Batadoum Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Παρελαβα την πεμπτη 5/12 και τα δυο ζευγαρια που παρήγγειλα χωρις κανενα προβλημα. 43 νουμερο και τα δυο και ηταν ακριβως οτι επρεπε για το ποδι μου ( φοραω 43) . Πηρα τα 720 και τα 97 air max και μπορω να πω πως ειναι παπουτσαρες , απιστευτη ποιοτητα. Τα 720 τα αισθανομαι λιγο περιεργα γιατι κυριολεκτικα περπατας σε αερα αλλα πιστευω θα συνηθισω γρηγορα γιατι ειναι πολυ βολικα . Και τα δυο ειναι βαρια βεβαια οπως ολα τα air max .
Phoenix7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Σε 2η παραγγελία μου έβγαλε αυτό το μήνυμα, το αγνοώ; Μένω επαρχία και ούτε καν ήρθε προς τα εδώ ακόμα. Αθήνα το σκάναραν σήμερα
freelove Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω το airmax 720 από 42.5 νούμερο Πού παρέλαβα να τα γυρίζω πίσω και να πάρω 43 νούμερο. Τι πρέπει να κάνω ξέρετε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέσα στην κούτα που ήρθαν έχει χαρτί/αυτοκόλλητα με οδηγίες.
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, freelove είπε Θέλω το airmax 720 από 42.5 νούμερο Πού παρέλαβα να τα γυρίζω πίσω και να πάρω 43 νούμερο. Τι πρέπει να κάνω ξέρετε?? Δε γίνονται αλλαγές. Μόνο επιστροφές. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εκτός αν παραγγείλεις το 43 στην τρέχουσα τιμή, που προφανώς δεν έχει νόημα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από DownUNDERground
funkopop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Σε 2η παραγγελία μου έβγαλε αυτό το μήνυμα, το αγνοώ; Μένω επαρχία και ούτε καν ήρθε προς τα εδώ ακόμα. Αθήνα το σκάναραν σήμερα Πάρε τηλ την UPS γιατί θα πάθεις τα ίδια με μένα(βλ. πιο πάνω) 1
leo066 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στις 5/12/2019 στις 11:51 ΠΜ, Xacti είπε Έχω και 2 παραγγελίες από την προσφορά adidas που αναφέρθηκε εδώ μέσα. Είναι με dhl και φαινονται και οι 2 "κολλημένες" στις 29 και 30 Νοεμβρίου κάπου στη Γερμανία. Τι γίνεται, ξέρει κανένας? Για αυτή από 29 λογικά σήμερα πρέπει να εμφανιστεί Αθήνα
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, funkopop είπε Πάρε τηλ την UPS γιατί θα πάθεις τα ίδια με μένα(βλ. πιο πάνω) Εσύ λίγα έπαθες. Αν δεν το κυνηγήσει παίζει και να γυρίσει πίσω στη Nike το δέμα. 1
funkopop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Εσύ λίγα έπαθες. Αν δεν το κυνηγήσει παίζει και να γυρίσει πίσω στη Nike το δέμα. Να αλλάξουν εταιρεία κούριερ ,δεν μπορεί να κάθεται ο καθένας μας να κυνηγάει το δέμα γιατί στην UPS είναι άχρηστοι
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Κάτι παίζει πάντως με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα στοιχεία αποστολής με UPS. Έχουν αναφερθεί εδώ και παλιότερα κρούσματα με πρόβλημα με ????????. Δεν πιστεύω ότι είναι τρελοί να θέλουν να μην παραδώσουν τα πακέτα, απλά πρέπει να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν. 5-10 πελάτες που θα κάνουν τηλέφωνα στο κέντρο τους με παράπονα για το θέμα πιστεύω δε θα ήταν άσχημα για να τους κινητοποιήσουν.
