Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 34 minutes ago, skiabox said: Μοντεράτορα δεν μας τα είπες αυτά τα ταλέντα! Μοσχάρι καλοψημένο = ζεστή σαγιονάρα στο πιάτο σου για να γυμνάζεις τα σαγόνια! Αν τρως έτσι το κρέας τότε καλύτερα χοιρινό ή μοσχαράκι κοκκινιστό... 😛 19 minutes ago, ThReSh said: Πάρε ένα θερμόμετρο κρέατος για σιγουριά. Χθες έφτασε στο σπίτι αυτό οπότε ανοίγονται νέοι ορίζοντες: 4
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πάρε ένα θερμόμετρο κρέατος για σιγουριά. Έχεις να προτείνεις κανένα ; @billdanos αυτό που δείχνεις δε ξέρω τι είναι αλλά δείχνει ακριβό
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 6 minutes ago, AristidisZ said: Έχεις να προτείνεις κανένα ; @billdanos αυτό που δείχνεις δε ξέρω τι είναι αλλά δείχνει ακριβό Πάντως ΔΕΝ είναι ...sex toy! 😛 Με αυτό μαγειρεύεις τις τροφές μέσα σε νερό αφού τα κλείσεις σε σακουλάκια τροφίμων με zip. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή κυκλοφορώντας συνεχώς το νερό μέσα στο σκεύος και μαγειρεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες από μία εως και ...48 ώρες αναλογα το κρέας κλπ. Το πρώτο πείραμα χθες με σολωμό ήταν απόλυτα πετυχημένο (για 45 λεπτά στους 52 βαθμούς). Αφού το βγάλεις από το σακουλάκι, το σκουπίζεις και το περνάς από ένα τηγάνι για 1 λεπτό για να πάρει χρώμα κλπ. Μαγειρεύεις με αυτό μέσα σε οποιοδήποτε σκεύος που προφανώς δεν χρειάζεται να είναι πάνω στο μάτι, ακόμη και σε πλαστικά δοχεία (που να αντέχουν θερμοκρασίες μέχρι 80-85 βαθμούς που είναι και η μεγιστη θερμοκρασία που πιάνει). Το κόστος ξεκινάει από 100 ευρώ περίπου.
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Πάντως ΔΕΝ είναι ...sex toy! 😛 Με αυτό μαγειρεύεις τις τροφές μέσα σε νερό αφού τα κλείσεις σε σακουλάκια τροφίμων με zip. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή κυκλοφορώντας συνεχώς το νερό μέσα στο σκεύος και μαγειρεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες από μία εως και ...48 ώρες αναλογα το κρέας κλπ. Το πρώτο πείραμα χθες με σολωμό ήταν απόλυτα πετυχημένο (για 45 λεπτά στους 52 βαθμούς). Αφού το βγάλεις από το σακουλάκι, το σκουπίζεις και το περνάς από ένα τηγάνι για 1 λεπτό για να πάρει χρώμα κλπ. Μαγειρεύεις με αυτό μέσα σε οποιοδήποτε σκεύος που προφανώς δεν χρειάζεται να είναι πάνω στο μάτι, ακόμη και σε πλαστικά δοχεία (που να αντέχουν θερμοκρασίες μέχρι 80-85 βαθμούς που είναι και η μεγιστη θερμοκρασία που πιάνει). Το κόστος ξεκινάει από 100 ευρώ περίπου. Sous vide, πες το ντε σε απλά ελληνικά 1
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) σουβίντ ;; Μετα τη αποτυχια με τις ψηστιερες που τα κανα καρβουνο παμε για γαλλικα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, nogoso είπε Θα συμφωνήσω με το χωρίς κόκκαλο ώστε να είναι πιο εύκολη η διαχείριση. Το κόκκαλο το άτιμο μπορεί να σε κάνει να τη βγάλεις πολύ στεγνή επειδή θα φοβηθείς το αίμα στο σημείο. Δεν είναι αίμα αλλά χρωστικές, ζήτημα στο κόκκαλο να έχει μείνει 5-10 μλ τα οποία απλά καίγονται στο ψήσιμο. Για τα μοσχαρίσια ειδικά τα κόβεις πάχος 2cm και τα ψήνεις 1 λεπτό από κάθε μεριά και γίνονται λουκούμι αν κάποιος έχει θέμα στο να βλέπει το κόκκινο από τις χρωστικές μπορεί να το αφήσει παραπάνω. 2
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Τελικά την παρμεζάνα να την βάλω στη σαλάτα ψημένη ή άψητη; Σε εστιατόρια την έχω δει μόνο άψητη για αυτό ρωτάω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 minute ago, skiabox said: Τελικά την παρμεζάνα να την βάλω στη σαλάτα ψημένη ή άψητη; Σε εστιατόρια την έχω δει μόνο άψητη για αυτό ρωτάω! Όπως και να τη βάλεις ...θα τη φάτε!
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Πάντως ΔΕΝ είναι ...sex toy! 😛 Με αυτό μαγειρεύεις τις τροφές μέσα σε νερό αφού τα κλείσεις σε σακουλάκια τροφίμων με zip. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή κυκλοφορώντας συνεχώς το νερό μέσα στο σκεύος και μαγειρεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες από μία εως και ...48 ώρες αναλογα το κρέας κλπ. Το πρώτο πείραμα χθες με σολωμό ήταν απόλυτα πετυχημένο (για 45 λεπτά στους 52 βαθμούς). Αφού το βγάλεις από το σακουλάκι, το σκουπίζεις και το περνάς από ένα τηγάνι για 1 λεπτό για να πάρει χρώμα κλπ. Μαγειρεύεις με αυτό μέσα σε οποιοδήποτε σκεύος που προφανώς δεν χρειάζεται να είναι πάνω στο μάτι, ακόμη και σε πλαστικά δοχεία (που να αντέχουν θερμοκρασίες μέχρι 80-85 βαθμούς που είναι και η μεγιστη θερμοκρασία που πιάνει). Το κόστος ξεκινάει από 100 ευρώ περίπου. Δοκίμασε φιλέτο κοτόπουλο μέσα στο σακουλάκι βάλε κάρυ, πιπέρι, λίγο αλάτι, κάποιο μυρωδικο που να σου αρέσει μόλις το βγάλεις πέρασμα στο τηγάνι με βούτυρο κλαριφιε ή μη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 19 minutes ago, AristidisZ said: Έχεις να προτείνεις κανένα ; https://www.skroutz.gr/c/1563/CHronometra-THermometra.html?keyphrase=κρεατος&o=θερμομετρο+κρεατος Όχι συγκεκριμένο δυστυχώς
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε https://www.skroutz.gr/c/1563/CHronometra-THermometra.html?keyphrase=κρεατος&o=θερμομετρο+κρεατος Όχι συγκεκριμένο δυστυχώς Είδα ότι ξεκινάνε από 10ρικο και πάνε στον Θεό, για αυτό ρώτησα Προφανώς χρειάζεται μια Α ακρίβεια, αλλά μη δώσουμε και 2 μεροκάματα για αξεσουάρ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 36 minutes ago, ThReSh said: https://www.skroutz.gr/c/1563/CHronometra-THermometra.html?keyphrase=κρεατος&o=θερμομετρο+κρεατος Όχι συγκεκριμένο δυστυχώς Πήρα ένα με 30 ευρώ και μου έμεινε στο χέρι από τους υδρατμούς του φαγητού στην κατσαρόλα. Νομίζω πως τα πιο καλά είναι αυτά που έχεις ξεχωριστά την οθόνη και ο αισθητήρας επικοινωνεί με καλώδιο ανθεκτικό στις θερμοκρασίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 minute ago, billdanos said: Πήρα ένα με 30 ευρώ και μου έμεινε στο χέρι από τους υδρατμούς του φαγητού στην κατσαρόλα. Νομίζω πως τα πιο καλά είναι αυτά που έχεις ξεχωριστά την οθόνη και ο αισθητήρας επικοινωνεί με καλώδιο ανθεκτικό στις θερμοκρασίες. Ή αναλογικό...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 hours ago, ThReSh said: Ή αναλογικό... Για ψήσιμο ακριβειας δεν είναι πολύ καλά τα αναλογικά...
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μεγάλε μοντεράτορα billdanos έγραψες πάλι. Δοκίμασα τη συνταγή που είπες με την παρμεζάνα στο φούρνο και μετά τσιπς. Από κάτω είχανε την κλασική σαλάτα μαρούλι με την ωραία βινεγκρέτ που περιγράφω πιο πάνω! Απλά μετά το κρύωμα θέλουν να μπουν σε χαρτί κουζίνας τα τσιπς να φύγει λίγο το λάδι που βγάζουν. Για φωτογραφία ήταν το πιάτο! Καλά ποιος είσαι; Ο Σωτήρης Κοντιζάς; ΛΟΟΟΛ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα