Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Για βοηθήστε λίγο οι ειδικοί των τηλεοράσεων, έχω αυτή τη στιγμή τη Samsung QE55Q7F κι εδώ και μια τριετία την απολαμβάνω παρέα μ'ένα One X.

Θέλω να προβώ στην προπαραγγγελία του Series X.

Κάθομαι στα αυγά μου με τη TV (HDR10+, ανάλυση, hertz, κτλ.) ή να κοιτάξω για αλλαγή ώστε να εκμεταλλευτώ πλήρως το Series Χ;

https://www.displayspecifications.com/en/model/7662aa1

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q7f-q7-qled-2017

Κάτσε στα αυγά σου θα έλεγα εγώ, εκτός και αν έχεις λεφτά για ξοδεμα...

Εγώ προσεύχομαι σε μια 48αρα Samsung 1080p που έχω,μπας και χαλάσει αλλά δεν....η άτιμη 5 χρόνια τώρα😂

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Κάτσε στα αυγά σου θα έλεγα εγώ, εκτός και αν έχεις λεφτά για ξοδεμα...

Εγώ προσεύχομαι σε μια 48αρα Samsung 1080p που έχω,μπας και χαλάσει αλλά δεν....η άτιμη 5 χρόνια τώρα😂

Αν δεν έχεις παιδί, φέρε κάποιο παιδάκι γείτονα να την χαλάσει κατά λάθος. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Αν αγορασω το παρακατω θα παιζει κανονικα στο Series X έτσι δεν είναι ; Υπάρχει πιθανοτητα να μην παιζει και να παει τζαμπα ; 

https://www.g2a.com/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-xbox-one-key-europe-i10000081158017

Παίζει στα deals with gold στην ίδια τιμή περίπου και είναι από τα παιχνίδια που μπαίνουν συχνά σε προσφορά. Θέλω να πω δε είναι και καμιά τρελή ευκαιρία αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, chncynic είπε

Μακάρι αλλα αν μπείς κάνα reddit νομίζω οτι παίζει να είναι και χειρότερα απο παλιά :D

Εξαρταται ποσο παλια εννοεις.

Οταν πηγαινα δημοτικο ειχαν πλακωθει συμμαθητες μου για το αν ειναι καλυτερη η Νιντεντο και ο Μαριο ή η Σεγκα και ο Σονικ.

Ηταν τοσο μεγαλη η κοντρα τοτε, που εγω αυτοχαστουκιζομουν, γιατι ημουν νιτεντακιας, αλλα μου αρεσε περισσοτερο ο Σονικ απ'οτι ο μαριο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Οταν πηγαινα δημοτικο ειχαν πλακωθει συμμαθητες μου για το αν ειναι καλυτερη η Νιντεντο και ο Μαριο ή η Σεγκα και ο Σονικ.

Ηταν τοσο μεγαλη η κοντρα τοτε, που εγω αυτοχαστουκιζομουν, γιατι ημουν νιτεντακιας, αλλα μου αρεσε περισσοτερο ο Σονικ απ'οτι ο μαριο.

εντάξει με Μάριο μεγαλώσαμε όλοι αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στον Sonic!!! :P Αν δεν έχεις δει το high Score στο netflix δες το ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, chncynic είπε

Μακάρι αλλα αν μπείς κάνα reddit νομίζω οτι παίζει να είναι και χειρότερα απο παλιά :D

Γιατί απλά σε αυτή την γενιά το ζόρι που έχουν φάει τα Sony fanboys δεν περιγράφεται. Και προσπαθούν με λύσσα να μας αποδείξουν οτι η κονσόλα τους είναι η καλύτερη και οτι πρέπει να πετάξουμε τα λεφτά μας εκεί.

Η δικιά μου γνώμη είναι οτι για έναν casual gamer σαν εμένα, και γενικά για ηλικίες πάνω απο 25 το XBOX πλέον είναι μονόδρομος. ΧΑΟΤΙΚΗ η διαφορά στο vfm.

Μην ξανά ακούσω την λέξη exclusives είναι αστεία και ντροπιαστική για όποιον χρησιμοποιεί τέτοια επιχειρήματα και είναι πάνω απο 12. Ή δεν έχει ιδέα απο gaming.

Επεξ/σία από aeljim
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

4 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Χαχχααχ όχι τόσο παλιά, but those were the days. Βασικά καλύτερα που έμεινες με Nintendo όπως αποδείχτηκε - κι εγώ στην παιδική ηλικία μόνο Nintendo είχα... Μου φαινόταν κούλ η Sega - αυτός ήταν ο σκοπός τους ( Δες το 'High Score' στο Netflix, πολύ ωραίο ) αλλα ποτέ δεν σκέφτηκα να αφήσω την Nintentdo τότε

2 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Αν δεν έχεις δει το high Score στο netflix δες το

1 λεπτό πριν, chncynic είπε

( Δες το 'High Score' στο Netflix, πολύ ωραίο )

:D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Daredevil είπε

εντάξει με Μάριο μεγαλώσαμε όλοι αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στον Sonic!!! :P Αν δεν έχεις δει το high Score στο netflix δες το ;)

Ναι το εχω δει, πολυ ωραιο.

