Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Archantwn είπε

Στο 9 έχω την εντύπωση οτι βάζει το δισκάκι ανάποδα... 

Ισχυει αυτο με το δισκακι. Το γραφουν και στα σχολια απο κατω

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ιστορια μου με το Ps5:

παραγγελια απο τους πρωτους σε γνωστο καταστημα

τηλεφωνο μετα απο 15 μερες να βαλω 100 ευρω. Λεω οκ θα το κανω.

ακυρωνουν την παραγγελια μου στο ιντερνετ και μου στελνουν sms με νεα τηλεφωνικη παραγγελια. (νεο αριθμο)

το σκεφτομαι καλυτερα και δεν βαζω τα 100 ευρω γιατι δεν μου αρεσει ολο αυτο. αντιθετα ψαχνω να το παραγγειλω απο αλλου

μολις τωρα δεχομαι τηλεφωνο: Θα παραλαβετε ps5 19/11 πρεπει ομως να εξοφληθει το ποσο γιατι δεν ισχυει η αντικαταβολη.

ετοιμαζομαι λοιπον για καταθεση

Δημοσ.

Παντως τα κουριερ εχουν παρει φωτια! Δυο παραγγελιες μου ηρθαν σημερα και χτυπησαν κανονικα κουδουνι (μικρα κουτια, δυστυχως😉). Περπατωντας το πρωι  στο ιδιο τετραγωνο 2 διανομεις με μηχανακια ACS, χτυπαγαν κουδουνια. Πιστευω θα ειναι πιο προετοιμασμενοι στο 2ο lockdown, οποτε οσοι εχουν κλεισει για 19 και αγωνιουν πιστευω θα το εχουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basidar είπε

η ιστορια μου με το Ps5:

παραγγελια απο τους πρωτους σε γνωστο καταστημα

τηλεφωνο μετα απο 15 μερες να βαλω 100 ευρω. Λεω οκ θα το κανω.

ακυρωνουν την παραγγελια μου στο ιντερνετ και μου στελνουν sms με νεα τηλεφωνικη παραγγελια. (νεο αριθμο)

το σκεφτομαι καλυτερα και δεν βαζω τα 100 ευρω γιατι δεν μου αρεσει ολο αυτο. αντιθετα ψαχνω να το παραγγειλω απο αλλου

μολις τωρα δεχομαι τηλεφωνο: Θα παραλαβετε ps5 19/11 πρεπει ομως να εξοφληθει το ποσο γιατι δεν ισχυει η αντικαταβολη.

ετοιμαζομαι λοιπον για καταθεση

Ποιο καταστημα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ότι είναι να πάθει, θα το πάθει μέσα στον πρώτο μήνα, μη σου πω και την 1η εβδομάδα. Όπως οι περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές. Για αυτό τον λόγο υπάρχει το DOA.

Ε τότε είναι κορόιδα που δίνουν 2 έτη εγγύηση οι υπόλοιποι.Θα έπρεπε να δίνουν 10 μέρες.Τι διαβάζουμε σε τεχνολογικό φορουμ Θεέ μου;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχετε το νου σας όσοι έχετε παραγγείλει Ps5 από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και είστε για παραλαβή day one καλούν σήμερα από το τηλεφωνικό τους κέντρο για να ρωτήσουν διεύθυνση αποστολής.

Το νούμερο που θα δείτε είναι το 2102899999

Επεξ/σία από back15220
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, back15220 είπε

Παιδιά έχετε το νου σας όσοι έχετε παραγγείλει Ps5 από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και είστε για παραλαβή day one καλούν σήμερα από το τηλφωνικό τους κέντρο για να ρωτήσουν διεύθυνση αποστολής.

Το νούμερο που θα δείτε είναι το 2102899999

Κι εγω ειμαι απο Κωτσοβολο με παραγγελια 17/9 αλλα δεν εχω λαβει καμια κληση ακομα.

Το εχεις εξοφληση ?

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, masterchief117 είπε

εν τω μεταξυ βλεπω τιμες  στο σκρουτζ για το  spiderman και το demons souls και εχουνε κοντα στα 75 ευρω, δηλαδη με τετοιες απροσιτες τιμες στις αποκλειστικοτητες του ps5, θα παρεις την κονσολα και μετα θα τα σκασεις χοντρα να παιζεις τα παιχνιδια, για αποκλειστικοτητες παντα μιλαω, εχουνε κλεισει και τα βιντεοκλαμπς τουλαχιστον να το νοικιαζες στην αρχη να σου φυγει η καψα και μετα οταν επεφτε η τιμη του κατω απο  τα 30 ευρω να το αγοραζες,

θα περιμένεις εκπτώσεις στο psn να τα πάρεις χώμα.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimpoly12 είπε

Κι εγω ειμαι απο Κωτσοβολο με παραγγελια 17/9 αλλα δεν εχω λαβει καμια κληση ακομα.

Το εχεις εξοφληση ?

Και εγώ 17/9 και το είχα εξοφλήσει μαζί με total support.

Κάλεσαν και 2 φίλους μου σήμερα εκτός από εμένα οπότε αν είσαι για day one θα σε καλέσουν σίγουρα εντός της ημέρας.

Επεξ/σία από back15220
Δημοσ.
Μόλις τώρα, back15220 είπε

Και εγώ 17/9 και το είχα εξοφλήσει μαζί με total support.

μαλιστα, οποτε δινουν σειρα σε οσους εχουν πληρωσει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimpoly12 είπε

μαλιστα, οποτε δινουν σειρα σε οσους εχουν πληρωσει

Δν νομίζω γιατί κάλεσαν και 2 φίλους μου σήμερα που είχαν κάνει και αυτοί την παραγγελια στις 17/9 και απλά είχαν δώσει προκαταβολή 100€ ο καθένας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...