Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, chncynic είπε

Απ' ότι ξέρω είπαν ότι δεν θα βγάλουν VR 😕

Καινούριο playstation vr δεν θα βγάλουν τώρα αλλά ότι κάποια στιγμή θα βγει είναι σχεδόν σίγουρο... πιθανώς θα αργήσει λίγο μέχρι να επικεντρωθουν αποκλειστικά στο PS 5 και να κάνει και κάποιες πωλήσεις... πιστεύω σε 2-3 χρόνια θα έχουμε κ το καινούριο VR

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Καινούριο playstation vr δεν θα βγάλουν τώρα αλλά ότι κάποια στιγμή θα βγει είναι σχεδόν σίγουρο... πιθανώς θα αργήσει λίγο μέχρι να επικεντρωθουν αποκλειστικά στο PS 5 και να κάνει και κάποιες πωλήσεις... πιστεύω σε 2-3 χρόνια θα έχουμε κ το καινούριο VR

Νομίζω ότι είπαν ότι δεν θα ασχοληθούν γενικά με την VR αγορά για κάποια χρόνια. Προφανώς κάποια στιγμή θα γίνει όταν προχωρήσει λίγο η τεχνολογία αλλά προς το παρόν η εμπειρία VR + dual sense είναι μάλλον μακριά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αιώνιο πρόβλημα μου η αυτονομία στα PS3/PS4. Πραγματικά ότι χειρότερο σε ηλεκτρονική συσκευή ειδικά με το DS4. Έρχονται καλύτερες μέρες 😛

It depends on the game we’re trying out at the time, but the 50% increase in battery life (we’re now at 1560mAh) is noticeable, and allows us to play comfortably for longer than on PS4. 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Κάποια bootable games. Βγήκε η ubisoft και είπε ότι κάποια προηγούμενα AC δεν θα παίζουν στο ps5 μέσω BC

https://www.resetera.com/threads/on-the-subject-of-ps5-bc-compatibility-current-listings-from-sony-api-compatible-bootable-not-compatible.316441/#post-49923583

Ναί παίζει να γίνει αυτό όντως  ακούγεται πολύ απο χθες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, elessar86 είπε

Ετσι ακριβως μετα απο 2 και χρονια θα αρχισουν να ασχολουνται,και να αναφερονται στο καινουργιο  VR

3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Κάποια bootable games. Βγήκε η ubisoft και είπε ότι κάποια προηγούμενα AC δεν θα παίζουν στο ps5 μέσω BC

https://www.resetera.com/threads/on-the-subject-of-ps5-bc-compatibility-current-listings-from-sony-api-compatible-bootable-not-compatible.316441/#post-49923583

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Ετσι ακριβως μετα απο 2 και χρονια θα αρχισουν να ασχολουνται  με το καινουργιο  VR

Που το είδατε αυτό? Δεν έχω δεί καμία αναφορά ώς τώρα.

18 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Ετσι ακριβως μετα απο 2 και χρονια θα αρχισουν να ασχολουνται  με το καινουργιο  VR

Καλά οι ίδιοι δεν το είχαν ανεβάσει το blog post? Μάλλον θα νιώσαν το κράξιμο και πάνε για μπάλωμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,ξερεις κανεις αμα η σειρα προτεραιοτητας εξαρταται απο το ποτε εδωσες την προκαταβολη για το ps5?γιατι ειχα ρωτησει δυο διαφορετικους υπαλληλους απο κωτσοβολο και ο ενας μου ειπε οτι εξαρταται απο την ημερομηνια/ωρα καταχωρησης παραγγελιας ενω ο αλλος απο το ποτε εδωσες τα χρηματα για προκαταβολη...με εχουν μπερδεψει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SirGlory είπε

καλησπερα παιδια,ξερεις κανεις αμα η σειρα προτεραιοτητας εξαρταται απο το ποτε εδωσες την προκαταβολη για το ps5?γιατι ειχα ρωτησει δυο διαφορετικους υπαλληλους απο κωτσοβολο και ο ενας μου ειπε οτι εξαρταται απο την ημερομηνια/ωρα καταχωρησης παραγγελιας ενω ο αλλος απο το ποτε εδωσες τα χρηματα για προκαταβολη...με εχουν μπερδεψει

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με δαυτους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα πάρω το ps5 σε 2-3 βδομάδες. Ποιό παιχνίδι λέτε να πάρω το Cold of Duty Cold War ή το The Last of Us Part 2. Το θέμα είναι όμως ότι έχω όλο το tlou2 σε gameplay εκτός από το τελευταίο part και φεν το πολυθυμάμαι.

Επεξ/σία από alexkarakon05
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alexkarakon05 είπε

Παιδιά θα πάρω το ps5 σε 2-3 βδομάδες. Ποιό παιχνίδι λέτε να πάρω το Cold of Duty Cold War ή το The Last of Us Part 2. Το θέμα είναι όμως ότι έχω όλο το tlou2 σε gameplay εκτός από το τελευταίο part και φεν το πολυθυμάμαι.

Επειδή κι εγώ έχω δει σχεδόν όλο το gameplay από YouTube του last of us 2 και το θεωρώ προβλημα με τα story driven single player games που δεν προσφέρουν καλό replayability άσχετα από το πόσο καλό μπορεί να είναι το gameplay θα πρότεινα call of duty που αν είσαι του multiplayer λογικά θα ξοδέψεις και πολλές ώρες εκεί. 

Επίσης κάποια στιγμή μπορεί σε 1-2 χρόνια η Sony λογικά θα το δώσει free το tlou2 μέσω του ps plus.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Επειδή κι εγώ έχω δει σχεδόν όλο το gameplay από YouTube του last of us 2 και το θεωρώ προβλημα με τα story driven single player games που δεν προσφέρουν καλό replayability άσχετα από το πόσο καλό μπορεί να είναι το gameplay θα πρότεινα call of duty που αν είσαι του multiplayer λογικά θα ξοδέψεις και πολλές ώρες εκεί. 

Επίσης κάποια στιγμή μπορεί σε 1-2 χρόνια η Sony λογικά θα το δώσει free το tlou2 μέσω του ps plus.

Είμαι γενικα ατομο που του αρέσουν πιο πολύ τα single play games αλλά τα απολαμβάνω και τα multiplayer αλλα τα παίζω κυρίως με φίλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν παίρνεις το Ghost Of Tsushima; Θα παίζει 4Κ/60 στο PS5 και πρόσφατα πρόσθεσαν multiplayer.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τα αρχίσαμε Assassins creed Valhalla: 4K native 60fps στο series X, 4K upscale 60fps στο PS5..... γιατί ωραία τα marketing κόλπα ωραία και τα gimmick αλλά το πιο δυνατό hardware δεν μπορεί να κρυφτεί. η Sony φοβάμαι θα το πληρώσει στα multi-platform το πιο αδύναμο hardware... 

https://gamerant.com/assassins-creed-valhalla-ps5-xbox-series-x-4k/?utm_medium=Social-Distribution&utm_source=GR-FB-P&utm_campaign=GR-FB-P

Επεξ/σία από elessar86
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...