1 λεπτό πριν, aeljim είπε

Γιατί απλά σε αυτή την γενιά το ζόρι που έχουν φάει τα Sony fanboys δεν περιγράφεται. Και προσπαθούν με λύσσα να μας αποδείξουν οτι η κονσόλα τους είναι η καλύτερη και οτι πρέπει να πετάξουμε τα λεφτά μας εκεί.

Η δικιά μου γνώμη είναι οτι για έναν casual games σαν εμένα, και γενικά για ηλικίες πάνω απο 25 το XBOX πλέον είναι μονόδρομος. ΧΑΟΤΙΚΗ η διαφορά στο vfm.

Μην ξανά ακούσω την λέξη exclusives είναι αστεία και ντροπιαστική για όποιον χρησιμοποιεί τέτοια επιχειρήματα και είναι πάνω απο 12. Ή δεν έχει ιδέα απο gaming.

Δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη.

Οσο σαθρο ειναι το επιχειρημα, "Το gamepass δεν εχει παιχνιδια", αλλο τοσο ειναι και το "Οποιος προτιμαει τα exclusives της Sony δεν ξερει απο gaming".

Απο 'κει και περα, δεν εχει νοημα να θεσω αλλους προβληματισμους, γιατι δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω, ουτε να πεισω κανεναν. 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Ναι το εχω δει, πολυ ωραιο.

Δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη.

Οσο σαθρο ειναι το επιχειρημα, "Το gamepass δεν εχει παιχνιδια", αλλο τοσο ειναι και το "Οποιος προτιμαει τα exclusives της Sony δεν ξερει απο gaming".

Απο 'κει και περα, δεν εχει νοημα να θεσω αλλους προβληματισμους, γιατι δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω, ουτε να πεισω κανεναν. 

Η λογική είναι πάντα απο πλευράς vfm. Για παραγωγικές ηλικίες που δεν ασχολείσαι όλη μέρα ή κάθε μέρα με το gaming δεν αξίζει για μένα να δώσεις μια περιουσία για να παίξεις ένα παιχνίδι που μπορεί να μην σου αρέσει κιόλας. Η λύση του game pass για μένα είναι σωτηρία. Τα παιχνίδια που έχει με καλύπτουν για είναι πάρα πολλοί οι τίτλοι που ήθελα να παίξω και αν χρειαστεί να πάρω και κάποιον άλλον μεμονωμένο θα το κάνω απο κάποιο κλειδάδικο. Δεν είπα ποτέ όποιος προτιμάει τα exclusives είναι άσχετος, είπα όποιος το χρησιμοποιεί σαν δυνατό επιχείρημα και ανατρεπτικό παράγοντα για να "θάψει" το Xbox. 

Οι φιλοσοφίες των κονσολών πολύ διαφορετικές, κερδισμένος βγαίνει ο gamer πιστεύω στο τέλος. Και ο καθένας ξέρει τι τον βολεύει. Για μένα το vfm στο xbox είναι μακράν μεγαλύτερο απο το ps.

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aeljim είπε

Οι φιλοσοφίες των κονσολών πολύ διαφορετικές, κερδισμένος βγαίνει ο gamer πιστεύω στο τέλος. Και ο καθένας ξέρει τι τον βολεύει. Για μένα το vfm στο xbox είναι μακράν μεγαλύτερο απο το ps.

Εγώ στη δουλειά μου περιτριγυρίζομαι απο πολύ hardcore gamers και  όλοι πλέον είναι σε φάση - Όταν βγάλει η Sony κάποια games που να δικαιολογούν την αγορά το παίρνουμε το PS5 αλλα ώς τότε gamepass + xbox series x μονόδρομος σαν VFM και για 3rd parties στην αρχή.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, chncynic είπε

Εγώ στη δουλειά μου περιτριγυρίζομαι απο πολύ hardcore gamers και  όλοι πλέον είναι σε φάση - Όταν βγάλει η Sony κάποια games που να δικαιολογούν την αγορά το παίρνουμε το PS5 αλλα ώς τότε gamepass + xbox series x μονόδρομος σαν VFM και για 3rd parties στην αρχή.

vfm είναι το gmepass σίγουρα, αλλά ok αφήνουμε έξω τα exlusives ποιο ακριβώς παιχνίδι θα παίζουν οι φίλοι σου στο gamepass ώστε να αγοράσουν το XsΧ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...