kuzko21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 επισης ειναι ωραια αμα την βαλεις μεσα σε φιλο κρουστας αντι για αλευρι και ειτε την ψησεις ειτε να την τηγανισεις. μελι και λιγο μαυρο σουσαμι και εχεις μια βομβα θερμιδων.
Profhths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Πολλες θερμιδες εχει αλλα ειναι σκετη απολαυση...
kuzko21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 το γνωστο , τα ωραια πραματα στη ζωη η παχαινουν η ειναι παρανομα. Ontopic σημερα εκανα αυτο που ειχε δωσει ο τουφας στο τοπικ με τα μακαρονια. http://www.youtube.com/watch?v=SugJ6aLOkyA νοστιμοτατο και καλοκαιρινο , νομιζω οτι ηθελε λιγη ζαχαρη μεσα. επισης , εαν το προσπαθησει καποιος να βαλει αρκετο πιπερι...θελει πολυ.
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τα φωτα σας παρακαλω! Θελω να φτιαξω ρυζογαλο με γευση καραμελα. Η μονη συνταγη που εχω βρει ειναι με ζαχαρουχο γαλα. Το βαζεις σε κατσαρολα μεχρι να καραμελωσει και απο εκει παιρνεις την γευση. Στην συνεχεια βαζεις και το γαλα και μολις βρασει προσθετεις ρυζι. Επειδη δεν μου γεμιζει το ματι το ζαχαρουχο για την γευση καραμελας, θα ηθελα να το κανω με την κλασικη caramel sauce. Ζαχαρη μεχρι να γινει καραμελα, κρεμα γαλακτος και λιγο βουτυρο. Με αυτον τον τροπο ποτε να προσθεσω την καραμελα? Στο τελος ή στην αρχη και να "χτισω" πανω της? Αν πετυχει, υπαρχει περιπτωση οταν μπει στο ψυγειο να υπαρξει προβλημα? Να σκληρηνει υπερβολικα πχ?
Toufas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 βρασε κουτια απο ζαχαρουχο γαλα για 2-3 ωρες (40 λεπτα στην χυτρα) και θα γινει αυτο που θες μεσα. http://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_de_leche αλλιως http://www.food52.com/recipes/2338_caramel_rice_pudding_with_brown_butter_and_creme_fraiche επισης αν το κανεις για κανα ραντεβου, βαλε απο πανω καφε ζαχαρη και καψτην με ενα φλογηστρο να γινει brulee ή αν πιανει το χερι σου, μαρεγκα.
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τελικα εκανα αυτο με το ζαχαρουχο για να δω πως θα βγει. Dulce de leche εχω φτιαξει και αλλη φορα αλλα το φαγαμε με παγωτο. Δεν ηξερα το κολπο με την χυτρα, οποτε thx. Δεν ειναι για ραντεβου, θα ψησουμε με την παρεα και ειπα να φτιαξω κανα γλυκο. Πανακοτα με σιροπι φραουλα (να'ναι καλα ο Chef John για το κολπο με το μπαλσαμικο) και το ρυζογαλο καραμελας.
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 το αερος ειναι πιο ξερο, κανει αυτο που θες. Εχει αλλα που ειναι λιγοτερο ξερα, περισοττερο κλπ. Σκεψου σαν να κανεις σαλαμι, αλλα να μην το αφησεις να ωριμασει και να το μαγειρεψεις.
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 http://jessicainsd.blogspot.be/2011/11/chicken-marsala-pasta.html somme confort food! http://www.cookingwithsugar.com/amazing-halloween-rainbow-party-bundt-cake-recipe/ κι ενα εντυπωσιακο εμφανισιακα κεικ κι ολο το σαιτ γενικως http://foodgawker.com/popular/favorites/page/20/
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 τι να σου πω, εμενα μου αρεσει πολυ ετσι οπως το ειδα.
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 To κέηκ γάμησε (εμφανισιακά γιατί βλέπω δούλεψε πολύ το μίξερ για τα έτοιμα μείγματα )
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Και το κεικ και το milf εντυπωσιακα ηταν. Το comfort food πως θα το λεγαμε στα ελληνικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα