phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ότι δημιουργούνται θέματα και στο πεπτικό σύστημα όσο ανεβαίνεις στην κλίμακα Scoville είναι πιθανό, αλλά ότι είναι κοινώς αποδεκτό ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο προσωπικά δεν το έχω ακούσει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Οι καλύτερες αγορές μου σε καυτερές σάλτσες είναι από amazon, περνώ συνήθως πακέτα με διαφορετικές https://www.amazon.de/dp/B0BJQJLKZS/ref=mp_s_a_1_8?crid=210WGRB664E3P&keywords=heisse+sause&qid=1677596834&sprefix=%2Caps%2C134&sr=8-8 Αυτό περιμένω τωρα πχ μην κοιτάς καθαρά βαθμούς γιατί από σάλτσα σε σάλτσα παίζουν τεράστιες διαφορές στο πως έρχεται το κάψιμο και η διάρκεια του Οπότε ξεκινά με παραγγελίες από έξω (Ελλάδα νορμάλ τιμές με καλής ποιότητας δεν θα βρεις) Με πακέτα σαν το παραπάνω και επιλογές θα έχεις αλλά και αν καταλήξεις κάπου αγοράζεις τη συγκεκριμένη σε μεγαλύτερη ποσότητα 1
kostasbm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 βρες συνταγές ανάλογα με το τι τρως να φτιάχνεις μόνος σου σαλτσες αλλά τα καυτερά του Μεξικου αλλά της Απω Ανατολής αλλλα της Μέσης Ανατολης στο σούπερ μάρκετ δε φτάνουν μερικές σάλτσες...
Dinos1973 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε φιλική συμβουλή επειδή την έχω ξαναδει τη δουλειά με κοντινό μου άνθρωπο που έλεγε τα ίδια πριν χρόνια. έχεις συνηθίσει βαθμιαία την ένταση στο κάψιμο καταστρέφοντας τον οργανισμό σου και έχουν παραλύσει πλέον τα αισθητήρια που σου δίνουν την πληροφορία. καλύτερα να ξε-συνηθίσεις με "αποτοξίνωση" βαθμιαία επαναφέροντας τα φυσιολογικά όρια πριν κάνεις παραπάνω ζημιά και αλλού. Εάν το καυτερό φαγητό κατέστρεφε τον οργανισμό μας, τότε δεν θα είχαν ξεπεράσει το 1δις Κίνα και Ινδία........ το καυτερό φαγητό είναι εθισμός, τώρα εάν δημιουργεί προβλήματα στο πεπτικό αυτό είναι κάτι που μπορεί άνετα να το καταλάβει κάποιος και να πάρει τα μέτρα του.
Menelaos83 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Εάν το καυτερό φαγητό κατέστρεφε τον οργανισμό μας, τότε δεν θα είχαν ξεπεράσει το 1δις Κίνα και Ινδία........ το καυτερό φαγητό είναι εθισμός, τώρα εάν δημιουργεί προβλήματα στο πεπτικό αυτό είναι κάτι που μπορεί άνετα να το καταλάβει κάποιος και να πάρει τα μέτρα του. Καλα και η κοκα κολα κανει κακο αλλα δεν βλεπω να εχει αφανιστει ο κοσμος... επισης οκ ναι ινδοι κλπ τρωνε καυτερα αλλα απο το απλα καυτερα μεχρι να βρουμε τι καιει πιο πολυ και να το φαμε και σε μεγαλη συχνοτητα εχει μια αποσταση. Γενικως οταν υπαρχει μετρο ολα ειναι οκ.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καυτερά φαγητά τρώνε σε διάφορα μέρη του κόσμου. Δε νομίζω ότι επηρεάζει σε κάτι την υγεία τους. Ο βασικότερος παράγοντας που δεν αναφέρει κανένας όμως είναι η συχνότητα. Η υψηλη συχνότητα δεν αποκλείεται να προκαλεί προβλήματα στο στομάχι αλλά αυτό πρέπει να είναι τεκμηριωμένο με επιστημονική έρευνα και όχι επειδή το υποθέτω εγώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 The Observers from Fringe like this thread.
vs_skg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Xvipes είπε Εδώ και χρόνια άρχισα να τρώω καυτερό φαγητό και πλέον και το πιο καυτερό tabasco δε φτουράει. Το ίδιο ισχύει και με το κλασικό καυτερό μπούκοβο από το σουπερ μαρκετ. Έχω βρει αυτό το site https://kafteroulis.gr/kafteres-saltses αλλά δεν έχω πάρει κάτι ακόμα από εκεί κυρίως γιατί είναι ακριβό αλλά δεν ξέρω και τι να πάρω που θα αντικαταστήσει το tabasco. Υπάρχει κάποια πρόταση για να μπορώ να κάνω οποιοδήποτε φαγητό καυτερό όπως κάνω μέχρι στιγμής με το tabasco scorpion? Αυτό το site έχει γνωστές σάλτσες πάντως πχ https://kafteroulis.gr/kafteres-saltses/extra-kayteres-saltses/dabomb-beyond-insanity Την έχει στο hot ones στο youtube (έχει και βίντεο στην περιγραφή του προϊόντος) Πάρε μια τέτοια να σου φύγει η μαγκιά 😛 Κάνε όμως report back να ξέρουμε ότι επιβίωσες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 minutes ago, vs_skg said: Πάρε μια τέτοια να σου φύγει η μαγκιά 😛 Κι είναι η χειρότερη, από πλευράς γεύσης. 😛
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Γενικα επειδη κι εγω ειμαι λιγο addicted στα καυτερα, σου προτεινω να δοκιμασεις την Crying Thaiger σριρατσα. Την βρισκω ανα περιοδους στον Σκλαβενιτη. Βασικα κανει κυκλικη παραλαβη την μια φορα αυτην και μετα την σριρατσα της Tabascο που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου. Δεν ειναι ολες οι σριρατσες (sic) ιδιες, trust me οσον αφορα την κλαψιαρικη θιγρη! 1
Xvipes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 56 minutes ago, stormrain said: Γενικα επειδη κι εγω ειμαι λιγο addicted στα καυτερα, σου προτεινω να δοκιμασεις την Crying Thaiger σριρατσα. Την βρισκω ανα περιοδους στον Σκλαβενιτη. Βασικα κανει κυκλικη παραλαβη την μια φορα αυτην και μετα την σριρατσα της Tabascο που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου. Δεν ειναι ολες οι σριρατσες (sic) ιδιες, trust me οσον αφορα την κλαψιαρικη θιγρη! Thank you, δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει αυτή ή την άλλη από tabasco (μαλλον της tabasco ήταν) και μου φάνηκε πολύ γλυκιά και σκορδατη και καθόλου καυτερή. Θα επιχειρήσω και από το amazon που πρότεινε ο @Inuyasha Για την Da bomb μάλλον θα αρκεστώ στις αντιδράσεις του Hot ones 😅
Ptolemaios1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 θα δοκιμάσω αυτό απόψε https://www.youtube.com/watch?v=tGYpsJuh2NU
Ptolemaios1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 λοιπόν το δοκίμασα γύρω στα 12 ευρώ βγήκε το γεύμα το παράκανα με τα υλικά και δε μαγειρεύτηκε σωστά
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο : έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο το σερβιρίστηκα μα μαγιονέζα καλούτσικο βγήκε 1
Mpiftekis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 28/3/2023 στις 5:50 ΜΜ, Ptolemaios1 είπε θα δοκιμάσω αυτό απόψε https://www.youtube.com/watch?v=tGYpsJuh2NU Τηγανητό λάχανο με τζατζίκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα