Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Daredevil είπε

προφανώς κι όχι, 1) το ποστ πρέπει να ήταν αν έχεις αργή σύνδεση ίσως σε συμφέρει η disk έκδοση 2)θεωρητικά όπως στο xsX μεταφέρεις το game σε εξωτερικό αν θες να το κάνεις store, οπότε γλυτώνεις και τον χώρο για τα δισκάκια και μεταφέρεις την updated έκδοση και δεν χρειάζεται να ξανακατεβασεις όλα τα Updates 3) η δεσμευση απο το store έπαιζε κάτι χρόνια πριν και για το steam, κλπ δεν νομίζω ότι ασχολείται κάποιος πλέον. 

κάλα κι εμένα μ αρέσει πιο πολύ η λύση του XSX και σαν σχεδίαση αλλά ας δούμε πως πάει πρώτα γιατί σύμφωνα με το cerny  ψυξη δουλεύει διαφορετικά

Εμένα πάλι μου θύμισε εποχές ps1 και ps2 με τις memory cards που είχαμε για τα saves 🙄

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Χμ, αυτό το σύστημα ψύξης με ανησυχεί κάπως για τα επίπεδα θορύβου. Ελπίζω να έχει και κάτι άλλο από κάτω.

Επίσης παιδιά ο χώρος που δεσμεύει δεν είναι μόνο για το os. Πχ δεσμεύει μόνιμα χώρο για να μπορούμε να βάζουμε την κονσόλα σε stand by ενώ παίζουμε.

Ούτε εμένα μου εμπνέει εμπιστοσύνη στο θέμα θορύβου και ψύξης... δεν νομίζω ότι θα έχει έξτρα ανεμιστήρα πάντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρό, σαν ανεμιστηρακι laptop μοιαζει.. :P 

GqNzLWD.jpeg

4hyTyWJ.jpg

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρό, σαν ανεμιστηρακι laptop μοιαζει.. :P 

GqNzLWD.jpeg

4hyTyWJ.jpg

Εντάξει όχι και τόσο μικρό... 😂😂

το βλέπω για 120mm...

Επεξ/σία από Dev1l
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, privateer είπε

Ετσι να μην φαινεται το disk tray μπας και ομορφύνει λιγο🤣

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/j4du7v/links_to_all_ps5_handson_videos_that_premiere/

Μια χαρά είναι και με και χωρίς το disk tray. Ως γνωστόν πέρι ορέξεως κολοκυθόπιτα όσον αφορά την έννοια "όμορφο".

• Like 1
Δημοσ.

Θα πέσει πολύ κλάμα φέτος πανηγυρικά και βλέπω όπως θα έρθει στα χέρια μου θα φάει πούλημα με τους Π@π@ρες την Sony . έχει πέσει το κράξιμο της αρκούδας στα  στα socials

• Confused 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Θα πέσει πολύ κλάμα φέτος πανηγυρικά και βλέπω όπως θα έρθει στα χέρια μου θα φάει πούλημα με τους Π@π@ρες την Sony . έχει πέσει το κράξιμο της αρκούδας στα  στα socials

Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται; Τι άλλαξε τις τελευταίες μέρες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stevenfins είπε

Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται; Τι άλλαξε τις τελευταίες μέρες;

Εαν ισχύουν αυτά που γράφονται για το σχεδιασμό εσωτερικά της κονσόλας και για  ότι ακόμη η sony δεν εχει δωσει επισημα να δουμε  ενα review απο τα μεγαλα sites και youtubers  ,  για το φιασκο το παιχνιδιων ειδικα με τα saves που δεν θα ειναι συμβατα με το PS5 , το οτι αγορασμενα παιχνιδια θα πρεπει να τα ξανα αγορασεις για το PS5 βλεπω γλεντια τρελά.

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dream21 είπε

Για ποιο λόγο έχει πέσει κράξιμο ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εαν ισχύουν αυτά που γράφονται για το σχεδιασμό εσωτερικά της κονσόλας και για  ότι ακόμη η sony δεν εχει δωσει επισημα να δουμε  ενα review απο τα μεγαλα sites και youtubers  ,  για το φιασκο το παιχνιδιων ειδικα με τα saves που δεν θα ειναι συμβατα με το PS5 , το οτι αγορασμενα παιχνιδια θα πρεπει να τα ξανα αγορασεις για το PS5 βλεπω γλεντια τρελά.

Για τους youtubers δεν συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα ανησυχίας επειδή τα έδωσε η ms εδώ και μέρες, αλλά οκ. Με τα saves ναι είναι μεγάλη βλακεία συμφωνώ απόλυτα. Το τελευταίο όμως, για ποια παιχνίδια εννοείς ότι θα πρέπει να τα αγοράσεις ξανά; (Δεν το λέω ειρωνικά να μην παρεξηγηθω. Λέω μήπως έχω χάσει κάτι)

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι αρχίσατε να λυσσατε με τους reviewers και τους youtubers? Δηλαδή τι θα αλλάξει αν πχ. το review γίνει σε 25 ημέρες η γινόταν σήμερα?

Αν δε θέλετε να αγοράσετε γουρούνι στο σακί...μην αγοράζετε γουρούνι στο σακί. 

• Like 6
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...