Phoenix7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, funkopop είπε Πάρε τηλ την UPS γιατί θα πάθεις τα ίδια με μένα(βλ. πιο πάνω) Να ενημερώσω αρχικά είναι 1 παραγγελία με 2 παπούτσια που για κάποιο λόγο την έσπασαν σε 2 δέματα) Πήρα οι άνθρωποι είναι ότι νανε, ούτε το 1ο μέρος της παραγγελίας βλέπουν πόσο είναι (έβαλα αντικαταβολή... Πάλι καλά) ούτε και το 2ο μπορούν να κάνουν κάτι γιατί λέει πιθανότατα δεν είχε στοιχεία για την παράδοση πάνω. Οπότε αναγκαστικά θα γυρίσει πίσω. Μίλησα και με Nike τους ρώτησα τι κάνουμε και μου είπαν αν ξέρω ποιο από 2 παπούτσια έχει ξεκινήσει προς παράδοση(ώστε να έστελναν ξεχωριστά το άλλο άμεσα να κερδίσουμε χρόνο), και στην UPS δεν μπορούν να βρουν καν ποιο από τα 2 είναι βάση αντικαταβολής γιατί δεν το εμφανίζει το σύστημα τους λένε. Κοινώς "ότι νανε". Τι άλλο μπορώ να κάνω? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Phoenix7
nikolas.stamb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Κάτι παίζει πάντως με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα στοιχεία αποστολής με UPS. Έχουν αναφερθεί εδώ και παλιότερα κρούσματα με πρόβλημα με ????????. Δεν πιστεύω ότι είναι τρελοί να θέλουν να μην παραδώσουν τα πακέτα, απλά πρέπει να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν. 5-10 πελάτες που θα κάνουν τηλέφωνα στο κέντρο τους με παράπονα για το θέμα πιστεύω δε θα ήταν άσχημα για να τους κινητοποιήσουν. Ρε παιδιά, εμένα το σάιτ τις Nike δεν με άφηνε να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες και έβαλα αναγκαστικά λατινικούς. Πάλι καλά δηλαδή.
beastie74 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρα παρέλαβα και το παπουτσάκι τέλειο.
funkopop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Κάτι παίζει πάντως με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα στοιχεία αποστολής με UPS. Έχουν αναφερθεί εδώ και παλιότερα κρούσματα με πρόβλημα με ????????. Δεν πιστεύω ότι είναι τρελοί να θέλουν να μην παραδώσουν τα πακέτα, απλά πρέπει να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν. 5-10 πελάτες που θα κάνουν τηλέφωνα στο κέντρο τους με παράπονα για το θέμα πιστεύω δε θα ήταν άσχημα για να τους κινητοποιήσουν. Μα η διεύθυνση δεν ήταν με ελληνικούς χαρακτήρες!Ποιός γράφει την διεύθυνση στα ελληνικά σε παραγγελίες που ξέρει ότι έρχονται απ’έξω;!Μη λέμε ότι θέλουμε 26 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε Ρε παιδιά, εμένα το σάιτ τις Nike δεν με άφηνε να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες και έβαλα αναγκαστικά λατινικούς. Πάλι καλά δηλαδή. Ναι όντως δεν άφηνε αλλά και να άφηνε δεν θα έπρεπε να βάλεις.Σου έρχεται απ’έξω το πακέτο όχι από Ελλάδα 🤷🏼♀️ 1
Looter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η UPS είναι μακράν η καλύτερη courier για Ελλάδα. Πρόσφατα έγινε συγχώνευση με την TNT , αυτός είναι και ο λόγος που έχουν δημιουργηθεί κάποια μικροθεματα. Καλως ή κακώς η γεωγραφία της Ελλάδας δεν αφήνει πολλες επιλογές στις μεταφορικές και συνεργάζονται με την κάθε Mitsos Courier που εξυπηρετεί τοπικά. Η DHL είναι ακόμα χειρότερη και για αποστολές courier πχ για Κρήτη στέλνουν τα δέματα με το πλοίο της γραμμής ενώ οι πελάτες πληρώνουν express... Φτάνει δηλαδή ολόκληρη παλέτα από Βόρεια Γαλλία μέσα σε 12-15 ώρες στο Ελ. Βενιζέλος και αυτοί θέλουν 3-5 εργάσιμες για σημεία που θεωρούν απόμακρα.. Πέρα από αυτό εταιρίες όπως DHL , UPS , TNT δεν δίνουν πλήρη πρόσβαση στο πληροφοριακό τους σύστημα στον κάθε συνεργάτη για λόγους ασφαλείας. Ούτε εσείς θα δίνατε πλήρη πρόσβαση στην κάθε Mitsos Courier.. Αυτος είναι και ο λόγος που μπορεί να μην είναι ακριβές το στίγμα του δέματος στην Ελλάδα για αποστολές στην επαρχία. Στην Κρήτη πχ υπάρχει μια εταιρία που λέγεται ΤΑΟ και συνεργάζονται μαζί της για παραδόσεις στο νησί. Αυτοί επειδή βαριούνται ενημερώνουν τη βάση δεδομένων 2 φορές τη βδομάδα , επειδή απλά έτσι 😂🤣 Το μόνο που θα ήθελα από τη UPS είναι να μπορείς να παραλάβεις τα δέματα σου από κάποιο βενζινάδικο όπως γίνεται με ACS και DHL. Εξάλλου και εδώ Αγγλία έτσι είναι. Αν δε μένεις σε συγκρότημα με θυρωρό(ναι υπάρχουν ακόμα τέτοια) , πας και παραλαμβάνεις από σημεία κοντά στο σπίτι σου (ψιλικατζίδικα , mini markets ,κλπ) που μπορεί να είναι ανοιχτά και όλο το 24ωρο.. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Looter 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις