νέος στο ψήσιμο η γνώμη μου είναι να αποφύγεις σουβλάκια(βαρετά στο ψήσιμο επειδή έχουν 4 πλευρές) και σίγουρα τους κιμάδες για να μη σου κολλήσουν και ξενερώσεις. Πανσέτες είναι σταθερή αξία και δεν γίνεται να μην τις πετύχεις. Αν θες σε μπριζόλα χοιρινή πας σε λαιμού και αφού είναι φίλοι σου πάρε και μια μοσχαρίσια για να μπεις στο κλίμα. Να δεις δηλαδή πως ψήνει η ψησταριά σου ε και αν δεν την πετύχεις δεν χάθηκε ο κόσμος. Αν θες σε λουκάνικο απλά μην τα τρυπήσεις ή κόψεις στη μέση γιατί θα γίνει χαμός απο φωτιά. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 On 01/04/2019 at 14:13, skiabox said: Αυτές οι πλακιτσες παρμεζάνας φτιάχνονται εύκολα; Τρίβεις παρμεζάνα στον ψιλό τρίφτη, την απλώνεις σε ταψάκι με λαδόκολλα (ή προσεκτικά σε αντικολλητικό τηγάνι) και μόλις λιώσει και παει να πάρει χρώμα τη βγάζεις και την αφήνεις να σταθεροποιηθεί. Στο στάδιο που θα είναι ακόμη ζεστή και εύκαμπτη μπορείς να της δώσεις ο,τι σχήμα θέλεις. Αν θες ας πούμε να φτιάξεις μια "φωλιά" από παρμεζάνα για να βάλεις μέσα σαλάτα, την αναποδογυρίζεις ζεστή πάνω από ένα μπωλ ή πιάτο που έχεις στήσει ανάποδα, περιμένεις να κρυώσει και ξεφορμάρεις! 2
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα) Πανσετες λουκάνικα μπριζόλες 2
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Στη πεπατημένη ε ; Έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ @nogoso καλή η ιδέα για το μοσχάρι, θα πάρω μια να τη δοκιμάσω Γενικά μοσχαρίσια μπριζόλα σπίτι έχω να φάω καμιά 15αριά χρόνια, καιρός να ξαναμπεί στο μενού μου φαίνεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, AristidisZ said: Στη πεπατημένη ε ; Έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ @nogoso καλή η ιδέα για το μοσχάρι, θα πάρω μια να τη δοκιμάσω Γενικά μοσχαρίσια μπριζόλα σπίτι έχω να φάω καμιά 15αριά χρόνια, καιρός να ξαναμπεί στο μενού μου φαίνεται Κόντρα χωρίς κόκκαλο ftw! Αρκετά καλό VFM. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από ThReSh 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 26 minutes ago, ThReSh said: Κόντρα χωρίς κόκκαλο ftw! Αρκετά καλό VFM. Και μόνο medium rare!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 17 minutes ago, billdanos said: Και μόνο medium rare! Και με medium δεν παίρνουμε κεφάλια. 😛 1
nogoso Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Θα συμφωνήσω με το χωρίς κόκκαλο ώστε να είναι πιο εύκολη η διαχείριση. Το κόκκαλο το άτιμο μπορεί να σε κάνει να τη βγάλεις πολύ στεγνή επειδή θα φοβηθείς το αίμα στο σημείο.
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Τρίβεις παρμεζάνα στον ψιλό τρίφτη, την απλώνεις σε ταψάκι με λαδόκολλα (ή προσεκτικά σε αντικολλητικό τηγάνι) και μόλις λιώσει και παει να πάρει χρώμα τη βγάζεις και την αφήνεις να σταθεροποιηθεί. Στο στάδιο που θα είναι ακόμη ζεστή και εύκαμπτη μπορείς να της δώσεις ο,τι σχήμα θέλεις. Αν θες ας πούμε να φτιάξεις μια "φωλιά" από παρμεζάνα για να βάλεις μέσα σαλάτα, την αναποδογυρίζεις ζεστή πάνω από ένα μπωλ ή πιάτο που έχεις στήσει ανάποδα, περιμένεις να κρυώσει και ξεφορμάρεις! Μοντεράτορα δεν μας τα είπες αυτά τα ταλέντα! 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Και μόνο medium rare! 1
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Α να χαθείτε, και έφαγα αρακά σήμερα Μου φαίνεται θα κάνω μια πρόβα ακόμα απόψε
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Στη πεπατημένη ε ; Έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ @nogoso καλή η ιδέα για το μοσχάρι, θα πάρω μια να τη δοκιμάσω Γενικά μοσχαρίσια μπριζόλα σπίτι έχω να φάω καμιά 15αριά χρόνια, καιρός να ξαναμπεί στο μενού μου φαίνεται Φτιάξε κάτι απλό όπως λες δεν έχεις εμπειρία με το ψήσιμο. Το πιο απλά όπως πανσετες λουκάνικα είναι μια Safe λύση. η μοσχαρίσια θέλει σωστό ψήσιμο για να μην βγει σαν σόλα... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από christopher0016
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Φτιάξε κάτι απλό όπως λες δεν έχεις εμπειρία με το ψήσιμο. Το πιο απλά όπως πανσετες λουκάνικα είναι μια Safe λύση. η μοσχαρίσια θέλει σωστό ψήσιμο για να μην βγει σαν σόλα... Ε εντάξει οι 2 από τους 4 καλεσμένους το κατέχουν καλά το θέμα, νομίζω θα βοηθήσουν αν χρειαστεί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Πάρε ένα θερμόμετρο κρέατος για σιγουριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα